Şimdi Ara

LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
15
Favori
89.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SULZER S kullanıcısına yanıt
    sağolun 505 serisi cihazım 600lü seri olup bu sorunu yaşayanlar var önceki mesajlarda okudum diye hatırlıyorum.

    bu saatten sonra lg'nin hiç bir cihazını almam


    servisten cihazı bugün aldım
    anakartı değiştirmişler 611 seri takmışlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 22 Nisan 2017; 18:00:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bootloop sorunu bugün benim de başıma geldi.Telefonu 16 ay önce LG Türkiye garantili almıştım. Öğleden sonra kargoyla Şengüller servisine gönderdim, iyi ki fotoğrafları ve diğer dosyaları yedeklemişim. Bakalım benim telefon kaç günde gelecek.
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum, bu sorun yüzünden kararsız kaldım ne derseniz almalımıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen bitmedimi bu sorun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mclaren34

    Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum, bu sorun yüzünden kararsız kaldım ne derseniz almalımıyım

    Bootloop ve ghostscreen denilen sorunlar olmasa güzel telefon. Bu sorunlar insanı çileden çıkarıp telefondan soğutmaya yetiyor ve bence almayın. Biz bu sorunlar çıkmadan önce beğenerek aldık. Şimdi yedek telefon yok diye garantiye yolladım yoksa thh ile ücret iadesi almaya çalışırdım.
  • benim telefon ithalat garantili. şengüllere vs yollasam anakart değişikliğini yaparlar mı yaparlarsa kaça?
  • tuncayilhan80 T kullanıcısına yanıt
    hocam alabildiniz mi parayı ne oldu son durum ?
  • 1 ay önce delta garantili 602 serili lg4 boot loop olmuştu servise götürdüm. Bu sırada bende yapmayacaklar diye thh yi araştırıyordum hatta belgeleri bili toplamıştım.
    Bugun msj geldi delta dan tel. tamir edilmiştir diye. Anakartı değiştirmişler valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kurtulamadım telefondan
  • Aynı belalı sorun benim de başımda ama verileri tam olarak kurtaramadım o kadar uğraşmama rağmen. Dondurucuda beklettim saç kurutma makinesiyle ısıttım yok en fazla 2-3 dakika açık kaldı o sürede de kopyalanmadı. Kaybolmasını göze alamayacağım hatıralar var icinde en kesin yöntemi bilen varsa lütfen paylaşır mısınız :(
  • geçen hafta bootloopa giren ve faturası elimde bulunmayıp garanti kapsamında olan lg g4 cihazımı tavsiye üzerine maltepe şengüller servisine götürdüm. Hayalet ekran sorunundan da bahsettim ve cihazımın anakartınıda ekranınıda degiştirip yarım saat içinde teslim ettiler. Verdikleri hizmetten gayet memnun kaldım. Şu an için telefonumda bir sıkıntı yok hatta ilk elime aldığımda sıfır bir telefon kullanıyormuşum gibi geldi ekranda değişince tabii. Umarım bu durum yeni takılan anakartlarda bir daha tekerrür etmez.
  • LG TÜRKİYEDEN İKİ SENE ÖNCE ALDIM SU AN KAPANMA SIKINTISI VERIYOR GARANTİ BİTTİ NE YAPMAYILIM.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Mahkemeyi kazanmama rağmen mys iç ve dış tic. Ltd. Şti parayı ödememekte diretti. Beni biraz uğraştırdılar fakat sonunda avukata verdim. Avukatım hepsiburada.com a ve n11 e icra müdürlüğünden tebliğ çıkartıp şirketin bütün alacaklarına haciz koydurttu. 1 hafta sonra para hesabıma geçti. Telefonlarıma çıkmayan şirket hacizden sonra beni günde onlarca kez aramaya başladı hacizin kaldırılması için. Meğer şirketin Hepsiburada.com daki 1 milyon tl sine bloke konmuş. Parayı faiziyle aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm. biraz el becerisi ve gerekli aletleri olan arkadaşlar kolaylıkla bu sorunu halledebilirler
     LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi
    Resimde görülen chipi sıcak hava tabancası ile ısıtınca sorun çözüldü. yanlız üzerindeki metal korumayı kaldıracaksınız ve sadece o chipi ısıtacaksınız. eritmeyeceksiniz ama parmağınız değdiğinde parmak yanacak kadar ısınacak. Ben bu şekilde hallettim 3 gündür normal bir şekilde kullanıyorum.




