Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.693.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MIUI Takip eden var mı ? xda sayfasında 2 farklı rom var . ikisinin de buglar aynı. acaba geliştirmeye devam ediyorlar mı ?
  • @Led Zeppelin neden uzaklaştırılmış ya?

O adamı da uzaklaştırıyorlar ya helal olsun bu yönetime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OzGuR_1903

cloudypro 2 de karşı tarafa giden ses boğuk ve kesik kesik olduğu söyleniyor. varmı böyle sorunlarla karşılaşanlar

Aynı problemi bende yaşadım flex 2.0 kurdum şimdi problem yok şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

İndirme işlemi tamamlandı. Hangi recovery kullandın hocam ? Yüklemeye başlayayım derhal :))

Philz 6.26 kullandım hocam zaten o vardı hiç değiştirmedim full wipe yapıp yükledim sorun olmadı. Yalnız philz 6.26 da ekran da gelip gitme oluyor flashla esnasında telaş yapmayın
  • TWRP 2.6.3.4 ile başladım ben flashlamaya dayanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

İndirme işlemi tamamlandı. Hangi recovery kullandın hocam ? Yüklemeye başlayayım derhal :))

Philz 6.26 kullandım hocam zaten o vardı hiç değiştirmedim full wipe yapıp yükledim sorun olmadı. Yalnız philz 6.26 da ekran da gelip gitme oluyor flashla esnasında telaş yapmayın

üstad yükledim .. yükleme aşamasında sorun yaşamadım.. telefon açıldı ama dil seçtikten sonra " maalesef kurulum sihirbazı durdu" hatası alıyorum.. sorun ne olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

quote:

quote:

üstad yükledim .. yükleme aşamasında sorun yaşamadım.. telefon açıldı ama dil seçtikten sonra " maalesef kurulum sihirbazı durdu" hatası alıyorum.. sorun ne olabilir ?

gaaps kurdunuz mu ?

• quote:

quote:

quote:

CM SETUP WİZARD ı geçebilirseniz onları sonra da halledebilirsiniz ama sorun devam ediyorsa wipe yapıp tekrar yükleyin

• quote:

quote:

quote:

quote:

CM SETUP WİZARD ı geçebilirseniz onları sonra da halledebilirsiniz ama sorun devam ediyorsa wipe yapıp tekrar yükleyin

dostum sorunda setup wizard ı geçmek zaten.. geçemiyorum..

üstelik romu 3 kez yükledim.. tüm wipları yaptım so0run yine aynı bende

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum sorunda setup wizard ı geçmek zaten.. geçemiyorum..

üstelik romu 3 kez yükledim.. tüm wipları yaptım so0run yine aynı bende

Romda sorun vardır tekrar indirin

• İse bak 2 lira verip nba jam indirdim download etmiyor 101 ettir diyor sebep ne olabilir ki acaba rom la mi alakalı ??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sagoistanbul

arkadaşlar acil yardım!!! telefona rom atayım derken twrp ekranında kaldım telefon açılmıyor. tekrar açıp sdcarda romu yüklemem gerekli ancak açılmıyor fazla tecrübem yok elimden geleni yaptım tıkalıyım şuan...

Hocam zaman geçmiş ama çözebildiniz mi sorunu? Eğer çözemediyseniz otg kablosuyla ancak rom yükleyebilirsiniz o da yoksa flash tool ile yeniden rom yüklemeniz gerekecek

teşekkür ederim hocam root/recovery/room konularında yeni yeni bir şeyiler kurcalayıp öğrendiğim için devamını getirememiştim
    otg konusunda bilgim yoktu flash tool ile EHNDROIX V 14.4.18 yükledim gayet yakıştı tlfna
    yalnız bir sorum olacak CyanogenMod romların günlük veya haftalık ufak güncellemelerini alabileceğimiz bir programları vardı bilen varsa link alabilir miyim?

ayrıca durum çubuğuna çift tık ile knock özelliğini kullanmak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfyrgc -- 18 Nisan 2014; 11:39:45 >

• Cyandelta adi markette olmasi lazim ana sayfada da var

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar acil yardım!!! telefona rom atayım derken twrp ekranında kaldım telefon açılmıyor. tekrar açıp sdcarda romu yüklemem gerekli ancak açılmıyor fazla tecrübem yok elimden geleni yaptım tıkalıyım şuan...

Hocam zaman geçmiş ama çözebildiniz mi sorunu? Eğer çözemediyseniz otg kablosuyla ancak rom yükleyebilirsiniz o da yoksa flash tool ile yeniden rom yüklemeniz gerekecek

teşekkür ederim hocam root/recovery/room konularında yeni yeni bir şeyiler kurcalayıp öğrendiğim için devamını getirememiştim
    otg konusunda bilgim yoktu flash tool ile EHNDROIX V 14.4.18 yükledim gayet yakıştı tlfna
    yalnız bir sorum olacak CyanogenMod romların günlük veya haftalık ufak güncellemelerini alabileceğimiz bir programları vardı bilen varsa link alabilir miyim?

ayrıca durum çubuğuna çift tık ile knock özelliğini kullanmak mümkün.

Çok şık olmuş gerçekten :) kitkatdan bekledıgimi alamazsam artık şu rom işlerıne el atıcam. Kaldıki, hıç bir bilgim yok. Yardımlarınızla ögreneceğimi düşünuyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• VDT xda 'da romu yüklemiş yayına verdi V13 'ü ancak ben romun nasıl kurulacağı hakkında bir şey anlamadım.
  • t-miharbi kullanıcısına yanıt
    Zip dosyasının içini açıp rom ve sana uygun olan patch dosyasını çıkaracaksın. TWRP 2.0.4.4 sürümü ile kurun demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t-miharbi

VDT xda 'da romu yüklemiş yayına verdi V13 'ü ancak ben romun nasıl kurulacağı hakkında bir şey anlamadım.

Dosya rar halinde indirip açıyorsunuz rom, patch ve Superuser 1.9.4 var içinde twrp 2.0.4.4 diye bişey yok bu arada ben philz 6.26 ile kurdum.

1. full wipe
    2. rom
    3. patch
    4. Superuser 1.9.4
    reboot

Ayrıca recovery gidiyor romu kurunca yeniden recovery kurmanız gerekiyor. Recovery kurmadan recovery moda girmeye çalışırsanız hard reset atar bunu da unutmayın

https://mega.co.nz/#!8N11mLgQ!3UV5X_i6LFA6Wdx5Y91sJOawDXNjUlQgqz0voFDSVFc

VDT - V13 F320LSK/D803/D802/D801

@Croesus@Sümmani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 18 Nisan 2014; 13:23:11 >

• Aynen öyle bir şey yok. Kendi önerdiği recovery CWM 6.0.4.4. TWRP değil yanlış yönlendirme olmasın.
  • Bu arada rom nasıl? Beğendin mi ?

Ben EHNDROIX romu sevmedim pek. Flex'e geri döndüm hemen :)
  • XDA'de herhangi bir bug yazmıyor sanırım. USB Tethering çalışıyor mu? CM11'de çalışmadığı için sorayım dedim
  • 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.