Şimdi Ara

LG G4 için SICAK FIRSATLAR (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.562
Cevap
82
Favori
302.642
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Lg ler alayi sorunlu telefon. Fiyat fahos o yuzden. Lg g2 bende ekran sararmasi var, kasa malzemesi dandik hep soyuldu ekran kenari. Kuzenin lg g3 kasa catladi. Arkadaslarin lg ler hep sorunlu vs. 1300 lira ancak eder

Doğru düzgün bir kılıf kullansaydınız (Spigen Slim Armor vb), yere düşse bile çatlamazdı. Telefonun kendi kendine çatlaması gibi bir durum imkansız. Düşürmüştür veya kot pantolonun arka cebinde gezdirmiştir. Kullanıcı hatasını veya ihmalkarlığını aletin kalitesizliğine bağlamak doğru değil.

Sararma sorununa gelince: Benim beyaz G2 (Ekim 2013 çıkışlı) en ufak bir sararma yapmadı. Ama beyaz plastik sararma yapabilir, doğrudur. Ona yapacak bir şey yok. Suni deri veya metal kasa olmadıkça sararır da, kararır da.

Benim G2'den yana sağlamlıkla ilgili en ufak bir sorunum yok. Eşim de kullanıyor, onda da sorun çıkmadı. Sadece, kullanım nedeniyle benim işletim sistemi bayağı yavaşladı. Eşiminki ise hala canavar gibi hızlı. Bu da LG'nin değil Android'in sorunu.

Özetle, LG G2'den memnunum ama Android'den o kadar memnun değilim. Yine de, iPhone'ların fiyatı uçup gittiğinden, şu an telefon alacak olsam, Android'e rağmen yine G4 derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkelios

quote:

Lg ler alayi sorunlu telefon. Fiyat fahos o yuzden. Lg g2 bende ekran sararmasi var, kasa malzemesi dandik hep soyuldu ekran kenari. Kuzenin lg g3 kasa catladi. Arkadaslarin lg ler hep sorunlu vs. 1300 lira ancak eder

Doğru düzgün bir kılıf kullansaydınız (Spigen Slim Armor vb), yere düşse bile çatlamazdı. Telefonun kendi kendine çatlaması gibi bir durum imkansız. Düşürmüştür veya kot pantolonun arka cebinde gezdirmiştir. Kullanıcı hatasını veya ihmalkarlığını aletin kalitesizliğine bağlamak doğru değil.

Sararma sorununa gelince: Benim beyaz G2 (Ekim 2013 çıkışlı) en ufak bir sararma yapmadı. Ama beyaz plastik sararma yapabilir, doğrudur. Ona yapacak bir şey yok. Suni deri veya metal kasa olmadıkça sararır da, kararır da.

Benim G2'den yana sağlamlıkla ilgili en ufak bir sorunum yok. Eşim de kullanıyor, onda da sorun çıkmadı. Sadece, kullanım nedeniyle benim işletim sistemi bayağı yavaşladı. Eşiminki ise hala canavar gibi hızlı. Bu da LG'nin değil Android'in sorunu.

Özetle, LG G2'den memnunum ama Android'den o kadar memnun değilim. Yine de, iPhone'ların fiyatı uçup gittiğinden, şu an telefon alacak olsam, Android'e rağmen yine G4 derim.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99165608&p=1#99165608

Çatlak ile ilgili ana konu var, kronik bir sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

quote:

Orijinalden alıntı: serkelios

quote:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99165608&p=1#99165608

Çatlak ile ilgili ana konu var, kronik bir sorun.

