Şimdi Ara

LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
15
Favori
89.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Telefona zaten hic lafim yok hocam ozelliklerine hele de ama iste bu sorun buyuk sknti telefonu gonderecen telsiz kalacan onca ugras vs.
    Ben birde xa ultra ile ilgileniyorum iki cihaz arasinda kaldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde telefonum kapanmıştı 10-12. gün gibi servisi aradığımda değişim talep ettiklerini çünkü anakartın getirtilme süresinin 20 iş gününü aşacağını söylediler. 1 yıllıkken bozulmuştu telefonum, 4 aydır da telefonu sorunsuz kullanıyorum. Üstüne bide deri kapaklı olanından göndermişler. Sorun bi yana o kadar teknik servis rezaleti gördüğümüz bu ülkede bi sorunu bu kadar kolay halletmek şaşırttı beni.
  • arkadaşlar g3 cihazım değişim sürecine girdi izlemem gereken bir yol varmı çok oyalarlar mı.Bide bazıları g3 verip g4 almış g3 verip g5 se alan var bunların aslı astarı varmı.
  • g4 cihazım 1.5 ay önce servise verdim değişime gitti bugun ise mesaj gelmiş cihazınız geldi diye.
    yine g4 göndermişler son serisiymiş,aceba aynı arızayı yaşarmıyım. kulaklık ve şarj cihazını götürmek zorundamıyım yoksa içindekileri alıcaklarmış eski şarj cihazı ve kulaklığı kayıp nerde bulamıyorum.
  • Hakan5434 H kullanıcısına yanıt
    Stopped yazanlar kapalı demek. sizin tek çekirdek çalışır durumda. Servise geri yollayın derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetremzi -- 26 Kasım 2016; 17:55:48 >
  • Hakan5434 H kullanıcısına yanıt
    Bir de şunu deneyiniz.Tecrübe edilmiştir. Pili çıkardıktan sonra telefondaki pilin temas ettiği sarı tellere iletken bir metalle dokunun, birbirine kontak yapmasını sağlayın. Pil takılı olmadığı ve cihazda elektrik olmadığı için bu işlemin zararı yok. telefonun içinde kalan çok az miktardaki statik elektriği bir nevi topraklayarak boşalmasını sağlıyor. Sonra cpu-z ile çekirdeklerin açılıp açılmadığına bakın.
    Eğer düzeldi ise lütfen buradan paylaşın.
  • arkadaslar cnk servis diyeeee bir arkadas varr telefonu gönderdiğim arkadaşla sorunu yapılacağını dile getirdi telefon 3ay kaldi yurt dışından parca gelecek diye oyaladi sürekli sonra olmuyor dedi 3 ayin sonunda telefonu iade etti 100lira iscilik ücreti aldi ve su anda telefon kesinlikle açılmıyor belki i cini komple boşalttı kendisini aradigimda durumu anlattığımda karşınında cocuk olmadığını beni savcılığına vereceğini vb sekilde tehdit etti arkadaş telefonumu engelledi whattanda normalden de ben bu arkadasi Allah a havale ettim illaki benden aldığı ücret ve telefonun hic açılamaması bir sekilde cikar kendisinden yada başkalarından siz siz olun buradaki sekilde biz bu olayı cozuyoruz seklindeki arkadaşlara guvenmeyin aman dikkat edin arkadaslar benim ağzım yandı siz dikkatli olun cnk teknik servisi donanimhaberden bulmustum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir daha LG mi ASLA!
    Nisan ayının ortalarında kliksa'dan aldığım fonotel garantili cihazımı herkeste olan bootloop sorunu yüzünden servise bıraktım.45 gün kadar bekledim cihazı yapamadılar sürekli parça bekliyoruz gelecek, ha geldi, ha geliyor gibi oyaladılar.Tüketici Hakem Heyetine başvurdum.2.5 ay içinde karar lehime cıktı.Daha sonra kliksayı aradım kararın lehime çıktığını para iadesi istediğimi söyledim.Kendileri talebimi LG ye ilettiklerini, acil tarafıma cevap verileceğini söylediler.Bende 3-5 gün bekleyip icraya vereceğimi söyledim size dönüşte yapacaklarını düşünmüyorum dedim.Haliyle cevap gelmeyeceğini biliyordum.İcra'ya verdim Tüketici Hakem Heyetinin sonucuyla ve paramı birkaç gün önce aldım.
    Diyeceğim şu ki kanunlar yavaşta olsa işliyor.Uzun süren bir süreç ancak paranızı alıyorsunuz.Son olarak evet elektronik şans işi biraz.Ancak bu kadar kronik sorunu olan bir telefonu piyasadan toplamayan hatta hala satışını yapan LG ye .İlla bir telefonun piyasadan toplatılması, para iadesi yapılması veya yeni sorunsuz bir cihazla değiştirilmesi için patlaması veya havaya mı uçması lazım?(Diger Markalarda olan bu en azından).Bu şekilde bir girişimleri olsa idi bir haberle gelin yeni cihazınızı SİZ UĞRAŞMADAN BİZ DEĞİŞELİM gibi marka imajı aksine daha da iyi olabilirdi.Şimdi olan şey ise G4 kullanıcısı olan herkeste (Ki eşimede benim telefonum bozulmadan önce yine G4 almıştık) telefonum ne zaman bozulur veya bozulurmu endişesi!!

