Şimdi Ara

LG G4 Açılmıyor Acil !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
7.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonda google chrome dan foruma girerken birden ekran gitti.Telefonu açmaya çalıştım Lg ekranı geldi gitti bidaha tepki vermedi.Pili çıkardım taktım ama suan hiçbir tepki vermiyor sorun oluştugunda şarj %65 di.
    Yaklaşık 2 saattir sarjda hala tepki vermiyor.
    Sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum

Orijinalden alıntı: GamingMan

Telefonda google chrome dan foruma girerken birden ekran gitti.Telefonu açmaya çalıştım Lg ekranı geldi gitti bidaha tepki vermedi.Pili çıkardım taktım ama suan hiçbir tepki vermiyor sorun oluştugunda şarj %65 di.
    Yaklaşık 2 saattir sarjda hala tepki vermiyor.
    Sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum

Bazı telefonlarda kapanıp açılamama sorunu donanımından kaynaklanıyor ve bunu lg üretim hatası olarak kabul etti.Hemen servise ver yada kargola sıfırını sana göndereceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 6 Şubat 2016; 12:58:24 >

1- Telefonu kapatın
    2- Ses kısma+Power aynı anda basın
    3- Ekran açılınca Power bırakıp ardından tekrar basın.
    4- ses tuşları ile yes seçeneğini seçerek power ile onaylayıp cihazınızı sıfırlayın.

Bunların ardından cihazınız hala açılmıyor ise servise götürmelisiniz kuvettli ihtimal cihazın değişime girecek sıfırı gelecektir.
  • grolof kullanıcısına yanıt
    Sorunu bildirip servise verirken yeni cihaz mı talep etmem gerekiyor

Sorunu bildirip servise verirken yeni cihaz mı talep etmem gerekiyor

Öyle talep et sanırım aldığınız tarih 6 aydan kısa ise böyle bir hakkınız var.Ama anakartı değişselerde problem olmaz.

Denedim hocam da telefon delete all user data da yes der demez kitlenip kalıyo ekran.Zaten aradabir açılıyor şansa yoksa hiç tepki olmuyo

Cihazınızda donanımsal arıza var. Lg bunu kabul etti resmi olarak en kısa zamanda servise gidip olanı anlatıp değişim talep edin. Cihazınızın büyük ihtimalle sıfırı gelecektir. En kötü ihtimal gerekli donanım onarımı yapılıyor. Fakat büyük bir çoğunlukta lg Apple gibi değişime gidiyor bence güzel bir durum söz konusu :)

Orijinalden alıntı: Paganini58

quote:

Denedim hocam da telefon delete all user data da yes der demez kitlenip kalıyo ekran.Zaten aradabir açılıyor şansa yoksa hiç tepki olmuyo

Cihazınızda donanımsal arıza var. Lg bunu kabul etti resmi olarak en kısa zamanda servise gidip olanı anlatıp değişim talep edin. Cihazınızın büyük ihtimalle sıfırı gelecektir. En kötü ihtimal gerekli donanım onarımı yapılıyor. Fakat büyük bir çoğunlukta lg Apple gibi değişime gidiyor bence güzel bir durum söz konusu :)

Yeni cihaz gelirse satmayı düşünüyorum.Uzun süre 3 4 farklı Htc telefon kullandım 1 inde bire sorun çıkmamıstı.One m9 alıcaktım ama sorunları ortadaydı Lg G4 aldım ama pişman oldum Sanırım.Umarım Cihaz değişimi olur.

• GamingMan kullanıcısına yanıt
    Cihaz 6 ayi gecmediyse degisim olur. Saticam diyorsunuz. Degisim yerine para iadesi hakkinizi kullanin. Imkaniniz varsa servise elden verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel İ7 8700K - NZXT Kraken X62 - MSI 1080Tİ TRİO - ASUS Z370-F - 2X SAMSUNG 970 EVO 500GB (Raid 0)- Corsair Vengeance 3200 32GB - Corsair RM750X - Asus TUF Gaming GT501 MidTower - Rocketek GamKoo - Hp Omen 2K Z4D33AA 27''
  • quote:

Orijinalden alıntı: brynrdg

Cihaz 6 ayi gecmediyse degisim olur. Saticam diyorsunuz. Degisim yerine para iadesi hakkinizi kullanin. Imkaniniz varsa servise elden verin.

Cihazı alalı 8 ay oldu malesef değişim yapmazlar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brynrdg -- 8 Şubat 2016; 11:59:28 >
    Intel İ7 8700K - NZXT Kraken X62 - MSI 1080Tİ TRİO - ASUS Z370-F - 2X SAMSUNG 970 EVO 500GB (Raid 0)- Corsair Vengeance 3200 32GB - Corsair RM750X - Asus TUF Gaming GT501 MidTower - Rocketek GamKoo - Hp Omen 2K Z4D33AA 27''
  • Ürünü bugün teslim ettim 15 20 gün içinde ürün hazır olur dediler bakalım neler olacak.

Benim de başıma geldi. Ben telefonu aldıktan 1 hafta sonra düşürdüm. Sonra 20 aralık tarihine kadar sorunsuz kullandım. Kenarında küçük bir ezik oluştu düşürdüğümde.

20 aralıkta telefon bir anda kapandı ve o LG nin kabul ettiği boot sorunu oldu ama delta servis telefon düştüğü için diye kabul etmedi ve anakart da sorun olduğunu söylediler ve 600 TL fatura çıkardı. Telefonu almak için için malesef ödeme yaptım. Anakart değişimi yapıldığını söylediler. Fakat anakart değişse de aynı IMEI numarası ile telefon geri geldi. Siz böyle bir durum ile karşılaşsanız ne yapardınız ? yada ne yapmak lazım

IMEI konusuna gelince anakart değişimi yapılınca IMEI numarası da değişmesi gerekir en azından ben öyle olucağını düşünüyorum.

Birde IMEI sorgulamayı denedin mi ?
    Ben şahsen yeni cihaz gelirse elden cıkartıcam yeni telefonlar gelicek onlara göre bakıcam

Ben şahsen yeni cihaz gelirse elden cıkartıcam yeni telefonlar gelicek onlara göre bakıcam

Bende satmayı düşünüyorum ama yeni serilerde bu sorun yok sanırım 505 ve 506 serilerinde oldu bu sorun zaten Tr garantili ise korkmaya gerek yok. Adamlar direk sıfır veriyor
  • quote:

Sıfır cihaz gelsede artık LG cihaz kullanmayı düşünmüyorum ben

Sizin tercihiniz ama lg yi o kadar kötülemiyorum. Yine de en iyi fiyat, performans telefonu tabi sizin kararınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ürünü bugün teslim ettim 15 20 gün içinde ürün hazır olur dediler bakalım neler olacak.

Hocam sizinki değişime mi alındı yoksa onarılıyor mu ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.