Şimdi Ara

LG G3 mü HTC One M8 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım z2 kesinlikle düşünmüyorum çünkü kullandım LG G3 fazlası var diyebileceğim tek özelliği su geçirmezlik ama onda bile sıkıntı çekenler var zaten benim ihtiyacım olan bi özellik değil o yüzden bu iki telefon arasında kaldım han gisi almalıyım nedenleriyle yazarsanız çok sevinirim yada hangisi almamalıyım.

Orijinalden alıntı: Master_Evil

g3 alırsan 32 gb almalısın

Alırsam zaten 32 gb alırım ileriye dönük olması için ama htc one m8 in gerek metal kasası gerek çoğu kişinin önermesi falan çok ilgimi çekti lg g3 ü savunan kimse yok forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

genelde z2 önerilir

ya z2 de düşündüm kuzenimde var 1 ay boyunca kullandım inceledim ama beni kendine çeken bi özelliğini bulamadım su dayanıklılığı güzel özellik ama benim işime yaramaz tipinide beğenmiyorum m8 ve g3 ondan daha yakışıklı duruyor

M8 in gerek iki gb ram gerek daha dusuk kamerasi ama hepsinden yuksek fiyatli olmasi haketmiyor..

G3 un 32 ligini alabiliorsan kesinlikle g3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: stevejones

Tabiki G3..

M8 in gerek iki gb ram gerek daha dusuk kamerasi ama hepsinden yuksek fiyatli olmasi haketmiyor..

Kardeş sana bir şey sorucam g2 den memnunmusun herhangi bi sorun çıkardımı ?
    L925 mi htc one mi??
    13 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S4 bu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M8 şuanda en kaliteli cihaz

Orijinalden alıntı: UnemployedMan

M8 şuanda en kaliteli cihaz

Kalitesinden şüphem yok ama özellik açısından g3 ün çok gerisinde kalıyor
    G3 ün quad hd ekranı işlemciye fazla yük bindireceği ve ilerde kasacağı görüşündeyim. Çok iyi bi telefon ama bence quad ekran için erken gibi bu işlemciyle (benım ızlenımlerım). Ve ben olsam iki milyar gidip plastik telefona vermem evet bazı avantajları var ama sonuçta plastik plastiktir. M8 daha iyi bir tercih olacaktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xxx1556

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Tabiki G3..

Kardeş sana bir şey sorucam g2 den memnunmusun herhangi bi sorun çıkardımı ?

Gayet memnunum hic pisman etmedi.

ben varım !!! sana tavsiyem kesinlikle lg g3 alman. m8 deki 2 gb ram ilerde yeterli olmayacaktır. üstüne g3 çok daha iyi bir kamerya ve batarya performansına sahip. üstelik 32 gb'lığını alınca +16 gb hafızan olacak. üstelik g3 işlemci olarak az daha önde. m8 in geçer yönleri sadece ses çıkış gücü ve malzeme kalitesidir. ve bu durumda bile fiyatı daha fazla. eğer dersenki ben çok müzik dinlerim ve malzeme kalitesi önemli ve kamerayla pek işim olmaz ve param da var o zaman htc one m8 i öneririm.

• M8
    İleriye dönük demişsin işte kasmayan ve sağlam bir telefon.

• arkadaş bu ram olayı gittikçe saçma sapan işe dönuyor 2 gb ram bı telefon için çok idealdir m8 kullanıyorum dıye soylemıyorum birde arayuz farklılıkları var m8 en az ram yıyen cıhazdır ayrıca en stabil cihaz m8 dir kimse aksini iddia edemez sonuçta uzun omurlülük açısından bile olsa 2 gb ram çok rahat gider telefon bu altustu iphonedan ornek 1 gb koyuyor adamlar çatır çatır açıyor oyunları çok sık sık oyun oynayan biri isen bile götürür o ram seni 2 3 sene çok rahat diyorum ha gelelim g3 e oda çok iyi bi cihazdir bazı sorunları konusuluyor forumda oralarını bılemem ama bence çok iyi bi cihaz tasarım olsun falan gayet iyi tek kotu yanı o telefon duserse yere bağlı hasar görme oranı oldukça yüksek birde cıhazın 2k ekranı bıraz sıkıntı gibi bence erken gelen bişey 4k olayı gibi bunların dışında bı problem yok g3 de öneririm m8 de öneririm karar senin sadece bu ram olayını aşırı abartıyorlar pc deil telefon alıyoruz bunun bilinciyle iş yapmak lazım hangısını begenıyorsan onu al 2 side çok iyiler

• Bence performans olarak gözle görülür fark yok, gerisi tamamen kişisel tercih.

Orijinalden alıntı: kungfukid

Bu mesaji g3 den atiyorum sorun varsa alayim
    Hic pişman degilim hepsini iyice inceleyip aldim

Kardeş herhangi bir kapanma kasma sorunu yaşadınmı? şarzı nekadar gidiyor günü çıkartırmıyım ?

Orijinalden alıntı: xxx1556

quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

Bu mesaji g3 den atiyorum sorun varsa alayim
    Hic pişman degilim hepsini iyice inceleyip aldim

Kardeş herhangi bir kapanma kasma sorunu yaşadınmı? şarzı nekadar gidiyor günü çıkartırmıyım ?

Kapanma sorununu ben almadan once verdikleri bir guncellemeyle halletiler hiç kapanmadi
    Sarji tabiki kuanimina bagli ama ekran açık suresi yaklasik olarak aynidir ben 4.30 ile 6 saat arasi ekran açık süresi alıyorum nu da standartların üstü zaten

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.