Şimdi Ara

===> LG G2 TEKNİK KONU <=== (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.429
Cevap
131
Favori
468.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Ben neden Youtube'a uygulama üzerinden giremiyorum? Chrome üzerinden giriyorum.

Abimde General Mobile Discovery var ve şu an aynı wi-fi üzerindeyiz, o uygulama ile girebiliyor ben giremiyorum.

Aynı cihaz üzerinden girememek biraz ilginç. Belki Browser'dan girdiği IP adresleri izinli olurken, Uygulamanın yönlendirildiği IP adresleri izinsiz olabilir. VPN ile de girmiyor mu?

VPN ile girip girmemesi önemli değil abi. Zira abimin cihazı standart, root'suz, VPN'siz herhangi bir işlem görmemiş General Mobile Discovery.

Ancak ilginç olan o da tarayıcı (kendi tarayıcısı) ile Youtube'u açamıyor, uygulama ile açıyor.

Ben de Chrome Beta ile açabiliyorum fakat uygulama ile açamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 23 Nisan 2014; 17:39:17 >

• quote:

quote:

quote:

Ben neden Youtube'a uygulama üzerinden giremiyorum? Chrome üzerinden giriyorum.

Abimde General Mobile Discovery var ve şu an aynı wi-fi üzerindeyiz, o uygulama ile girebiliyor ben giremiyorum.

Aynı cihaz üzerinden girememek biraz ilginç. Belki Browser'dan girdiği IP adresleri izinli olurken, Uygulamanın yönlendirildiği IP adresleri izinsiz olabilir. VPN ile de girmiyor mu?

VPN ile girip girmemesi önemli değil abi. Zira abimin cihazı standart, root'suz, VPN'siz herhangi bir işlem görmemiş General Mobile Discovery.

Ancak ilginç olan o da tarayıcı (kendi tarayıcısı) ile Youtube'u açamıyor, uygulama ile açıyor.

Ben de Chrome Beta ile açabiliyorum fakat uygulama ile açamıyorum.

Her iki cihazı da incelemeye almak gerekiyor.
    Valla birşey diyemeyeceğim. BTK ve Servis sağlayıcıların sistemleri allak bullak.
    Mesela benim evdeki internetim, TTNet'in Hiperneti. Modem DNS'i otomatik olarak TTNet'ten kendisi alıyor. Herhangi bir müdahale yok. Ne bilgisayarlarda, ne tabletlerde ne de telefonlarda DNS yada Host ile oynama yapılmamış durumda. Bu durumda yasak olduğu halde Youtube, tüm cihazlarda hem browser'lardan hem uygulamalardan sorunsuz olarak açılıyor. Komşunun yine TTNet olan internetine yine wifi ile bağlandığımda yada 3G'den ise açılmıyor. VPN'de zaten problem yok. Böyle durumlarda bazıları host dosyası ve dns'lerle de açıyor ama ben VPN'i tercih ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

abı pc suıtle alınan yedekler tekrar aynı surume kuruluyor bende hep hata vermıstı. aynı surum olması gerekıyor heralde. yada bı ayar yapılması lazım

Olabilir. PC Suite'ten beklerim ben böyle birşey. Ben 4 senedir ne KIES'i nede PC Suite'i kullanmadım. Sadece Rom yüklemek için mecbur kaldığım zamanlarda kullandım. Bunun nedeni de uygulamaların "ben beş para etmem, hiçbir halta yaramam" şeklinde bas bas bağırmalarıdır.
    Yedekleme için adam gibi bir çok uygulamalar mevcut.
    Zamanım olsa yükleyip bir yedek alarak dosyaları hangi formatlarda yedeklediğine, nereye yedeklediğine ve bu yedekleri başka türlü nasıl kullanabileceğimize bakardım. Ama şu anda bu mümkün değil.
    Uygulamalara çok önem vermiyorum ama Rehber dosyası için bir ihtimal birşeyler yapılabilir. Belki müsait olup ilgilenebilecek arkadaşlar çıkabilir.

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Rehberleri zaten Google yedekliyor.
    contacts.google.com'a telefonunuza bağlı Google Hesabı ile bağlanırsanız kişilerinizi görebilir, üzerinde oynamalar yapabilir, rehberi istediğiniz formatta bilgisayara indirebilirsiniz.

İnternetteki rehberde eğer bazı kişiler yoksa Senkronizasyonu açıp bir süre Senk. yapmasını bekleyin. Bu arada üzerinde oynama yaptıktan sonra telefondan Senk. açmayı unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farwynd

Rehberleri zaten Google yedekliyor.
    contacts.google.com'a telefonunuza bağlı Google Hesabı ile bağlanırsanız kişilerinizi görebilir, üzerinde oynamalar yapabilir, rehberi istediğiniz formatta bilgisayara indirebilirsiniz.

