Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ctnkyx

Beyler cyanogenmod 12.1e g3 camera flashlayabilir miyiz.

Aosp romlarda stock rom uygulamaları çalışmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarjın %10 dan %100 e çıkması kaç saati buluyor sizde? 4 saat anormal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

quote:

Orijinalden alıntı: minur

Evet en sonunda LAMHOUNG G3 D855 için de destek vermeye başladı arkadaşlar.rom un çıkış noktası.

https://drive.google.com/file/d/0B4A_4ShpmQx1TGlrRUwxeGNNR0k/view

romu nerde paylaşıyor, içeriği nedir vs

Romun kaynak sayfası vietnamca olduğu için özellikleri pek anlaşılmıyor.Türk kullanıcılarının daha iyi anlayabilmesi için çevirerek konusunu açtım.ayrıca v2.0 stock port romunu da paylaştım.isteyenler faydalanabilir.Rom gerçekten stabil ve hızlı.

http://www.andronetwork.com/konu/lg-g3-rom-lam-hoang-g3-v1-8-f400-l-s-k-d855.7501/

• alpkun A kullanıcısına yanıt
    V2.0 stock olanı bizim cihaz ile uyumlu değil diye biliyorum.1.8 uyumlu

• Tslee61 T kullanıcısına yanıt
    Lamhoung 1.8 kullanıyorsanız ilk başlarda normaldir. Rayına oturur iki uç şarj sonra

• karel23 K kullanıcısına yanıt
    Gerek akıcılığı gerekse şarj durumu gayet iyi.iki uç şarj dan sonra oturuyor. Zaten bu işin ustası lamhoung.G2 den beri kullanırım romlarını

• quote:

V2.0 stock olanı bizim cihaz ile uyumlu değil diye biliyorum.1.8 uyumlu

LAM HOANG G3 2.0 (Stock Port)

- Rom Android 5.0.1 Tmobile v20b D851 tabanı geliştirilerecek hazırlanmıştır.
    - Tüm hataları düzeltilip ve tüm LG G3 cihazlarında kullanılabilir hale getirilmiştir.
    - Google uygulamaları güncellenmiştir.
    - Root ve busybox eklemiştir.
    - Çağrı sırasında Kayıt etme seçeneği
    - Mod Mini Wiev GPRO 2 özelliği
    - Plug & Pop özelliği
    - T-Action özelliği eklenmiştir.

bu şekilde çevirdim v2.0'ı sanırım ya sadece T-mobile için yada tümü için anlayamadım bende.paylaştığım linkten sizde görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.
    stok olanı hiç denemedim hocam,aroma da değil sanırım.

1.8 in altına smart notice eklemiş hocam ama tam olarak çeviri yapamadım.flahladıktan sonra priv-app den bir dosya siliyoruz ama önce mi sonra mı
  • quote:

stok olanı hiç denemedim hocam,aroma da değil sanırım.

1.8 in altına smart notice eklemiş hocam ama tam olarak çeviri yapamadım.flahladıktan sonra priv-app den bir dosya siliyoruz ama önce mi sonra mı

patch Smart notice G4 1.8

Çevirisi ise şöyle:

Diyorki; Önce RootEXplorer uygulaması ille system/ etc klsöründe bulunan (mrg_default_forms) dosyasını silin.

Daha sonra system / priv-app içerisindeki '' BoardContentProvider'' dosyayı silin

Bu işlemi yaparsanız alacağınız hatalardan da bahsetmekte:

G4 Smart Notice kısmını kullanabilirsiniz fakat, Kilit ekranında bulunan Efektlerden bir çoğunu kullanamayacağınızı belirtmekte kendisi.Yani sürekli Durduruldu hatası alacağınızı söylüyor.Tekrar farklı bir havadurumu efekti seçmeniz gerektğini söylüyor ta ki hata vermeyen bir efekt bulana kadar...

Bu işlemi yapmadan önce muhakkak nandroid yedek alınız, olası hatalarda geri dönüş yapabilmeniz için.

Konu içerisinde de yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpkun -- 20 Mayıs 2015; 15:22:11 >

teşekkürler hocam.1.8.1 yolda
  • quote:

teşekkürler hocam.1.8.1 yolda

ben teşekkür ederim beklemede kalın 1.8.1 çıkar çıkmaz konuyu güncelleyeğim.
  • Arkadaşlar merhaba.

Lg g3 Almanya versiyon telefona imei atılıyor mu?

Ve son olarak sim kart yuvası bozuldu tamiri ortalama kaç liradır.

Tşk ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sayfada ki root işlemini denedim ama hata verdi. tel 5.0 - yeni bir yöntem var mı ?
  • benim telefon hala 20h de otomatik güncellemeyle son versiyon gelmiyor mu? yukarda bir arkadaş 20p en son olan demiş.
  • Merhaba arkadaşlar. Dün gece Kliksadan 32GB LG G3 gold renk siparişi verdim.

Telefona official cyanogenmod 12 rom yüklersek flip quick circle kılıf ile dairesel ekranı kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korialstrasz

Merhaba arkadaşlar. Dün gece Kliksadan 32GB LG G3 gold renk siparişi verdim.

Telefona official cyanogenmod 12 rom yüklersek flip quick circle kılıf ile dairesel ekranı kullanabiliyor muyuz?

Cm'de kamera uygulamasi cok kotu. Stok kamerada hdr ozelligini kullanamiyorsun. Madem kamerayi tam kullanamicaksin g2 de ayni is gorurdu. Kisacasi cm onermiyorum. Ozelliklerini kullanamiyosun telefonun

• Arkadaslar bana 4.4.2 veya 5.0 icin custom yada stock rom onerirnisniz cm tabanli olmasin sarji iyi gitsin yani en azindan 4 saati buliyim 4.4.2de 4.5 saat sure aliyodum 5.0da 3 saat max 3.5 saat falan aliyorum hangi romu onerirsiniz pil ve stabillik onemli g4 tipli olmasada olur

• ebb47 E kullanıcısına yanıt
    Kitkatta v10k v10o
    Lolipopta v20h
    Birbirlerine yakin degerlerdi. Temiz bi kdz dosyasi bulup yukleyin yukledikten sonra hard reset atin

• Ctnkyx kullanıcısına yanıt
    Herkes cyanogenmod 12 öneriyor. O yüzden ben de kullanmak istedim. Böyle popüler bir romda niye böyle hatalar yapmışlar ki?
  • Korialstrasz kullanıcısına yanıt
    Hocam hata degil saf android oldugu icin lg camera yok. Hizina akiciligina bisey demiyorum ama kamerasi hosuma gitmedi ben kamerayi cok kullanirim o yuzden geri stock versiyona dondum

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.