Şimdi Ara

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (2531. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.619
Cevap
376
Favori
2.301.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25292530253125322533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5s iyi cihaz ama ekranı küçük. Hemde kapalı sistem olduğu için tercih etmiyorum
  • G3 D855 için
    istanbul bilişim den alınırsa dgb elektronik servis hizmeti veriyor.
    daha önce istanbul bilişim den s3 mini almıştım.
    servis fena değildi.
    birde delta servis bar diyorlar.
    delta servis içinde oldukça iyi diyorlar.
    delta servis olması için hangi firmadan telefonu almak gerekir?
    telefonu LG Türkiye garantili olmayanlar nerden almayı tavsiye edersiniz hangi servis em iyi hizmeti veriyor.
    radyo olması için D855TR almak istemiyorum.
    D855 de radyo var.
    bana tavsiyede bulanabilecek birileri varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar , telefonu çift tıklayıp kitledikten 1 2 dakika sonra kendi kendine uyanıyor. Bu sorunu yaşayan var mı acaba aranızda ?
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Evet aynen, novastock 5.6 sıkıntısız yağ gibi ve hızlı. Cloudy de 3 saati pek geçmeyen ekran sürem bunda 3 buçuk saat genelde, bazen 4 saatlere yaklaşıyor. Tek sıkıntım mesaj ve dosya yöneticisinin orjinal olmaması. Sizin eklediğiniz stok Mesaj uygulamayı ekledim biraz rahatladım.

Bu ara sizdiniz sanırım, nova yı biraz editleyip ekleyecektiniz ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

G3 D855 için
    istanbul bilişim den alınırsa dgb elektronik servis hizmeti veriyor.
    daha önce istanbul bilişim den s3 mini almıştım.
    servis fena değildi.
    birde delta servis bar diyorlar.
    delta servis içinde oldukça iyi diyorlar.
    delta servis olması için hangi firmadan telefonu almak gerekir?
    telefonu LG Türkiye garantili olmayanlar nerden almayı tavsiye edersiniz hangi servis em iyi hizmeti veriyor.
    radyo olması için D855TR almak istemiyorum.
    D855 de radyo var.
    bana tavsiyede bulanabilecek birileri varmı?

Ben de gittigidiyor dan güvenilir satıcı arıyorum. Garanti sorun değil de yeterki IMEI kayıtlı ve yenilenmemiş cihaz olsun.

Yok mu tavsiye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

5s iyi cihaz ama ekranı küçük. Hemde kapalı sistem olduğu için tercih etmiyorum

G3 32GB tavsiye ederim.
  • Sa arkadaşlar.Telefonum ithalatcı garantili.Yurtdışından gelmiş yani.Ben internetten aldım.Geldiğinde içinde root dosyaları vardı yani root atmışlar ve radyosunu silmişler içinden.Trt gümrükten 150 lira vergi alıyomuş çünkü.Neyse bunu söylememin nedeni telefonumda rootun mevcut oldugunu belirtmekti.Üst çubuğu indirdiğimizde Operatör ismi yazıyor ya altta AVEA VODAFONE gibi,orda yazan yazıyı nasıl editleyebilirim veya kaldırabilirim.Özellikle rom atan arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim.Fake operator isimli programı denedim ama işe yaramadı.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Araştırmalarım sonucunda ısınma ve pil sorununa rastladım. Çok ısınıyormuş bazen ekran parlaklığının açılmasını bile engelliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

Araştırmalarım sonucunda ısınma ve pil sorununa rastladım. Çok ısınıyormuş bazen ekran parlaklığının açılmasını bile engelliyormuş.

Abartıyorlar.
  • 6.0 marshmallow deneyen yok mu millett
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Evet aynen, novastock 5.6 sıkıntısız yağ gibi ve hızlı. Cloudy de 3 saati pek geçmeyen ekran sürem bunda 3 buçuk saat genelde, bazen 4 saatlere yaklaşıyor. Tek sıkıntım mesaj ve dosya yöneticisinin orjinal olmaması. Sizin eklediğiniz stok Mesaj uygulamayı ekledim biraz rahatladım.

Bu ara sizdiniz sanırım, nova yı biraz editleyip ekleyecektiniz ama...

Evet hocam ama elemana haksızlık olur şimdi diye editleyip tekrar yüklemedim romu, değişiklikleri flashlanabilir zip olarak hazırladım. Yavaş yavaş ilgileniyorum . Nova 5,6 kuran ya da kuracak arkadaşlara hiç kernel değişikliğine gitmesinler. En güzel ve akıcı çalışan kendi kerneli, yeni gabrieli de kurdum ama ince ayar çekmeden nova akıcılığına gelmiyor ince ayara da üşendim. Sanırım yedeğe geri döneceğim.

https://mega.nz/#F!7otQyJpa!6mT4cUJEcymZjZRoMhXuUg

• 6.0 guncellemesi icin net bir tarih var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: gungorce

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: gungorce

Hocam Nova stock 5.6 kullanmaya değer mi. 2 hafta 5.5 sürümünü kullandım şarj sorunu nedeni ile stock roma geçtim. önceden Cloudy G3 kullanıyordum. ondaki hatalardan dolayı o romdanda soğudum. şimdi ise stock rom kullanıyorum ama sıkıldım. Nova stock 5.6 kur diye aklım dürtüyor. Sonra vaz geçiyorum nedense . Nova stock 5.6 kuracak olursam tavsiye edeceğiniz kernel varmı. Cevaplar için şimdiden teşekkürler hocam.