İnternetteki rehberde eğer bazı kişiler yoksa Senkronizasyonu açıp bir süre Senk. yapmasını bekleyin. Bu arada üzerinde oynama yaptıktan sonra telefondan Senk. açmayı unutmayın

Ben 4 senedir bu şekilde kullanıyorum zaten. Benim için sorun yok.
    Bu mesaj, hemen iki mesaj yukarda yazılan savas.piskin için yazılmıştı.

• Arkadaşı yönlendirelim o zaman
  • B2CAppSetup bu dosyaın win 8 göre olanı yok mu uyumluluk hatası verıyor sureklı
  • Arkadaşlar slm bu konuyu takip ederek telefondan root uygulamasini supersu yardımıyla kaldırdım ve pc suit üzerinden cihazi guncelledim guncelleme sonrasi radio kalkmıştı
    Simdi cihaz temiz bir şekilde guncellenmismidir hard reset atmama gerek varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ilginiz için teşekkür ederim.
    cihazı usb ile bağlıyorum her şey yolunda gidiyor resim 1 fakat iş yüklemeye gelince 2. hatayı veriyor.
    https://store.donanimhaber.com/67/d3/09/67d3094f335ee38ef332833804a3e390.JPG
    https://store.donanimhaber.com/de/ac/bf/deacbfb830e8c62f4fd8b111761554f4.JPG

• savas.piskin S kullanıcısına yanıt
    eğer olmaz ise offline modda orjinal romu yüklemek istiyorum. ve yükleme şeklini blacktechtonix kardeşimizin anlatığı şekilde yapmamda sakınca var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Arkadaşlar slm bu konuyu takip ederek telefondan root uygulamasini supersu yardımıyla kaldırdım ve pc suit üzerinden cihazi guncelledim guncelleme sonrasi radio kalkmıştı
    Simdi cihaz temiz bir şekilde guncellenmismidir hard reset atmama gerek varmidir

Download moduna alarak Rooted yazıp yazmadığını kontrol edebilirsiniz. Unrooted yazması gerekiyor.
    Rooted yazıyorsa resetleyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas.piskin

cihazı usb ile bağlıyorum her şey yolunda gidiyor resim 1 fakat iş yüklemeye gelince 2. hatayı veriyor.

@acura07 arkadaşımız versiyon farklarında da geri yüklenemediğini yazmıştı. Aynı hatayı mı alıyordu bilmiyorum.
    Bu arada windows aygıt yöneticisinde bilinmeyen yada soru işaretli bir aygıt yok değil mi?

• quote:

quote:

Arkadaşlar slm bu konuyu takip ederek telefondan root uygulamasini supersu yardımıyla kaldırdım ve pc suit üzerinden cihazi guncelledim guncelleme sonrasi radio kalkmıştı

Download moduna alarak Rooted yazıp yazmadığını kontrol edebilirsiniz. Unrooted yazması gerekiyor.

Download modunu hangi uygulamayla veya nasıl kontrol edebiliyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 23 Nisan 2014; 19:01:55 >
    tanınmayan aygıt yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cengawer42

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cengawer42

chatin_62 bey
    doğrudur türkiye cihazların kodları
    ATURBK - TUR/TURKEY
    ATURKG - TUR/TURKEY
    ATURKR - TUR/TURKEY
    ATURWH - TUR/TURKEY dır

yanlış anlaşılmasın ben zaten mesaj içeriğini düzeltmeden önce cihazın yurtdışı olduğunu belirtmiştim.
    sadece orda fikir vermesi açısından sadece türkiyeye özel bir ayrım yapacaklarını sanmadığımı belirmek istemiştim.

konu ile ilgili olark sizin şahsınıza ve bilginizin tersinde bir açıklama yapmadım sadece fikir olmasını için paylaşımda bulundum.

