Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar paralel ithalat g3 aldım.Ame-xx sürümü yani birleşik arap emirliklerinden getirilmiş.Sizce 6.0 Türkiyeden öncemi gelir sonramı.
  • cihat_ozturk kullanıcısına yanıt
    üstad ben şarjı artık sorun etmiyorum ne kadar çabalasam da 1 gün anca yetiyor. arayüzdeki hız ve takılmalar,bariz yazılım hatalarına ve akıcılığına bakıyorum. şuan icin problem görünmüyor sevdim 6.0'ı
  • Ctnkyx kullanıcısına yanıt
    3 gündür kullanıyorum çok hoşuma gitti. en azından ana ekran durdu hatası almıyorum artık. cebimde yedek pille gezerim 3 gündür değiştirmedim pili.
  • arkadaşlar telefonda resimde gördüğünüz gibi orta kısımda dokunmatik sorunu oluştu. enine boyama yapmadı dikine ise sorun yok gibi, ayrıca alt kısımda çat lg türkiye garantili föndersem değişim olurmu
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)
  • Merhaba dostlar lg g3 marka bir telefon aldim cihaz spot ve imei çakılı buraya kadar herşey normal..
    Sorun şuki şebeke ayarlarında şebeke modu ayarı yok.gsm wcdma otomatik bunlar hic yok.Sanırım imei atıldığından dolayı yok.acaba bunu aktif etmenin bir yolu varmıdır.Telefonun arkasındaki etiketlerin tümünde model olarak D855 yazıyor.Ama phone info uygulaması ile bakınca D850 yazıyor.Acaba gerçek model numarası hangisi bunu öğrenebilmenin ve şebeke modu ayarını aktif etmenin bir yoku varmı.Yardımcı olursanız duacı olurum Arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 5 Ocak 2016; 16:14:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yurtdışı g3 d855 modeli sandığımız aslında d850 olan telefona yanlış rom yükleme sonucu telefon başlarken Lg yazısında kapanıp tekrar açılıyor.Ses kısma+power tuşuna bastığımda reset moduna giriyor menüden reset+yes seçiyorum lakin resetleme yapmasına rağmen birşey farketmiyor,telefon tekrar açıldığında aynı sorun devam ediyor.
    Download moduna aldığımda da kendiliğinden kapanıp açılıyor.Power tuşunda sorun yok tuş bölümünü söküp tekrar denedim lakin sonuç nafile..

Ses açma+ses kısma+power tuşu ile Hardware key control mode girebiliyorum bu menüde ne yapacağımı bilmiyorum

Ne yapmam lazım acaba?yardımcı olursanız sevinirim
  • Murat_çavuş kullanıcısına yanıt
    Kardeşim telefonun bataryasının altındaki etikette model numarası ne yazıyordu ve telefonun içinden telefon bilgilerine baktığında ne yazıyordu ?
    Yani hangisi doğruydu.

• KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Hocam etiketle d855 yazıyor lakin kapağı açtım anakarta d850 yazıyor

• Murat_çavuş kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim aynı cihazdan bendede var..benimkide aynı.Sanırım etikette Aldatmaca yapmışlar

• KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    bendede aynı sorun vardı ben şöyle test ettim 3845#*855# ve 3845#*850# 855 le biten d855 modeli için d850 ile bitende d850 için bende 850 açıldı hemen 850 için cwm kurdum sıkıntı yaratmadı her zaman işe yarar diye düşünüyorum. Sonrsındahttp://forum.donanimhaber.com/m_113331929/f_//tm.htm#113370988 sayfadaki mesajları okumanı öneririm cloud rom gerçekten çok güzel sol üstte yazan şebeke isminden ve veri bağlantısında çıkan kocamn 4g yazısından da kurtuldum. şebeke modu içine romu kurarken istediğin ayarları seçtiren biyer var oraya gelip universal bağlatılar gibi birşey varı tam hatırlamıyorum ismini onu işaretlemenız gerekiyor. sanrası harika bir rom kolay gelsin

• Teşekkür ederim kardeşim dün gece romu kurdum telefon dört dörtlük oldu.Kurulumda universal network var onu işaretlemesek internet ayarları otomatik olmuyor yalnız..şimdilik hiçbir sıkıntı yok çok şükür..

• Arkadaşlar herkese merhaba,
    Ülkemizde satılan g4te model numarasının sonunda tr olunca bootloader kilidi açılamıyordu bu yüzden de cyanogemod,rom recovery,root vs yüklenemiyordu acaba g3te de aynı mi?
    Ayrica yuklenebiliyorsa mesela official cm13 kullanan varsa nasil yukledigini de yazabilir mi (ornegin kitkattan mi gecis yapiliyor)?
    şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bir sıkıntım var, ana konuda bilgi alamadım.

Benim cihaz TR 32gb geçenlerde iki kere mavi ekran sorunu oluştu.
    Cihaz da devamlı kasma oluyor, uygulamalar kapanıp ana ekrana atıyor.

Hardformat denedim fayda etmedi.

Costumrom kullanmayı sevmiyorum, orjinal stock rom nereden bulurum.

İlk sayfada paylaşılan stock romlar cihazla gelen romla birebir aynımıdır?

İçinde ekstra romu hazırlayan kişininin itelediği programlarla mı gelir, root yapmak istemiyorum sade orjinal rom istiyorum.
  • Telefonu Konya LG servisi Piksel ticarete götürdüm, arkadaşlar hemen ilgilendi 20 dk içinde işimi halletti.
    Yazılım yüklediler ellerinde son sürüm yokmuş, önceki sürümün üzerine güncellemeleri yükleyip hardformat atacağım.
  • Merhaba arkadaslar

Yurtdışı, imei atılmış G3 D855 mevcut. Arama yapılıyor ama internete bağlanmıyor. Mobil veriyi açmama rağmen H+ veya 3G vs yazmıyor üst tarafta. 5.0 yüklü. Çözüm olarak ne öneriyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde G3 D855 modeli olmakta fakat ben buna root ve cwm kurmak istiyorum. fakat ögrenmek istediğim asıl soru bunun kilitli yapılması gereken işlemler var mı root yapmadan önce demek istediğim

Diğer cihazların samsungun sayac ve sony nexus bootloader gibi Lg nin böyle bir sorunu var mı

Yoksa da ben direk olarak istediğim romu kurabilir miyim bilen ve yapan kişiler varsa bana yardımcı olur mu

Cihazım 5.0 lolipop yapım v21A
  • Selamlar. iki ay önce telefona root atayım dedim. işlemler bittiğinde ana ekran takılı kaldı. bildirim ışığı da yanıp sönüyordu. tamire verdim 80 tl ye yaptılar. sizce nerede hata yapmış olabilirim?
  • 6.0 kurduğum cihazım sürekli kilitleniyor. Tekrar lolipop a döneyim dedim lg flash tool connection to server failed hatası verip %4 de yüklemeyi iptal ediyor. Ne yaptıysam olmadı. Çözümünü bilen var mı?
  • Arkadaşlar bir iki farklı şekilde telefona root atmaya çalıştım ancak başarılı olamadım. Sonra bir yerde henüz V20N'ye root atılamadığını öğrendim. Bu durum doğru mu? Doğru değilse rootlamam için bir yol gösterirseniz sevinirim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu 6.0 dan 5.1 e dönme yöntemini bilen kimse?
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.