Değer hocam tavsiye ederim eğer yüklerseniz kendi yaptığım modlar bu klasörde

https://mega.nz/#F!7otQyJpa!6mT4cUJEcymZjZRoMhXuUg

5,5 de ciddi manada şarj sorunu vardı. 5,6 da şarj sorunu 5,5deki gibi değil. Şarj kullanımı normal seviyede fulmics ve cloudy gibi. Fakat hız olarak gerçekten hızlı bir rom. Gabriel yükledim geçenlerde kernel olarak ve dayanamadım. Anlık takılmalar yavaşlamalar çok yaşadım. Gabriel ile gelen özellikleri kullandım hotplug modlarını falan ama novastock'un orjinali gibi değildi. şimdi xceed kullanıyorum ama onda da kernel adiutor ile baktığımda işlemci 2,6 gözüküyor oc yapılmış sanki bunu da değiştireceğim Oc yapmayı sevmiyorum zamanla zarar veriyor mümkün olduğunca işlemcinin orjinal çalışma frekansını kullanan kernelleri tercih edin.

edit:

Gabriel 'in yeni versiyonu çıkmış deneyelim bakalım,

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/lollipopstockkernelgabriel5-d855-t3120893

Hemen nova stock 5.6 indirmeye başlıyorum. Kernel olarakda nova stock ile gelen kerneli kullanmayı planlıyorum ama bellide olmaz romu indirirken gabriel kernelde indiririm. Romu indirip sizin modları flashladımmı tamamdır. Bu halde uzun süre kullanırım diye düşünüyorum. Bu arada gabriel kernelde oc yapılmamış degilmi gerçekten oc yapılmış cihaz bir süre sonra yıpranıyor eski cihazımı mahvetmişti.

Qualcomm® Snapdragon™ 2.5 GHz 4 Çekirdekli İşlemci

Bizim işlemcinin özeliği bu hocam, 2,5'u geçmeyen her türlü kerneli ya da ayarı kullanabilirsiniz rahatlıkla. Gabriel bu sınırı aşmıyor.

• Arkadaslar toplu mesajda 20 sınırı nasıl fazlalaşır. Birde toplu mesaj çok yavaş gidiyor. Sony telefonda 50 kişi seçip çok hızlı gonderirdi. Telefon lg g3 32 yazılım v21a ame

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu paylastiginiz linkte v4alp diye zip var bu noluyo acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ebb47

Hocam bu paylastiginiz linkte v4alp diye zip var bu noluyo acaba

viper mod un her program ile çalışan versiyonu o. blispop 'un sitesinden almıştım yedekledim oraya. Normalde romlarla birlikte gelen Viper mod sadece stock media player da çalışıyor fakat bu zipi flashlarsanız youtube olsun spotify olsun her türlü müzik çaları destekliyor. Fakat sürücü sürekli devrede olduğu için, hoparlor kısmını sürekli açık bırakmazsanız iyi olur. Normal kullanımdaki tıklamalar da efetklere dahil olacağından sürücü sürekli çalışıp pil tüketimini arttırabilir. Kısacağı kullanmadığınız zamanlar programı kapalı tutun.

Bu arada swift key kullanan varsa söyleceğim şudur ki batarya düşmanı bir klavye programı. Kernel adiutor ile test ettim ekranı ikiye bölüp, telin kendi klavyesini kullanırken işlemciler 2 çekirdek nadiren 3 çekirdek aktif durumdayken, swift key 'de iste sürekli 4 çekirdek devreye giriyor ve hepsi de 1400mhz den aşağı çalışmıyor. Bataryayı su gibi bitiriyor, zaten kullanırken hissediyordum ara sıra yavaşlamalar oluyordu klavyede demek ki bundanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 22 Aralık 2015; 23:57:58 >

• Bu marshmallow yılan hıkayesine döndü en iyisi beklememek bekleyince gelmiyor
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam Kernel Auditor ile ilgili onerebileceginiz ayarlar ve ne ise yaradiklari hakkinda bilgi verebilir misiniz blisspop kullaniyorum kernel auditor yuklu geldi de isime ne kadar yarar program ne ise yarar nasil kullanilir bi bilgim yok o yuzden soruyorum vaktiniz oldugunda bilgilendirirseniz cok sevinirim :)

• Arkadaslar toplu mesajda 20 sınırı nasıl fazlalaşır. Birde toplu mesaj çok yavaş gidiyor. Sony telefonda 50 kişi seçip çok hızlı gonderirdi. Telefon lg g3 32 yazılım v21a ame

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLLibe

Hocam Kernel Auditor ile ilgili onerebileceginiz ayarlar ve ne ise yaradiklari hakkinda bilgi verebilir misiniz blisspop kullaniyorum kernel auditor yuklu geldi de isime ne kadar yarar program ne ise yarar nasil kullanilir bi bilgim yok o yuzden soruyorum vaktiniz oldugunda bilgilendirirseniz cok sevinirim :)

mevcut ayarların dışına çıkmaya pek gerek yok hocam, ben müthiş farklar göremedim. Prformans için ayar yaparsanız bu sefer pil tüketimi artıyor falan. Romun yapımcısı en dengeli olanı seçmiştir diye düşünüyorum.qualcom hotplug otomatik hepsini hallediyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 25292530253125322533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.