Bildirim
★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (3629. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
LG işte neresinden tutarsan elinde kalıyor. Böyle idare edeceksin :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ .. -
Sim kartı tanımamaya başladı. Simi başka telefona takıyorum çalışıyor. Telefonu tamirciye verdik. Anakartta problem var uğraşmaya değmez atın gitsin dedi. Bu mu yani
Yok mudur bir çözümü ? Yada yapılabilecek bir şey ?
Anakartları sorunlu bu cihazın. Kimisi kolay bozuluyor kimisinin ki iki sene fazla götürüyor ama eninde sonunda bozuluyor. Ya yeni anakart alacaksın yada üzerine ufak kağıt katla koy baskı yapsın. Olmuyorsa olmuyor demektir :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam telefonu be 4 sene kullandım zaten. Başkasına vermiştim 8 ay sonunda oldu. Hafif bastırınca çalıştığını söylüyor zaten. Bende söylemiştim kağıdı. Olmuyorsa olmuyordur
Pili dayansa bence iyi telefon hala piyasadaki telefonlardan. Kamerası da güzeldi. Ekran kasa oranı da iyiydi. İyi telefondu aldığımda. Pili dayansa yine kullanırdım. Ama ekmeğini yemiş artık sanırım. Şimdi pocoyla devam
Benim elimdeki cihaz 3 yıllık full wifi ile aldığım ekran suresi şu an 2 saat
Çevremde aynı dönemde çıkmış Samsung note 3 kullananlar var 4 yıllık cihaz ile 3 saat ekran süresi veriyor rahat
Sanırım sonunda bozuldu lg g3 30 ekim 2015de almıştık sonra anneme verip s9+ geçmiştim.
Sorun şu bütün uygulamalara malasef durdu hatası veriyor sonra resetliyor. telefonun içini açıp laoderle butün hepsini baştan yükledim boot,img vb hepsini.
Sonra temizde yazılım attım yine aynı sorun wifiyi açınca baş gösteriyor tam olarak ne bozuldu acaba eğer wifisi bozulduysa wifi entegresi alıp takabilirim.
Elimde istasyon var smd için kullandıgım youtubede baktım bir kaç kişi benim kullandıgım cihazla takıyor._____________________________ XİAOMİ Mİ 13 ULTRA -
selamlar.
geçenlerde buraya yazmıştım cihazı 4 yılı geçtik diye. sanırım nazar değdi ve bugün elimdeyken birden kapandı ve bir daha açılmadı. batarya tak çıkar yapıp yeniden açmayı denedim ama en baştaki LG logosuna kadar açılıyor sonra yine kapanıyor.
ne yapabilirim? arızası nedir sizce?_____________________________ mühim olan insanlık -
Muhtemelen Ana kart arızalanmış
Telefonun arkasını açın, vida yardımıyla simkart tepsisinin altına sim kart kalınlığında bir kağıt koyun kapatın büyük ihtimalle çözülecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam cevap için teşekkür ederim ama telefonum Garanti'den geldi ve artık G3 kullanmıyorum
Turkiyeye ilk geldiği gün almıştım nasıl almışım bu telefonu uu sd801 var daha ötesi yok arayüz çok akıcı benim telefonda serviste mecbur kullanıyorum allah eline düşürmesin
Aynen öyle hocam
Benim de elime bir yerden geçti
1 hafta kullandım sonra telefonum servisten geldi
Hocam siz normalde hangi telefon kullanıyorsunuz
İnşallah telefonunuz kısa süre içerisinde sorunsuz bir şekilde servisten gelir
SE Kullanıyorum ben hocam memnunum
-
hocam pek bilmiyorum bunu çok içli dışlı değilim telefola sevmediğim için _____________________________ -
lg p710 teşefon kapandı ve daha acılmıyor o kadar ugrastım eskı KDZ SURUMLER YAZILIM YUKLEME ama ne varkı ne flash tol programından nede baglantılı dıger programlardan yuklenıyor.. yuklense bıle yarıda kesıp atıyor bır turlu sonuna kadar gelemıyorum..hep yuzdelık kısmın ya 100 -14 de yada 100 de 4 ne kalıyıor ılerlemıyor bır hata verıyor . bır sorun var ama ne yapmalaıyım ACIL YARDIM LUTFENNNNNNNNNN _____________________________ -
Konuyu hortlattık ama, elime takasla g3 geçti :) telde imei null hatası olduğu için, şimdi oğluma verdim, malum tablet olmadığı için, tablet gibi ayarladım kullanıyor şimdi :D telefonla ilgili uygulama ne varsa sildim, bunca yıl aradan sonra teli görünce tuhaf hissettik :D 

Tele bu romu yükledim umduğumdan iyi çıktı :)XDA Developers
[ROM][01 Sep] Clean ROM 3.2 [MM 6.0 - All Variants]https://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/d855-clean-rom-1-0-t3629917_____________________________ Don't worry be happy.
S20 FE :https://forum.donanimhaber.com/samsung-s20-fe-fan-edition-ana-konu-rom-custom-rom-root-edit-snap865--156753359
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı