Şimdi Ara

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (3628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.611
Cevap
375
Favori
2.400.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36263627362836293630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefon ile 4 yılı geçtik. bir sorunum var. batarya çok çabuk bitiyor, yarım gün gidiyor. sadece pili değiştirmek yeterli olur mu?

teşekkürler.

Orijinalden alıntı: mduzgun60

Kendi adıma söyleyim çok fazla bir fark görmedim.Yeni pil de aynı oranda 1 günü çıkarmıyordu.Telefonu en sonunda değiştirdim
    cevap için teşekkürler. sorun pilde değil o zaman. yeni telefon ne aldınız? v30+ var. fiyatı da fena değil. alınır mı?
    İşin gerçeği LG den soğudum .anakart ısınması ekran sorunu falan .hiç araştırma yapmadım LG hakinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mduzgun60 -- 17 Eylül 2019; 13:14:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mako

cevap için teşekkürler. sorun pilde değil o zaman. yeni telefon ne aldınız? v30+ var. fiyatı da fena değil. alınır mı?

Alıntıları Göster
    LG nin kronik sorun fiyaskolarından sonra telefonlarına sahip çıkmaması ve bizi böyle mağdur etmesinden sonra lg düşünmeyin bence hiç.
  • LG G3 ü 4 sene ben kullandım. 2 kere şarjı yetmediğinden dolayı pilini değiştirdim. Her gün şarj etmem dışında hiç bir sıkıntısını görmedim. Üstüne Poco aldım ve emektar G3 ü arkadaşıma sattım oda 1 yıl olacak kullanıyor. Hala taş gibi. Şans işi bu elektronik
  • Arkadaslar Merhaba, g3 telefonuma orjinal batarya ariyorum ama nerede bulabilirim? Internette orjinal diye satilan cok urun var ama guven vermiyor. Orjinalligi kesin olan urunu alabilecegim bir yer var mi?

Orijinalden alıntı: YNaniSK

Arkadaslar Merhaba, g3 telefonuma orjinal batarya ariyorum ama nerede bulabilirim? Internette orjinal diye satilan cok urun var ama guven vermiyor. Orjinalligi kesin olan urunu alabilecegim bir yer var mi?
    Maalesef orjinalini bulman çok zor. Bunun yerinde deji bataryalar var en kaliteli muadil batarya diyebilirim. Beğenmezseniz 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz. Bir deneyin derim.

Birde telefonu 2 yıldan uzun süredir formatlamıyorsanız formatlayın. Bu batarya performansınızı artıracaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlar g3 mesela coktu veya bı sorundan dolayı yazılım yuklenmesı gerektı bunu nerden hangı sartlarla ve nasıl yapabılırım dogru rom ve bılgılere nasıl ulasabılırım.. yanlsı bıısı yapmak ıstemıyorum bu ısı duzgun anlatan resımlı ve vıdeolu yerler varmı acıl yardım tesekkurler..
  • arkdaşlar g3 mesela coktu veya bı sorundan dolayı yazılım yuklenmesı gerektı bunu nerden hangı sartlarla ve nasıl yapabılırım dogru rom ve bılgılere nasıl ulasabılırım.. yanlsı bıısı yapmak ıstemıyorum bu ısı duzgun anlatan resımlı ve vıdeolu yerler varmı acıl yardım tesekkurler..
    Direksiyonda eşşek varsa, kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Maalesef orjinalini bulman çok zor. Bunun yerinde deji bataryalar var en kaliteli muadil batarya diyebilirim. Beğenmezseniz 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz. Bir deneyin derim.

Birde telefonu 2 yıldan uzun süredir formatlamıyorsanız formatlayın. Bu batarya performansınızı artıracaktır.

Alıntıları Göster
    Telefonda yazilim yukseltme yapmistim daha sonra formatlama yaptigimda döngüye girmisti zor kurtardim. Simdi tekrar donguye girer diye formatlayamiyorum.

Bunun geçici bir çözümü var mı biz anneme arkadaşlar merhaba kendi telefonumu garantiye gönderdim elime kullanacağım tabii sorunu çözebilir sem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Bazı LG'lerde o sorun var yapabileceğiniz bir şey yok. Zaten idareten kullanıyorsursunuz değmez yaptırmaya

Daha demin sim kartı taktım telefonu açtım 5 dakika sonra şebeke gitti
    şimdi sim kartı taktıktan sonra sim kart girişinin üstüne biraz baskı uyguladım şu an 20 dakikadır şebeke var
    15-20 gün kullanacağım böyle
    Bence mi6 vardı garantiye gönderdim

• byJuck kullanıcısına yanıt
    İlginç bir sorun daha var
    ekran parlaklığını sonuna kadar açmak istediğim zaman cihaz ısındı daha sonra deneyin gibisinden bir uyarı çıkıyor
    Ama ilginç olan şu ki cihaz ısınmadı soğuk bile denilebilir

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Ana kartında sıkıntı var bende yeni kurtuldum o cihazdan hiç kurcalama derim :) öteki telefonunu halletmeye bak

Zaten hiç kurcalamaya niyetim yok

• 
Sayfa: önceki 36263627362836293630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.