Şimdi Ara

LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
15
Favori
89.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim önceki cihaz 505K serisiydi 2016 ocak ayında cihaz bootlopp oldu açılmadı yeni cihaz ile değiştirdiler gönderdikleri cihaz 601K serisi şimdide bu cihaz lg yazısında kaldı bunuda yarın götürecem direk ben bu cihazı istamiyorum desem alırlarmı garantisinin bitmesine 5 ay var daha
  • Telefonum ikinci kez servise (intelicell) gitti. İlkinde birbuçuk ay sonra main pcb değişti 6.0 yüklemeyin seklinde notla beraber ve 2 çekirdek kapalı göndermişlerdi. Ikincisinde 13 gün sonra Main pcb değişti şeklinde notla geldi. Yine dört cekirdek çekirdek açık 2 si kapalı geldi. Imei numarası ne ilkinde ne şimdi degismedi.

    Intelicell le bir sorun yaşamadım.

    Merak ettiğim gercekten anakart değişmiş mi? Bunu anlamanın bir yolu var mı?

    Telefon yine bootloop yaparsa ne yapacağım bilmiyorum.
  • Lg Alacağına Hiç Alma
  • ahmetremzi kullanıcısına yanıt
    Malesef dostum anakartin degismemis. Anakart degisir ise IMEIde degisir.



    Gordugum kadariyla servisler telefonlarin iki cekirdegini kapatip geri gonderiyorlar ki bunu xdada olan yontemle sizde yapabilirsiniz.



    Xdadaki yontem 6.0da calismiyordu ancak onuda yapmislar artik 6.0da uygulanabiliyor. Bu arada bendede suan g4 var iki cekirdek kapali 6.0 kurulu.



    Anladigim sonuc sudur lg alinmaz arkadas. G2 g3 g4 hepsindede bir suru aptal aptal kronik sorun dolu.
  • 4-5 gündür full kullanıyorum. Enteresandır telde hiç ısınma yok.

    Anakart değişse de eski imei buna tanımlanıyor diyen yorumlar da gördüğüm için sormuştum. Imei numarası dışında bir kriter, yöntem de yok sanırım.
  • ahmetremzi kullanıcısına yanıt
    Resmiyette anakart degistirip ayni imei kopyalayamazlar bu vergi kacirmaya gider. Cunki anakartlar turkiyeye gelirken bunla degistirilecek diye beyan edilirler veya degistirildi diye ek olarak tam hatirlamiyorum ama gumruk mufredatinda anakart telefon gibidir yani yedek parca gurubuna girmiyor bu yuzden anakart degistigi an imeide degismek durumunda
  • ne yapınca bootloop a düşüyor, 1 yıldır sürekli ısındığı zamanlar oldu ama bende olmadı bu sorun, garanti dolmadan ben de çıksa bari? herkesde çıkıyorsa
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Kardeş belli olmuyor ki ben whatshapp ta yazışırken kapandi. Benim tlfonda ara ara ısınıyordu. Delta servise göndereli 4 ay oldu haber yok. Allahtan 20 iş günü dolunca thh ye vermiştim karar bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Lg G4 telefonum bugün bootloop oldu. Cihaz birinci yılını doldurdu ve Teknosa dan aldım. Teknik servise göndermeden önce tavsiyeleriniz var mı? Bir üst model ile değişim imkânı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar öncelkle merhaba yaklasık 15 aylık lg g4 vodafone cihazım var cihazda kasa catlagı ve ghost screen olusmustu önemsemiyordum kullanıyordum severek kullandıgım bir cihazdı ama cihazda bugün bootloop gerceklesti ve 9 ay daha vodafone garantim var sizce saydıgım arızalardan ötürü garantiden cihaz icin ne gibi bir dönüş olur ( değişim ücret iade onarım vs ) ve izlemem gereken yol nedir bilgilendirebilirseniz sevinirim
  • Arkadaşlar bır sorum olacak? geçen yıl şubat ayında n11.com dan Reyontek adlı firmadan LGG4 815tr almıştım. LG TR garantili olduğu için bugün bootloop sorunu ile garantiye verdim. olurda 20 iş gününde tamir edilmezse nasıl bir süreç işler ? THH ne hangi kurumdan para iadesi istiyor olacağım. ? benim muhatabım LG mi artık ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbolt -- 31 Ocak 2017; 0:51:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hbolt