Kendimi şu an hiç istemediğim halde, insanları bu cihazda radyo olmadığına inandırabilmek için herşeyi yapmaya çalışan birisi olarak görmeye başladım artık.
    Ben mesajı yazarken düzeltmiş olmalısınız. Çünkü ilk okuduğumda böyle bir ibare yoktu. Aksine çatır çatır çalışıyor şeklinde hoşlanmadığım bir ifadeniz vardı. Bu ifadenin de Türkçe'de tek bir manası vardır. Yoksa cihazınızın Türkiye mi yoksa başka bir ülke mi, başka bir ülke ise hangi ülke diye bulmaya uğraşmazdım. Direk "sizin cihaz yurtdışı cihaz, bunlarda zaten çalışıyor yazmanızın manası yoktu" der geçerdim.
    Farkedileceği gibi de emin olmadan hiçbirşey yazmıyorum.
    Türkiye için ayrım maalesef yapılıyor. Yasalar gereği yapılmak zorunda.
    Artık bu konuda da yazmak istemiyorum. 311 ve üstünde radyosu çalışan Türkiye cihazı varsa, konu sahibine söylesin, 1. mesaja eklensin.

chatin_62 bey
    cihaz hakkındaki bilgilerin çoğunu sizin ve diğer tecrübeli arkadaşların yazılarından öğerendim.

ayrıca mesajımdaki ifadeleri rencide edci olarak kesinlikle kullanmadım. çok iyi çalıştığına dair bir Türkçe tabir olark kullandım. haddi aşmak gibi bir niyetim yoktu.

dediğim gibi sadecede fikir vermesi açısından konuya cevap verdim. çok birşey bildiğim için değil. Kırcı olduysam affola.
    mesaj içeriğinide sadece telefonuma ait özel bilgileri paylaşmak istemediğim için düzelttim.

tekrar ÇOK ÖZÜR DİLERİM.

Hz. Mevlana nın dediği gibi
    Bin "sene" de okusam... ne "biliyorsun" diye sorsalar bana "haddimi" bilirim derim... (Hz. Mevlana)

Zaten sadece Türkiye cihazlarında problem olduğunu, diğer ülkelerin cihazlarında problem olmadığını yazmışken, neden radyo olmadığını açık açık yazmışken, bunların üzerine yurtdışı bir cihazda radyonun çatır çatır çalıştığı belirtilince belki biraz sert yazmış olabilirim. Ben de bunun için özür dilerim.
    Eğer bir ard niyet yoksa sorun yok. Yanlış anlamalar her zaman olabilir. Önemli olan sorunları kırmadan çözmektir.

Alıntıları Göster
    Daha önce FM Radyo ile ilgili yazışmalarımız olmuştu. Meğer bunun için zaten ayrı bir konu varmış:
    http://forum.donanimhaber.com/m_82802931/mpage_2/tm.htm

@BLacKeLDiaBLo arkadaşımızın yazdığı mesaj üzerine gördüm. Mesajındaki Gizli menüdeki FM Radyo testi ilgimi çekti. Bende bu menü var ve açtığımda 87.5 frekansı çalışıp kulaklığa ses veriyor. O konuda @petro24 arkadaşımız da sanırım 311K ile bu menüye girdiğinde FM Radyo Test seçeneği olmadığını söylemiş. Bu da demek oluyor ki FM Radyo cihazlardan kaldırılmış.
    Eğer siz de kontrol ederseniz burada böyle bir menü var mı, varsa burada ses alabiliyor musunuz diye siz de dahil olmak üzere birçok kişinin akıllarındaki soruları bir nebze daha cevaplamış oluruz. Menü varsa bu iyi haberdir, cihazda radyo var demektir. Bir şekilde yazılımla belki çözülebilir, araştırmaya devam edilebilir. Ama yoksa hangi uygulamayı denerseniz deneyin radyo gelmeyecektir.

• quote:

tanınmayan aygıt yok.

O zaman PC Suite'in salaklığı gibi görünüyor.
    kardeşim download modda kırmızı rooted yazıyor bunu nasıl unrooted yapıp düzeltebilirim.
  • quote:

Dostum bende bu işin acemisiyim bendede ayni hatayi verdi pcyi trmizleyip guncellemelerini yapip reset attiktan sonra hicbir sikinti cikmadan guncelleme yaptim bi dene istersen

• quote:

quote:

quote:

Download modunu hangi uygulamayla veya nasıl kontrol edebiliyoruz ?

1. sayfaya göz atabilir bunun haricinde daha birçok yararlı bilgiyi edinebilirsiniz.

• quote:

kardeşim download modda kırmızı rooted yazıyor bunu nasıl unrooted yapıp düzeltebilirim.

1. sayfada her türlü bilgi var.
    Eğer root yaptıysanız kdz rom yükleyip ardından da gerekirse resetleyeceksiniz.
    Eğer zaten yeni kdz rom yüklediyseniz ve root yapmadığınız halde bunu yazıyorsa resetleyeceksiniz.

Resetlemek için ister recovery'ye girerek, ister telefonun ayarlarından Yedekleme ve Resetleme menüsüne girerek fabrika ayarlarına alacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.