1 senedir kullanıyorum dostum kronik olsa bizde de olması gerekmez mi cevremde en az 7-8 kişi kullanıyor her hangi bir şikayetleri yok ilk serilerde sıkıntı varmış ama sonradan giderildi diye biliyorum genelleme yapmak yanlış oluyor bu yüzden

• http://www.kliksa.com/gunun-firsati

1649 tl.
    40 tl bkm indirimi
    50 tl wp
    +avantajix ile uygun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

http://www.kliksa.com/gunun-firsati

1649 tl.
    40 tl bkm indirimi
    50 tl wp

hocam avantajixte kliksa sayfasında telefonlara komisyon verilmemektedir diye yazıyor :(

http://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/kliksa-kampanya-ve-avantajlari

• quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

http://www.kliksa.com/gunun-firsati

1649 tl.
    40 tl bkm indirimi
    50 tl wp

hocam avantajixte kliksa sayfasında telefonlara komisyon verilmemektedir diye yazıyor :(

http://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/kliksa-kampanya-ve-avantajlari

üstelik bkm de bitti diyorlar sadece 50tl world puan düşer 1600tl ye gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kliksadan g4 ü 1730 - 100 tl parapuanla 1630 a aldım. Grey değil fonotel garantili yazıyor üstünde. Herşey kapalı kutuda ve orjinal. Bİr hafta oldu alalı şimdilik çok memnunum. Bazen konuşurken hopörlerden konuşuyormuşum gibi geliyor ses, ayarlardan mı kaynaklanıyor çözemedim bunun dışında hiçbir sıkıntısı yok. Kamera cam gibi, resimler, renkler , uygulamalar harika
  • Bimeks fiyat hatasi

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=109747746

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimeksten 1397 + 5 tl kargoya bu sabah aldım. LG Türkiye garantili.
    Sipariş Durumu Açıklaması: Siparişiniz faturalandı, kargoya teslim edilmek üzere bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 5 Eylül 2015; 11:54:34 >
  • o fiyata nasıl aldın hocam ?
  • wonderkidd W kullanıcısına yanıt
    Konu linki var üstteki mesajımda..

• wonderkidd W kullanıcısına yanıt
    Bu sabah 1 saatliğine bu fiyata düştü "biten sıcak fırsatlar" konusuna bakınız. Şu anda fiyatlar güncellendi yükseldi.
  • daha bu mesajların sayısı artar kimse boş yere sinirini bozmasın...her tür şahsiyet var buralarda malum...

lg g4 için kimse acele etmemeli malum marka en hızlı fiyat düşüşü gösteren ürünleri ile ünlü bilindiği üzere.

paralelde puan kazanımı ile 1550-1600 tl aralığında şu an.

bimeks gibi bir firma 1400 tl.ye satıyorsa yakında farklı yerlerde de göreceğizdir buna yakın rakamları.

• 1600tl kapali kutu Türkiye garantili aldim 1400u süper bir indirim sanmayin

• cumuut C kullanıcısına yanıt
    Nerden aldiniz hocam?

• cumuut C kullanıcısına yanıt
    Bunlar paralel değil büyük bir ihtimalle. Dolayısı ile 1400 çok iyi fiyat...👍

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Bunlar paralel değil büyük bir ihtimalle. Dolayısı ile 1400 çok iyi fiyat...👍

Bimeksin sattığı lg Turkiye ustam

• 1500 e filan çekerse lg harika bi satış stratejisi olur. Peynir ekmek gibi LG4 satılır bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

daha bu mesajların sayısı artar kimse boş yere sinirini bozmasın...her tür şahsiyet var buralarda malum...

lg g4 için kimse acele etmemeli malum marka en hızlı fiyat düşüşü gösteren ürünleri ile ünlü bilindiği üzere.

paralelde puan kazanımı ile 1550-1600 tl aralığında şu an.

bimeks gibi bir firma 1400 tl.ye satıyorsa yakında farklı yerlerde de göreceğizdir buna yakın rakamları.

Beni de boyle bi dusunce sardi niyeyse..
    Cok bekler miyiz hocam ve bu telefonlara zam gelcek olayi ne oldu

• Dolar artarken bu telefonun fiyatinin dusmesini beklemek hayalcilik olur, zira samsung s6 fiyatlarini dusurdugu halde tr fiyati degismedi hatta note5 cikmasa zam yaparlardi heralde

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.