Şimdi Ara

===> LG G2 TEKNİK KONU <=== (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.429
Cevap
131
Favori
468.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bolulusam

ben kitkata güncellemiştim, arkadaşımın telefonunu 4.2.2 ye geri döndürmeyi başardık(flash tool ile ilk sayfadaki). benimkini yaparken %49da kaldı hata verdi, baya da denedik yine sürekli hata verdi(hard reset atarak kurmaya çalışmamıza rağmen). sonra bu %49 hatasının twrp wipe ile gideceğini okudum bu forumda, yabancı bir forumda da kitkat için twrp yi yaptım, istenilen yerleri wipe ettim, şimdi hard resete de giremiyorum telefon sürekli lg ekranında kalıyo ilerlemiyo, flash tool ile kurmaya çalıştım download modeda açarak ama yine %49ta takıldı. :(... custom rom yüklemedim, orijinal denedim

Arkadaşım senin nezlinde tüm sorun yaşayan arkadaşlara yazayım.Aynı sorun bende de vardı LG türkiye için ayrı cihaz üretmiş nette bulunan KDZ dosyaları sorun çıkarıyor.Bende de aynı sorun vardı başka bir siteden polat558 rumuzlu arkadaş benim pc ye girerek telefonu orjinal ota ile yükleyebildik.Forum linkini paylaşayım çok ayrıntılı anlatmış ve orjinal tr D802tr10c KDZ dosyasının linki mevcut onunla önce sürüm düşürüp ota güncelleme yapman gerek.Ayrıca LG pc suite ve support tool yanlış telefon driveri yüklüyor.İnce ayrıntılar ama telefon için bu anlatıma uyman gerek.polat558 arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum.

http://forum.andronova.net/showthread.php?63216-REHBER-LG-G2-D802-10C-VE-D802TR10C-STOCK-Firmware-Dosyalar%FD-ve-Y%FCkleme-%DD%FElemleri

• Hocam yukarıda sorduğum soru hakkında senin bilgin var mı mevzuda kimse pek oralı olmadı vallahi. Etrafımda kullanan kimse yok teknoloji marketlere gitme vaktim de yok o nedenle burada sorayım demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 30 Nisan 2014; 11:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

Hocam yukarıda sorduğum soru hakkında senin bilgin var mı mevzuda kimse pek oralı olmadı vallahi. Etrafımda kullanan kimse yok teknoloji marketlere gitme vaktim de yok o nedenle burada sorayım demiştim

Sorunuzu net olarak anlamadığım için cevap vermedim.
    Telefonun flaş'ı on durumundayken ekrana dokunup netleme yaptığınızda ışığın yanmasından bahsediyorsanız hayır öyle bir durum yok. Zaten olması da garip olmazmıydı? Hangi fotoğraf makinesi netlerken flaş çakıyor? Diğer kullandığım hiçbir cihazda böyle bir durum yok. Flaş sadece çekim esnasında patlar.
    Daha farklı birşeyden bahsediyorsanız onu anlamadım.
  • Çok teşekkür ederim hocam cevap için . Kullandığım eski cihazlarda öyle olduğu için sorma gereği hissettim. Dokunmatik fokusta led bir kere yanıp fokusluyor akabinde çekebiliyorsunuz.( Bazı dSLR makinalar da flaşı assistive light olarak kullanır bu arada.
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    Elektronik tamamen şans işi . Bu telefonda kronik diye tabir edilen sorun görmedim ben. Gözümden de kaçmış olabilir belki ancak öyle çok dikkat edilecek bir şey yok o serilerde. En yenisi her zaman en iyisi derler.

402 alırsın sorun çıkar, 403 alırsın kral olursun. Tamamen şans. Öyle diyenlere bakmayın, hurafe onlar :)))
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    chatin hocam öncelikle yardımınız için teşekkr ederim.

4.2.2 ye geri dönünce ilk olarak root yaptım superuser filan yüklendi daha önceden root explorer yüklüydü ancak yazma izni alamadım. sonra rootcheker ile rootlumuyum değilmiyim diye baktım. rootlu görünüyordum

bende belki süperuser ve rootexplorer de hata vardır diye bunları sildim tekrar root işlemi yaptım superuser tekrar geldi. yine yazma izni alamdım tekrar rootcheker ile kontol edince unroot yazıyordu.

root işlemini defalarca tekrarladım belki atladığım bit yer vardır diye ama hala rootsuz görünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: reci007

chatin hocam öncelikle yardımınız için teşekkr ederim.

4.2.2 ye geri dönünce ilk olarak root yaptım superuser filan yüklendi daha önceden root explorer yüklüydü ancak yazma izni alamadım. sonra rootcheker ile rootlumuyum değilmiyim diye baktım. rootlu görünüyordum

bende belki süperuser ve rootexplorer de hata vardır diye bunları sildim tekrar root işlemi yaptım superuser tekrar geldi. yine yazma izni alamdım tekrar rootcheker ile kontol edince unroot yazıyordu.

root işlemini defalarca tekrarladım belki atladığım bit yer vardır diye ama hala rootsuz görünüyorum

Bir de Superuseri Chainfire SU ile değiştirerek veya Superuseri update ederek denemekte fayda var.
  • Arkadaşlar 310k serisinde %49da kalma durumu filan var mıydı?
    rom atarken karşılasabileceğimiz bir sıkıntı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurYurteri

Arkadaşlar 310k serisinde %49da kalma durumu filan var mıydı?
    rom atarken karşılasabileceğimiz bir sıkıntı var mı

310k serisinde boyle bir problemle karsilasmazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun kendi tarayicisina yer isaretlerini nasil altarabilirim. Yer isaretlerini altaramadigim icin chrome kullanmak zorunda kaliyorum.