  • bootloop sorunu için şöyle bir video varda deneyen var mı acaba? sorunun çözümü ile ilgili videoları izlerken 1 kişinin sorunu bu şekilde çözdüğünü okudum ve ilgili videoyu buldum çözüm olur mu sizce?
    https://www.youtube.com/watch?v=Xl3ry2VrJ-s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSefa23 -- 25 Temmuz 2017; 0:58:24 >
  • Fonotel garantili lg g4 bootloop oldu ve aldığımız yere verdik.fonotel iflas ettiği için teletech iletişim Abdülkadir Ak diye bir yere yollamışlar.servis kağıdında anakart değişti yaziyordu ama bataryanın altına baktım anakart değişmemiş imei de değişmemiş.servisi aradım anakart değişmeseydi telefon açılmazdı dedi.temassızlık yapan parçaları lehimlerseniz bir süre daha çalışır dedi.madem anakart değişti bozuk anakartı yollayın dedim.lg türkiye'ye verdik dedi.paralel ithalat telefonu lg türkiye ne yapsın dedim laf çevirdi.yalanı burdan belliydi.anakartı değişti imei niye aynı dedim eski imeiyi yazıyoruz dedi.anakartın üstünde yeni seri numarası yok dedim ama ezberlediği bazı şeyleri söyleyip durdu. Söyledikleri acemi insanı ikna edebilir ama tabi ki ben inanmadım.







    Böyle bir şey yaşayıp tüketici hakem heyetine giden oldu mu? Dilekçeyi yazıp en kısa sürede tüketici hakem heyetine gideceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu hataya karşı forumdan bir arkadaş beni uyarmıştı kafama tüküreyim dinlemeyip aldım. Delta garantisi kapsamında, şöyle bir sorun var ekranım baya kırık acaba garantiye göndersem bana, kullanıcı hatası düşürdünüz diye böyle derler mi? Sorun çünkü ondan önce başladı.
  • Merhaba dostlarım
    Bu sorunun çözümü var.
    LG G4 Bootloop (LG logosunda kalma) problemini bir daha tekrarlamayacak şekilde Çözüyoruz.

    İlanım :https://forum.donanimhaber.com/lg-g4-lg-logosunda-kalma-tamir-onarim-hizmeti-lg-yazisinda-kalma-bootloop--128105438#128105438



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineMühendis -- 1 Ağustos 2017; 23:31:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: american99

    Arkadaşlar sorunu çözdüm. biraz el becerisi ve gerekli aletleri olan arkadaşlar kolaylıkla bu sorunu halledebilirler
     LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi
    Resimde görülen chipi sıcak hava tabancası ile ısıtınca sorun çözüldü. yanlız üzerindeki metal korumayı kaldıracaksınız ve sadece o chipi ısıtacaksınız. eritmeyeceksiniz ama parmağınız değdiğinde parmak yanacak kadar ısınacak. Ben bu şekilde hallettim 3 gündür normal bir şekilde kullanıyorum.

    Halen sorunsuz şekilde kullanıyormusunuz? yoksa tekrar aynı hatayı verdimi ?




  • Benim telefonumda geçenlerde kendiliğinden kapandı ve logo ekranında kaldı. Bekleme sırasında çok ısınıyordu.

    Bataryayı çıkartıp 5-10 dk bekledikten sonra tekrar açabiliyordum fakat yine logo ekranında kalıyordu.

    Ben bootloop olduğunu düşünerekten 4 ağustosda delta servise gönderdim, 14 ağustos itibariyle "batarya değişimi ve yeni yazılım güncellemesi" işlemi yapıldığı yazıyordu. 3 gün içinde kargoya vereceklermiş.

    Şimdi benim telefon bootloop mu oldu yoksa batarya sorunum mu var? geçici bir çözüm sunmasınlar bana, garantinin bitmesine 5 ay kaldı. ben yenisi gelir diye elden çıkarmaya düşünüyordum, soğudum bu kronik sorunu yüzünden.
  • Bootlop sorunu g4 beat versiyonunda da varmı? Ablamın g4 beat cihazı açılırken başa alıyor.Cihazı garantiye yollarsak yenisi yollanır mı?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.