Şimdi Ara

===> LG G2 TEKNİK KONU <=== (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.429
Cevap
131
Favori
468.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlgi alaka için çok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Dogrudur hocam söylentiler var o konuda.Hazir sizi yakalamisken sorayim G2yi root etsem guncelleme yaparken sorun olur mu

Root'larsanız SGS2'de olduğu gibi yine resmi güncellemeleri cihaz üzerinden alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: kasif62

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: token45

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar cihazlarım rootlu root kaldırmadan güncellesek sıkıntı olur mu? Stock romda cihazlar...

1. Sayfada niçin OTA ile yani telefon üzerinden güncelleme yapmamanız gerektiğine dair uzunca bir açıklama var.
    Ancak PC Suite üzerinde Recovery değişmemiş yani orjinal kalmış sadece root yapılmış cihazları güncellemeniz mümkün. Ya bu konuda ya Mod konusunda rootlu olduğu halde PC Suite ile güncelleme yapabildiğini yazan birçok kişi var.
    Belki Recovery değişmiş olanları da yapmak mümkün olabilir. Denemek lazım. Cesareti olanlar deneyebilirler.

Ben pc üzerinden işlem yapamıyorum usb bağlayınca telefon açılıp açılıp kapanıyor, acaba rootu kaldırıp ota üzerinden güncelleme yaparsam bir sorun yaşarmıyım, telefonda stock rom yüklü.

Root kaldırsanız bile hala rootlu olduğunu belirtip otadan güncelleme yapmıyor tavsiyem, rootu kaldırın hard reset atın, download moda alıp lg mobile support tool ile güncelleme yapın tertemiz kurulum olsun

anladım, cevap için teşekkürler, iş gene pc üzerinden çözülecek, bu usb üzerinden bağlantı yapınca telefonun kapanması sorununu benden başka yaşayan yok sanırım, garantiye mi versem bilmiyorum

Öncelikle başka bir bilgisayarda ve başka bir kablo ile de deneyin. Sorunun telefondan olduğuna emin olun. Sonra da garantiye yollayın. Ama rootlu olduğu için nasıl garanti içinde sayacaklar bilemiyorum.

farklı bilgisayarlardanda denediğimde usb sorununun devam ettiğini gördüm sorun telefonda gibi görünüyor, merak ettiğim kadıköydeki telefoncu nasıl rom yükledi, tekrar aynı yere verip 4.4.2 yükletebilirim, adam bir şekilde stock rom yükleyebiliyor cihaza, bizim elimizde olmayan imkanlarımı var bilmiyorum, benim denemediğim hiç bir şey kalmadı, aklıma gelen ve forumda tavsiye edilen her yöntemi denedim sonuç alamadım

Hatırlarsanız kdz romları zip haline getirerek Custom Recovery'lerle yüklenebilir duruma getirebiliyorduk. Acaba o da zip olarak aynı custom rom yükler gibi telefondan mı yükledi?
    Herhangi bir PC'de herhangi bir USB'ye takılınca resetliyorsa, aklıma başka bir çözüm gelmiyor.

o yöntemi kullanabileceğini sanmıyorum, telefonun dahili belleğine ulaşma şansı yoktu, telefon açılmıyor yada recovery moddan ulaşılamıyor pozisyondaydı

• Arkadaşlar yardım edin stock rom yükleyemiyorum bu çıkıyor ülke ve dil seçme ekranı gelmiyor
     ===> LG G2 TEKNİK KONU <===
  • şu flashtoolun linkini vercek varmı hangisini indirirsem hata veriyor win7 64 bit
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    bekle bendekileri up edeyim hemen, auto prosedürden direk yap lgmobileax ı program data ya kopyaladıktan sonra....

http://d-h.st/H8h

bunu indir rar dan çıkar tamamen

c program data daki lgmobileax ı sil buradakini yapıştır

automatic offline procedur vbs i tıkla ve pop up lardaki yönergeleri izle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 24 Nisan 2014; 20:17:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Normal kurulum yapmaya çalışıyorsunuz galiba offline yöntemle kurulumu deneyin kdz den kurulum yapmak istiyorsanız.

Suite üzerinden hallettim zaman aldı ama oldu.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ettim

• G2 de upload edemiyoruz galiba goruntuleri iphoneda hizliresime girince basip seciyordum simdi g2 de basip sectigimde resim secilmedi diyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Arkadaşlar konu içinde ve diğer konularda arattım fakat bulamadım.
    Daha önce bir çok telefona rom attım fakat G2'ye ilk defa deniyorum.
    Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
    Mevcut Türkiye Romunda ısınma problemi olduğu için Almanya 20c'yi kurmak istiyorum fakat aşağıdaki hata geliyor.Daha önce karşılaşanınız oldu mu?

Bu hatayı bilmiyorum ama en çok yapılan hata eski yöntemlerle kdz rom yüklenmek istenmesi ile ortaya çıkıyor. Offline yöntemi kullanmanız ve adımları çok dikkatli bir şekilde takip etmeniz gerekiyor. Tekrar gözden geçirmenizde yarar var.

Bu hatayı alan arkadaşlar bir kere tot dosyası ile rom yükledikten sonra Flash tool ile istedikleri Romu yukleyebilirler.

@tarlabasi

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

quote:

Arkadaşlar konu içinde ve diğer konularda arattım fakat bulamadım.
    Daha önce bir çok telefona rom attım fakat G2'ye ilk defa deniyorum.
    Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
    Mevcut Türkiye Romunda ısınma problemi olduğu için Almanya 20c'yi kurmak istiyorum fakat aşağıdaki hata geliyor.Daha önce karşılaşanınız oldu mu?

