Şimdi Ara

LG G5 işkence altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LG yeni amiral gemisi modeli G5'i kullanıcıların beğenisine sundu. Performans, kamera, pil süresi gibi konularda onlarca test internet ortamında paylaşılmaya başlansa da bir youtube kullanıcısı akıllı telefona sıra dışı bir stres testi hazırlamış. 

Aslında bu teste işkence desek daha doğru olabilir, zira akıllı telefonun performansı veya pil süresine hiç değinilmiyor. Testin ilk etabında ekrana takılı olarak gelen ekran koruyucu çıkarılarak numaralandırma yapılıyor. Her bir numaranın alt kısmına farklı maddelerle (giderek zorlayıcı bir sırayla) çizik atılmaya çalışılıyor. LG G5 modelinin Gorilla Glass 4 kaplı ekranı 6. seviyeye kadar çizik oluşturmamayı başarıyor ancak bu seviyeden sonra ekranın çizildiği bariz bir şekilde ortaya çıkıyor.

Benzer bir çizik testini arka kısımdaki kamera modülüne uyguladığımızda ise bu bölümün çizilmeye karşı oldukça dayanıklı olduğunu görüyoruz. Görünen o ki G5'in kamera koruyucusu cebinizdeki anahtarlık veya bozuk paralarla hırpalanamayacak kadar sağlam. Parmak izi okuyucuya aynı şey yapıldığında ise soyulmanın anında başladığını görüyoruz. Plastik yüzeye sahip güç butonu ve parmak izi okuyucu sivri uçlu bir metal ile kolayca soyulabiliyor. Parmak izi koruyucunun çizilse dahi sağlıklı çalışmaya devam ettiğini hatırlatalım. Metal arka kapağın da aynı malzeme ile çizilebildiğini görüyoruz.

Üçüncü aşamada IPS LCD ekranın çakmak ile yakıldığını görüyoruz. Kısa süre içerisinde siyahlaşmaya başlayan ekran soğuduktan sonra tekrar fonksiyonel hale gelmeye başlıyor, ancak ekranda bir miktar LCD yanık izi kaldığını da belirtelim. 4. ve son aşama ise bükülme testi. iPhone 6'nın literatüre kazandırdığı bu testte G5 başarılı görünüyor, ancak bu testte telefonun alt kısmında bulunan ve çıkarılabilir modüler bölme akıllı telefonun en başarısız kısmı oluyor. Testi aşağıda yer alan videodan izleyebilirsiniz.

• Hepsini anladimda cakmakla yakmak ne arkadas, normal kullanım senaryosunda olacak bir iş değil akıl sağlığı yerinde ise kullanıcının, lcd de yanik oluşmuş, ne bekliyordun kamil

• Ya ben bu yakma,maket bıçağıyla kara kalem çalışması yapma testlerini anlamıyorum,hayır amaç nedir?Yapacaksan omuz hizasından yere düşme testi yap,üstüne günlük hayattan bir obje düşür ama bunlar nedir Allah aşkına.Adam resmen maket bıçağıyla kazıdı aleti telefon lan bu te-le-fon,kara kutu değil.

• "Sert plastik arka yüzeye sahip akıllı telefon sivri uçlu bir metal ile kolayca soyulabiliyor."

Metal değil miydi?

• bunlar hep izleyici kasmak youtuber olmak derdindeler

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

"Sert plastik arka yüzeye sahip akıllı telefon sivri uçlu bir metal ile kolayca soyulabiliyor."

Metal değil miydi?

metalin üstüne boya kaplamışlar. o soyuluyor.
  • vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çakmak baya saçma olmuş, 3. köprüden atsınlar bi de
  • güç butonu ve parmak izi okuyucu plastik. Teşekkürler geri bildirim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladyator]

Ya ben bu yakma,maket bıçağıyla kara kalem çalışması yapma testlerini anlamıyorum,hayır amaç nedir?Yapacaksan omuz hizasından yere düşme testi yap,üstüne günlük hayattan bir obje düşür ama bunlar nedir Allah aşkına.Adam resmen maket bıçağıyla kazıdı aleti telefon lan bu te-le-fon,kara kutu değil.

aynen arkadaşım katılıyorum ben olsam bir kutu dolusu anahtar bozuk para içinde sallardım. Şiddetli bir şekilde bir düşme testi elinde kayarken düşürme cebinden çıkarırken düşürme kulağındayken düşürme düşülecek yerleri beton çimen asfalt gibi zeminler seçerdim eğer su geçirmezlik özelliği varsada ufak bir küçül su birikintisinde düşürme arabanın içinde düşürme apartmanda merdivenden düşürme yürüyen merdivenden düşürme ya aslında bana teli göndersinler aklınıza hayalinize sığmayan test ler yapardım bunlar gibi abuk sabuk gibi değil yazık etiler teli ne oldu ne anladık şimdi...

bunları geçerse %95 oranında telefon günlük hayatta hiç sıkıntı yaşamayacağınzı anlamı çıkar %5 de anormalite olanağa denk gelmişssiniz demek şans yada bahtınız böyleydi deriz :D

• kestane mi lan bu?

• pil cıkma haznesi bukulmus dikkatlerden kacmadı

• Cakmakla yakup testen basarili cikan telefon mu var ki cakmakla atese verip deniyor.

Bence bu testi yapanida cakmakla yakip bi denemek lazim. (Ah yasaklar bu kadar oluyor anladiniz)

• Kafa kırık bunların .

• Ne kadar işkence ederseniz edin, 1199 liraya, geniş açı olmasa da G5 den daha iyi kamerası olan LG G4 varken, 2700 liraya G5 almam. İlgimi çekmiyor...

• Ilginç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakında test diye telefonu totalarına sokacaklar

• bir an önce gelsin de biz de test edelim
  • şöyle sacma sapan testlere prim yaptirmayalim, telefonlar 6. derecede 7. derecede sertlige dayanmak icin veya alev altinda lcd ekranin 3 snde eski haline donmesi icin yapilmiyor sonucta, onun disinda gereken testleri firma zaten yapiyordur, dh'ye de yakistiramadim boyle seyleri haber etmesini

• Çakmak testini iyi düşünmüşler. Ben her içtiğim sigarayı telefonda söndürüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.