    Arkadaşlar bır sorum olacak? geçen yıl şubat ayında n11.com dan Reyontek adlı firmadan LGG4 815tr almıştım. LG TR garantili olduğu için bugün bootloop sorunu ile garantiye verdim. olurda 20 iş gününde tamir edilmezse nasıl bir süreç işler ? THH ne hangi kurumdan para iadesi istiyor olacağım. ? benim muhatabım LG mi artık ?

    Ürün 20 iş günü içinde tamiratı yapılmazsa Thh ne gidersin. Haklı bulunursan kararla birlikte Reyontek firmasından ücret talep edersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbolt H kullanıcısına yanıt
    Merhaba hbolt,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com Donanım Haber Ekibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: athırsızı

    arkadaslar öncelkle merhaba yaklasık 15 aylık lg g4 vodafone cihazım var cihazda kasa catlagı ve ghost screen olusmustu önemsemiyordum kullanıyordum severek kullandıgım bir cihazdı ama cihazda bugün bootloop gerceklesti ve 9 ay daha vodafone garantim var sizce saydıgım arızalardan ötürü garantiden cihaz icin ne gibi bir dönüş olur ( değişim ücret iade onarım vs ) ve izlemem gereken yol nedir bilgilendirebilirseniz sevinirim

    Cihazi senguller yenisi ile degistirmis sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skid_row kullanıcısına yanıt
    Hocam rica etsem. Xda daki konunun linkini atabilirmisin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G4 boot loop logoda kalma ,kapanma sorununu çözüyoruz.Çözüm videosunu izlemek isterseniz link:https://www.youtube.com/watch?v=baSdXCjpx7A&t=6s
  • murat_injured kullanıcısına yanıt
    LG G4 boot loop logoda kalma ,kapanma sorununu çözüyoruz.Çözüm videosunu izlemek isterseniz link:https://www.youtube.com...h?v=baSdXCjpx7A&t=6s
  • Benim g4 1 sene sonra bootloop yaptı, Delta servis garantisi ile n11 üzerinden BHZ iletişimden almıştım. 20 iş gününü geçince THH ye başvurdum 2 ay sonra karar çıktı.
    Bhz iletişim paramı kredi kartıma iade etti.
  • Yazılımsal olarak sorunu çözdüğünü iddia edenler var. Örneğin şu videoda olduğu gibi.
    https://www.youtube.com/watch?v=mPHy-x1AOd8

    Ne yüklüyorlarki acaba, bilsek biz de yapsak.
  • Herkese merhabalar,

    Ritzy servise gönderdiğim lg g4 için parça bekleniyor olarak yaklaşık 20 gün geçtikten sonra şu anda sorgulama ekranında yazılım yüklendi ve teslim esiliyor ibareleri görünüyor. Servise attığım mailde, ankartın değişip değişmediğini, imei numarasının değişip değişmediğini sorduğumda bana anakart değiştiğini imei nin aynı olduğunu yazdılar. Tabi telefon hala elime ulaşmadı ancak kargoya verilmiş. İlk servise verdiğimden beri 25 gün geçti.

    Sormak istediğim şu; anakart değişince imei numarasının aynı kalma ihtimali var mıdır? Sadece bazı çekirdekleri kapatıp, yeni yazılım yükleyip (android 5.1) göndermiş olma ihtimalleri olabilir mi?
    Sizce thh ye mi gitmem gerekir teli almayıp, yoksa aldıktan sonra ve anakart değişmemişse yine bir hakkım olabilir mi? Kararsız kaldım ne yapmam gerek?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.