Şimdi Ara

LG G5'in adını çıkartan hataları varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet dostlar soru başlıkta apaçık yazmaktadır ?
    Yeni bir tel arayışındayım ve g5 bayağı bir hoşuma gitti yalnız herşey sayısal veriyle olmuyor,kullanımda vs. şeylerde ciddi ciddi bütün g5 lerin çoğunda felan karşılaşılan bir hatası varmı ?

• G5 Kullanıcısıyım alalalı 5-6 ay kadar oluyor ben henüz bir sorun yaşamadım ama adını çıkaran bir sorun varsa o da ghostscreen'dir seri farketmeksizin hepsinde oluşabiliyor bende olmadı ama olmayacağı anlamına gelmiyor elbette kullandığım mavi ekran filtresi işe yarıyor sanırım uzun süre ekran açık kalsa bile çıkmıyor. Bunun dışında G4'teki gibi bootloop pek olmuyor birkaç kişide olmuş forumda ama G4 gibi her telefonda olan birşey değil en büyük sorun ghostscreen denilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 8 Şubat 2017; 17:24:24 >
  • the_CRIMINAL kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.
    2000 tl ye satılıyor.
    Zaten orda takıldı gözüme,araştırdım ettim bayağı iyi bir tele benzettim.
    Bİ çok insan tasarımdan şikayetçi ama niyeyse ben onuda çok sevdim ...
    Şimdilik aklıma yatıyor telefon.
    Performans olarak son derece memnunum yeni bir telefona geçmeyi düşünmüyorum kaldı ki bu sene çıkacak olan bir çok üst seviye telefonun snapdragon 821 ile çıkacağı konuşuluyor ki 821'de 820'nin hız aşırtılmış versiyonu denilebilir performans olarak bu sene çıkacak olan telefonlardan bile aşağı kalır yanı olmayacak.

Bunun yerine S7 düşünebilirdim ama fiyatından dolayı G5 tercih ettim pişmanda değilim bakmayın S7'ler de sorunsuz cihazlar değil fazla dillendirilmiyor LG gibi ama bi S7 konusuna girin kendiniz görün piksel yanması, pembe ekran sorunları vs. kısacası sorunsuz telefon yok, alternatif olarak Huawei P9 düşünebilirsiniz o da fiyat olarak 2000 lira civarında ve kullananlar genel olarak memnum bende G5 almamış olsam Huawei P9 alırdım özellikle kamerası cezbediyor insanı, G5'in kamerası da çok iyi bu arada özellikle manuel ayarlarda çok iyi fotoğraflar çekiliyor geniş açı kamerada manzara çekimlerinde işe yarıyor ama Huawei P9'un ikinci monochrome kamerası, bokeh efekti vermesi kamerasını G5'ten daha cazip kılıyor bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 8 Şubat 2017; 23:36:24 >

• Anladım hocam,detaylı anlatımınız için teşekkür ederim .
    Peki son sorum , elinizde hiç telefon yok ve ya g5 alcaksınız yada 100-200 tl daha koyup iphone 6 alcaksınız ?
    Gene tercihinizi lg den yanamı verirdiniz ?
    Bu soruyu sormamdaki sebep...
    Zamanında samsungun hantal arayüzünden,androidden çok çektim,acaba hiç düşünmeden artık ios a mı geçmeliyim yoksa lg g5 in sistemi bana ios u aratmazmı ?
    bir G5 kullanıcısı olarak bu sorunuda ben cevaplayım hocam kendi adıma konuşacak olursam iphone'a antipatim var 3310 kullanırım yinede iphone kullanmam tabi burada tercih sizin ikisi farklı sistem en yakın arkadaşıma iphone 6s aldık sıfır geçen hafta iki cihazı karşılaştırma fırsatı buldum kesinlikle G5'in kamerası çok çok çok bariz belli daha kaliteli net fotoğraflar çekiyor birde iphone'da menüde ayarı olmasına rağmen halen home tuşuna basmadan parmak okumuyor G5'de böyle bir durum yok en stabil parmak okuyan cihazlardan biri ve arada bariz ses kalitesi farkı var arkadaşım 6s ile şarkı açıyor ben yanında şarkı açınca onun telefonu duyulmuyor bile bu arada cihazımda ghost screen problemi var G5'lerin hepsinde var bu, ama beni hiç rahatsız etmiyor zaten manüde falan belli olmuyor görünmüyor işim bitince ana ekrana dönünce duvar kağıdının üzerinde 3-5 dakika görünüyo sonra yok oluyor bu fiyat bandında bugün sorsalar 6S'mi G5'mi diye bir saniye düşünmem G5 derim farklarını kendim gördüm ayriyetten iphone sevmeyen biri olarak en iyisi iphone bile olsa 3310 mu iphone'mu deseler 3310 derim

