Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gungorce

KDZ flashlamalısın dostum. Anca Kdz flashlayarak çözebilirsin sorunu.

Tamam cevabınız için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrefor'dan alınma, faturalı Lg g3 cihazım var.

Son türkiye V20n yazılımını yükledim ama şu alttaki hatayı verdi, nasıl düzeltilir ?

" Warning!
    Current version is not available for user. Can't find mathed cust for NT-code mcc/mnc[FFFFFF], subset [xx] "
  • g3 için rom tavsiyeniz var mı? şu an cloudy 2.5 romu kullanıyorum.
  • arkadaşlar herkese selamlar. 21a güncellemesini alamıyorum o yüzden bilgili bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.
    telefonum rootlu. şu an V20u-TWN-xx yazılımı yüklü. güncel olan yazılım 21a. Tahmin ettiğiniz gibi lg pc suite de işe yaramıyor. İlk sayfadan anladığım flash tool ile birşeyler yapcaz.

şimdi linkteki sayfadan TWn Taiwan v21algd855 kdz sini indircem.
    http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41

bu linkte de basit bir anlatım var flash ile ilgili
    http://lgdestek.net/lg-akilli-telefonlara-flashtool-uzerinden-yazilim-yuklemek/

benim amacım sadece yazılımı yükseltmek. o yüzden normal flash yapmalıyım.

Peki bu durumda risk nedir? telefonun susması söz konusu olur mu? Ya da şurada yanlışın var diyebileceğiniz bir nokta var mı?
    yardım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: akkin64

g3 için rom tavsiyeniz var mı? şu an cloudy 2.5 romu kullanıyorum.

hocam cloudy 2.5 i bende denedim. ama fulmics e geçtim. daha tatmin edici geldi bana kullandığım kadaryla fulmics. 2.0 versiyonunu yüklicem bugün hatta.
  • Arkadaşlar G3 stock rom atacam lakin Flash tool da connection to server failed hatası alıyorum nedendir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

arkadaşlar herkese selamlar. 21a güncellemesini alamıyorum o yüzden bilgili bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.
    telefonum rootlu. şu an V20u-TWN-xx yazılımı yüklü. güncel olan yazılım 21a. Tahmin ettiğiniz gibi lg pc suite de işe yaramıyor. İlk sayfadan anladığım flash tool ile birşeyler yapcaz.

şimdi linkteki sayfadan TWn Taiwan v21algd855 kdz sini indircem.
    http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41

bu linkte de basit bir anlatım var flash ile ilgili
    http://lgdestek.net/lg-akilli-telefonlara-flashtool-uzerinden-yazilim-yuklemek/

benim amacım sadece yazılımı yükseltmek. o yüzden normal flash yapmalıyım.

Peki bu durumda risk nedir? telefonun susması söz konusu olur mu? Ya da şurada yanlışın var diyebileceğiniz bir nokta var mı?
    yardım lütfen.

hsenx nickli arkadaşın desteğiyle flash tools kullanarak telefonu 21u yazılımından 21a yazılımına çıkardım. Kendisi içtenlikle sorularıma yanıt verdi. Buradan teşekkür ediyorum.

• Öncelikle herkese selam arkadaşlar,

Hem Dh' de hem diğer sitelerde pek çok root konusu okudum,

Şimdiye kadar 4 tane farklı root attım telefonda saçmasapan uygulamalar yüklendi

Ama hala telefon rootlu değil. Attığım bir kaç rootu tekrar denedim firmware update %0 ekranında kalıyor artık.

Recovery için root istiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Edit not: daha önce hiç root yapmadım ve roota başlamadan önce telefon lolipop veyahut lolipop 5.0.1 vb. gibi bir şeydi hala da öyle lg pc suite 5.0 gösteriyor.

edit 2: şu an bu sayfanın ilk mesajındaki root yöntemini deniyorum lakin

There is no su binary installed and supersu cannot install it. .... re-root.... gibi bir hata veriyor ne yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 26 Kasım 2015; 17:05:16 >
  • selamlar. G3 ana konuda çok fazla geçti konusu ama bir tülü bulamadım tekrardan. g3 fulmics 2.0 yükledim, xposed yüklemek istiyorum. hangisini yükleyeceğime yardım edermisiniz. 2 ayrı işlem yapılıyor sanırım flash artık apk yükleme ama hangilerini yüklemek gerekiyor? isim ve link veren olursa sevinirm. teşekkürler;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizaun

quote:

Orijinalden alıntı: akkin64

g3 için rom tavsiyeniz var mı? şu an cloudy 2.5 romu kullanıyorum.

hocam cloudy 2.5 i bende denedim. ama fulmics e geçtim. daha tatmin edici geldi bana kullandığım kadaryla fulmics. 2.0 versiyonunu yüklicem bugün hatta.

cm12.1 mutlakaa denemelisin
  • akkin64 A kullanıcısına yanıt
    daha önce LG G kullanırken cm kullandım hocam da cm çok yavan geliyor bana nedense ısınamadım. ama performans anlamında sadeliğinden ötürü daha tatmin edici olduğundan eminim. yavanlık derken LG arayüzünü seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizaun

daha önce LG G kullanırken cm kullandım hocam da cm çok yavan geliyor bana nedense ısınamadım. ama performans anlamında sadeliğinden ötürü daha tatmin edici olduğundan eminim. yavanlık derken LG arayüzünü seviyorum

lg g4 tema kullanabilirsin ama benim favorim s6 teması
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

Öncelikle herkese selam arkadaşlar,

Hem Dh' de hem diğer sitelerde pek çok root konusu okudum,

Şimdiye kadar 4 tane farklı root attım telefonda saçmasapan uygulamalar yüklendi

Ama hala telefon rootlu değil. Attığım bir kaç rootu tekrar denedim firmware update %0 ekranında kalıyor artık.

Recovery için root istiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Edit not: daha önce hiç root yapmadım ve roota başlamadan önce telefon lolipop veyahut lolipop 5.0.1 vb. gibi bir şeydi hala da öyle lg pc suite 5.0 gösteriyor.

edit 2: şu an bu sayfanın ilk mesajındaki root yöntemini deniyorum lakin

There is no su binary installed and supersu cannot install it. .... re-root.... gibi bir hata veriyor ne yapmam lazım.

Zaten root yapılırken firmware update ekranında herhangi bir ilerleme olmuyor.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    hocam sonuç olarak hiçbir şekilde telefon root olmadı,

fabrika verilerine sıfırla deyip yeniden rootladım yine olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

hocam sonuç olarak hiçbir şekilde telefon root olmadı,

fabrika verilerine sıfırla deyip yeniden rootladım yine olmadı.

PM attım hocam.
  • MERHABA ARKADAŞLAR İTHALAT GARANTİLİ LG G3 16 GB TELEFON SERVİSTEN GELDİKTEN SONRA BAZEN ŞARJI YAVAŞ YAPTI DONMALAR OLDU..KENDİLİĞİNDE KAPANDI VE SON OLARAK RESİMDEKİ HATAYI VERDİ..HATA NEDİR NASIL YAPILIR..SERVİSE TEKRAR GÖNDERDİĞİMDE ANAKART DEĞİŞECEK DEYİP ÜCRET İSTEDİLER.
  • ElcaseJaws kullanıcısına yanıt
    tam emin değilim ama rom atınca düzelebilir sanırım. kernel hatası veriyor. stock rom yüklemeyi deneyin olmazsa tekrar yazın yada servise verin.
  • ultraslan.1905 kullanıcısına yanıt
    olmazda tr romunun bir artısıda yok. istediğiniz d855 romunu yükleyebilirsiniz.
  • Lg G3 D855TR 16 GB'lık olan cihaz var elimde. Dün telefona v10l 4.4.2 sürümünü romladım. Daha sonra telefonun uygulama güncelleme bölümünden sürüm güncellemesi yaptım güncellemeyi yükledi ekran gelmedi Lg logosunda baya bi bekledi bende v20h Lollipop sürümünü flashladım bu sefer. Sonra tekrar 4.4.2'yi flashladım çünkü telefon lollipop romuylada açılmadı. 4.4.2 flashladıktan sonra telefon açıldı uygulamaları yükledim vs. sonra telefonu kapattım ve yeniden açtığımda karşıma mavi ekranlı Factory Reset Status yazılı altta da Kırmızı renkte 2 yazılı bir ekran geldi. İnternette d855 tot dosyalarını buldum dll dosyalarını vs. fakat flashlama yaparken cihaz modeli farklı diyor ve flashlama yapmıyor telefonu kurtaramıyorum bir türlü bu durumdan yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Sa Lg G3 d855TR 16 GB için Factory Reset Status 2 hatasının çözümünü bilen ya da d855TR tot dosyası linki verebilicek olan var mı bu konuda bi yardımcı olabilicek kimse var mı telefonu açamıyorum :/
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.