    Edit:İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colomboxxx -- 29 Kasım 2016; 17:7:47 >




  • ARKADASLAR BENDE İSTANBUL BİLİŞİMDEN İTHALATCI GARNATİLİ LG G4 TELEFON ALDIM. İSTANBULBİLİŞİM SERVİSİ BOZULAN TELEFONUMUN ANAKARTI DEĞİŞTİRDİ BANA GERİ GÖNDERDİ. TELEFON GELDİKDEN SONRA WİFİ İLE İNTERNETE GİRERKEN KENDİ MOBİL İNTERNETİ İLE İNTERNETE BAĞLANAMAMA SORU BAŞ GÖSTERDİ TEKRAR SERVİSE GÖNDERDİM. SERVİSİ ARADIĞIMDA PARCA BEKLENDİĞİNİ VE TEKRAR ANAKARTININ DEĞİŞECEĞİNİ SÖYLEDİLER.SİZCE İKİNCİ DEFA ANAKARTI DEGİŞTİRMEK TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BASVURMAYI GEREKTİRİ Mİ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: schukru89

    arkadaslar cnk servis diyeeee bir arkadas varr telefonu gönderdiğim arkadaşla sorunu yapılacağını dile getirdi telefon 3ay kaldi yurt dışından parca gelecek diye oyaladi sürekli sonra olmuyor dedi 3 ayin sonunda telefonu iade etti 100lira iscilik ücreti aldi ve su anda telefon kesinlikle açılmıyor belki i cini komple boşalttı kendisini aradigimda durumu anlattığımda karşınında cocuk olmadığını beni savcılığına vereceğini vb sekilde tehdit etti arkadaş telefonumu engelledi whattanda normalden de ben bu arkadasi Allah a havale ettim illaki benden aldığı ücret ve telefonun hic açılamaması bir sekilde cikar kendisinden yada başkalarından siz siz olun buradaki sekilde biz bu olayı cozuyoruz seklindeki arkadaşlara guvenmeyin aman dikkat edin arkadaslar benim ağzım yandı siz dikkatli olun cnk teknik servisi donanimhaberden bulmustum.

    THH ye başvurucaktınız 20iş günü doluna

    Hata sizde...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • XWING X kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzun akibeti ne oldu alabildiniz mi? tamir ettiler mi?

    Ben 30 hazirandan beri bekliyorum mys ve intellicel sağolsun...

    Ancak hakem heyetine vermiştim karar çıktı yine de paramı ödemediler hala

    Bende icra takibi başlattım bakalım ne olacak..
  • Merhaba. 1 yillik g4 telefonum var 7. Ayda bootloaptan anakarti degisti ve suan hafif ghost screen var. Bu telefonu iade veya degisim nasil yaptiririz bi sansim varmi.? Ikinci defa tamir gormesini istemiyorum telefonun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuketici hakem heyeti karari ile para iadesi karari cikan arkadaslar karar ornegini paylasabilirmisiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu lanet olası durumu ikinci kez yaşıyorum;
    ilkinde bootlop olmuştu cihaz değişmişti,
    değişim cihazında ghost screen oluştu ekranı değiştirip verdiler,
    şimdi de telefon bootlopa girdi.

    telefonu ikinci el almıştım okuduğum kadarıyla ikinci el telefonlarda ücret iadesi yapılamıyormuş elim kolum bağlı kaldık.
    cihazın faturası bende ancak şahsıma yazılmış değil. ayrıca ikinci el satış sözleşmesi de yaptırmadım (bu kötü bir hata)
    bana yol gösterecek varsa şimdiden teşekkür ederim. 20 iş günü içinde yapamazlarsa ne yapmalıyım önemli olan bu
  • 505 olanı 11.2015 ten beri kullanıyorum.hiç ısınma yaşamadım.kore üretimi diyor.1 saat nfs no limits oynuyorum her gün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barış -- 16 Aralık 2016; 1:11:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İcra takibi başlattığımı yazmıştım 25 gün önce ancak sonuç alamadım tebligat firmaya iletilememiş adreste yoklarmış vs. vs. anladığım kadarıyla ya tebligatı teslim almıyorlar ya da adreslerinden taşındılar sırf icra ile uğraşmamak için... Sizce en hızlı ve etkili sonuç nedir bu durumdan sonra?
  • hayırlısı olsun benim cihazda güncel dijital garantili gönderdim bootlop tan anakart değişti geldi bir haftada israil anakartı takmışlar imei değişmemiş şuan sorun yok bakalım hayırlısı
  • kms2007 kullanıcısına yanıt
    ben Mys ile anlaştım
    cihazı 1000TLye geri aldılar, üstüne 1500verdim onlardan s7 edge duos aldımdı 3 ay evvel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XWING

    ben Mys ile anlaştım
    cihazı 1000TLye geri aldılar, üstüne 1500verdim onlardan s7 edge duos aldımdı 3 ay evvel.

    Hayırlı olsun siz kaça almıştınız telefonu ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.