Bu hatayı bilmiyorum ama en çok yapılan hata eski yöntemlerle kdz rom yüklenmek istenmesi ile ortaya çıkıyor. Offline yöntemi kullanmanız ve adımları çok dikkatli bir şekilde takip etmeniz gerekiyor. Tekrar gözden geçirmenizde yarar var.

Bu hatayı alan arkadaşlar bir kere tot dosyası ile rom yükledikten sonra Flash tool ile istedikleri Romu yukleyebilirler.

@tarlabasi

Hocam teşekkürler ediyorum gece deneyeceğim. Totla hiç denemedim umarım sorunsuz halledebilirim. Bakıcaz artık

• SwiftKey mesaj yollamış. KitKat yüklü G2'lerdeki sorun çözüme kavuşuyor.

@SwiftKey: Great news! We are making progress on the LG G2 bug and are currently user testing a new build. Thanks for all your feedback and patience.
    Shared via TweetCaster

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler telefona hard reset attim lg backup dosyasini almayi unuttum geri gelme sansimiz varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _RAPAEL_

beyler telefona hard reset attim lg backup dosyasini almayi unuttum geri gelme sansimiz varmi?

Geçmiş olsun, maalesef bunu yapabilecek bir uygulama ben duymadım.

• quote:

Hocam offline inşallah yapıyorum telefonun imeiye kadar okuyor.fakat daha sonra sanki telefonu görmemiş gibi bu hatayı veriyor. Acaba 311k serisi nedeniyle olabilirmi diye düşünüyorum, ,,

Sanmıyorum, bir yerler atlanıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar cihazlarım rootlu root kaldırmadan güncellesek sıkıntı olur mu? Stock romda cihazlar...

1. Sayfada niçin OTA ile yani telefon üzerinden güncelleme yapmamanız gerektiğine dair uzunca bir açıklama var.
    Ancak PC Suite üzerinde Recovery değişmemiş yani orjinal kalmış sadece root yapılmış cihazları güncellemeniz mümkün. Ya bu konuda ya Mod konusunda rootlu olduğu halde PC Suite ile güncelleme yapabildiğini yazan birçok kişi var.
    Belki Recovery değişmiş olanları da yapmak mümkün olabilir. Denemek lazım. Cesareti olanlar deneyebilirler.

Ben pc üzerinden işlem yapamıyorum usb bağlayınca telefon açılıp açılıp kapanıyor, acaba rootu kaldırıp ota üzerinden güncelleme yaparsam bir sorun yaşarmıyım, telefonda stock rom yüklü.

Root kaldırsanız bile hala rootlu olduğunu belirtip otadan güncelleme yapmıyor tavsiyem, rootu kaldırın hard reset atın, download moda alıp lg mobile support tool ile güncelleme yapın tertemiz kurulum olsun

anladım, cevap için teşekkürler, iş gene pc üzerinden çözülecek, bu usb üzerinden bağlantı yapınca telefonun kapanması sorununu benden başka yaşayan yok sanırım, garantiye mi versem bilmiyorum

Öncelikle başka bir bilgisayarda ve başka bir kablo ile de deneyin. Sorunun telefondan olduğuna emin olun. Sonra da garantiye yollayın. Ama rootlu olduğu için nasıl garanti içinde sayacaklar bilemiyorum.

farklı bilgisayarlardanda denediğimde usb sorununun devam ettiğini gördüm sorun telefonda gibi görünüyor, merak ettiğim kadıköydeki telefoncu nasıl rom yükledi, tekrar aynı yere verip 4.4.2 yükletebilirim, adam bir şekilde stock rom yükleyebiliyor cihaza, bizim elimizde olmayan imkanlarımı var bilmiyorum, benim denemediğim hiç bir şey kalmadı, aklıma gelen ve forumda tavsiye edilen her yöntemi denedim sonuç alamadım

Hatırlarsanız kdz romları zip haline getirerek Custom Recovery'lerle yüklenebilir duruma getirebiliyorduk. Acaba o da zip olarak aynı custom rom yükler gibi telefondan mı yükledi?
    Herhangi bir PC'de herhangi bir USB'ye takılınca resetliyorsa, aklıma başka bir çözüm gelmiyor.

o yöntemi kullanabileceğini sanmıyorum, telefonun dahili belleğine ulaşma şansı yoktu, telefon açılmıyor yada recovery moddan ulaşılamıyor pozisyondaydı

OTG üzerinden bellek ile yüklenebiliyor. Bazı recoveryler OTG görüyordu. Bunu yapan birçok arkadaş vardı forumda. Hangi recoverylerde OTG olduğu tartışılıyordu.

tüh ya link kırılmış
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

OTG üzerinden bellek ile yüklenebiliyor. Bazı recoveryler OTG görüyordu. Bunu yapan birçok arkadaş vardı forumda. Hangi recoverylerde OTG olduğu tartışılıyordu.

flashtool un çalışan sıkıntısız sürümü mevcut mu sizde acaba bi çok kez indirdim fakat bi yerini yapsam başka bi yeri hata veriyor

• VioLee kullanıcısına yanıt
    http://yadi.sk/d/Aa1aHqY1NAU3f

bende anlamadım neden kırıldı ise
    yok valla ya bu da olmuyor dediğin gibi silip kopyaladım oraya ama bu döküman zımbırtısı açılmıyor office programı yok ondan mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.