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paker -- 9 Şubat 2017; 17:41:24 >

• paker kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.
    Zaten benim gözümde iphone'nin bi avantajı varsa oda kasmamasıdır .
    Eğer bu cihazda stabil ise kesinlikle g5 ten şaşmam.
    D@GUS
  • paker kullanıcısına yanıt
    Aradığım cevap tam olarak buydu hocam.
    Bir çok insan bana şunu söyledi ki sanırım hurafeymiş
    İçinde istersen snapdragon 1000 olsun istersen 10 gb ram olsun,o telefonda android kurulu ise kesinlikle kasar ...
    Birde sanırım bu işte arayüzünde payı var ...
    Peki ürünün alt tarafındaki çıkarılabilir pilde bir sıkıntı oluyormu (yalama vs. bir sorunu).
    Birde ürün sağlammı hani illaki elinizden kayıp düştüğü olmuştur ?
    Hocam onu söyleyen halt etmiş android 6 ile bayağı stabil hale geldi çok seri o kasıyor diyenler çekemeyenler evde 2. Cihazım var umi marka android 5.1 sistem 3gb ram mtk işlemci o bile yağ gibi akıyor alt kısımı birkere bataryayı merak ettiğim için çıkartıp baktım ve 2.defa hiç sökmedim ama gayet sağlam tabi devamlı çıkart tak yaparsan illaki yalama olma ihtimali vardır sağlamlık meselesine gelince gözüm gibi bakıyorum komple metal bir koruyucu kapak kullanıyorum hatta kapağın kalınlığı 1cm var sanırım, birtek ekran açıkta onada nano ekran koruyucu taktım tank gibi oldu ve hiç düşmedi sanki fabrikadan bugün çıkmış gibi biraz bu konuda sıkıntılı biriyim üzerinde kuş gözü kadar çizik olsa kafama takarım o yüzden düşse ne olur nekadar sağlam bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paker -- 10 Şubat 2017; 5:1:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ghostscreeni sıkıntı etmeyecekseniz g5ler güzeldir ancak ben sizin yerinizde olsam Huawei p9 alırdım çünkü modüler tasarım olayı beni çok rahatsız ediyor her an pil düşecekmiş gibi bir de arka yüzey tasarımı uzay gemisini andırıyor bu yüzden p9 tercih ederdim ancak oyun vs oynarım diyorsaniz g5 alın tabiki de

not : g2 kullanıcısıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Nedense ürün bi kez yere düşse,o pil kısmı direk çıkıp,bir daha takılmıycak gibi geliyor...
    O yüzden g5 almam yalnız xperia xz cidden çok hoşuma gitti.
    Gerek kamera gerekse donanımsal olarak cidden çok sağlam bir telefona benziyor .

Ancak dediğim gibi p9 gayet zarif bir telefon benim hoşuma gitti yine de karar sizin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghost screen diyorlar genellikle, mavi ekran filtresi ile çözülüyormuş. Az buçuk LCD ekranlardan anlayan biri olarak yüksek mavi dotlar içeren ekranlarda daha parlak gündüz görünümlülüğü elde ediliyor fakat bunun yanında bu tür yanma ve iz kalma hadiseleri olması kaçınılmaz oluyor. Dikkat edilmesi gereken sürekli %100 ve buna yakın parlaklıkta kullanılmaması gerektiği. Bu bütün ekranlar için böyle. Mavi sorunu Amoled de de LCD de de böyle. Biri zamanla sararıyor mavi ışık güçsüzleştiği için diğeride ışıksal olarak kısık gibi gelmeye başlıyor vs vs. Sonuçta ekranı düzgün ayarlarsan bırak G5 i tüm cihazlarında bu sorunu yaşamazsın sanırım.

Şöyle bir yazı paylaşayım; androidauthority - quantum-dot-vs-oled-explained yazısından.
    It’s also worth considering that OLED based products have a shorter lifespan, due to blue pixel materials, and can also suffer from the dreaded “burn in” issue after a while. Quantum Dot displays don’t have from the same problem, as they are very stable over long periods of time.

işin sürekli güneş altında değilse korkma bu konuda, birde bazı insanları görüyorum ekran ışığının kısılmasını hiç istemiyorlar o da ayrı . Başka sorun bilmiyorum açıkcası. diğer bahsedilecekler kullanıma bağlı şahsi sorunlar olabilir,üretimsel bir zayıflık değil bence.

Saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.