• arkadaslar ben 30 fpsde 2 dk lık video cektim telefonda sorunsuz oynatıyor bişey yok Pc ye atınca Videoyu oynatırken takılmalar oluyor 2-3 tane media player indirdim ondada aynı şey oldu Yardımcı olurmusunuz neden böyle oluyor
  • 310K kullanıyorum. şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım ... yeterki anlatılanları harfiyen yapın ... 1-2 gününüzü ayırdıktan sonra en iyi rom+kernel performansını yakalarsınız ...
  • egemet E kullanıcısına yanıt
    Hocam chainfire su ile de denemistim ama o da olamdi. Superuser de update hatasi aliyorum. Ancak sikinti surda daha once rootlu gorunen telefonum su an rootsuz gorunuyor. Root.bat ekran gorunumlerini gondersem yardimci olabilirmisiniz

• Ana sayfadaki root doayasiyla 4.4.2 rootlayabilirmiyim ? 4.2.2 onl rootlamistim

• Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 20b rom yüklü telefonda bugün 20d yi yüklemek istedim fakat daha önce defalarca kez yaptığım yükleme işlemlerini yapmama rağmen ''Normal web upgrade test'' den sonra ''upgrade start'' a tıkladığımda yüklediğim resimdeki ekran çıkıyor karşıma. bir türlü 20d yi yükleyemedim. her adımı sorunsuz yaptığıma eminim. daha önce de bir çok kez bu işlemleri yaptım fakat bu sefer yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.hizliresimyukle.net/u/06/52/2bb85206_orginal.jpg
     ===> LG G2 TEKNİK KONU <===

• quote:

Orijinalden alıntı: dvrmctn

Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 20b rom yüklü telefonda bugün 20d yi yüklemek istedim fakat daha önce defalarca kez yaptığım yükleme işlemlerini yapmama rağmen ''Normal web upgrade test'' den sonra ''upgrade start'' a tıkladığımda yüklediğim resimdeki ekran çıkıyor karşıma. bir türlü 20d yi yükleyemedim. her adımı sorunsuz yaptığıma eminim. daha önce de bir çok kez bu işlemleri yaptım fakat bu sefer yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum yanlış yönlendirmeyim ancak aynısı bende 10c sürümünden terfi ederken oldu. Çare olarak herşeyi kaldırıp tekrar kurdum düzeldi. Biliyorum çünkü bende adımları doğru yapıyordum yani yaptığıma emindim ancak bu şekilde açılıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

Çok teşekkür ederim hocam cevap için . Kullandığım eski cihazlarda öyle olduğu için sorma gereği hissettim. Dokunmatik fokusta led bir kere yanıp fokusluyor akabinde çekebiliyorsunuz.( Bazı dSLR makinalar da flaşı assistive light olarak kullanır bu arada.

Sorunun cevabı evet, otomatik fokusda tabiki açmıyor her telefon gibi, ama kendin fokus yapmak istediğinde ve çekerken önce yakıp fokusluyor ve ardından asil bir kere daha flaş yakıyor......

• quote:

Orijinalden alıntı: Shakur54

quote:

Orijinalden alıntı: dvrmctn

Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 20b rom yüklü telefonda bugün 20d yi yüklemek istedim fakat daha önce defalarca kez yaptığım yükleme işlemlerini yapmama rağmen ''Normal web upgrade test'' den sonra ''upgrade start'' a tıkladığımda yüklediğim resimdeki ekran çıkıyor karşıma. bir türlü 20d yi yükleyemedim. her adımı sorunsuz yaptığıma eminim. daha önce de bir çok kez bu işlemleri yaptım fakat bu sefer yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum yanlış yönlendirmeyim ancak aynısı bende 10c sürümünden terfi ederken oldu. Çare olarak herşeyi kaldırıp tekrar kurdum düzeldi. Biliyorum çünkü bende adımları doğru yapıyordum yani yaptığıma emindim ancak bu şekilde açılıyordu.

O dediğini de yaptım dostum her şeyi kaldırıp tekrar yükledim fakat sonuç hala aynı. Sinirden format atmayı bile düşündüm

Yine teşekkürler.

• dvrmctn D kullanıcısına yanıt
    Hocam vallaha bende bunun bir sonraki aşamasında %2 ekranında takılıp kalıyordum. Çareyi zip dosyası şeklindeki romu recovery'den flashlayarak çözmüştüm. Şuan 20d'nin o versiyonunu arıyorum ama bulamadım çıkması biraz zaman alırmış. Yine de indiriyorum şimdi kdz'yi ama olmayacak biliyorum :)
  • mamilim90 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88585450&p=1#88585450

• 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.