Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.694.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Optimus romun tek sorunu arama ekranı evet geç geliyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaa

şu an cloudypro2 1.2 kullanıyorum, optimusRs Pro2 ye geçmeyi düşünüyorum, optimusRs de gelen çağrının ekrana geç gelmesi sorunu var mı?

bide şey sormak istiyorum, cloudypro2 1.2 den 2.0 a geçerken ne değişti, xda da Changelog yok, yükleyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Yeni bir çalışma bu hocam önce ki romun üzerine kurulmadığı için changelog yok aradaki farkı ancak kullanarak anmaya biliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

quote:

Orijinalden alıntı: zaferaa

şu an cloudypro2 1.2 kullanıyorum, optimusRs Pro2 ye geçmeyi düşünüyorum, optimusRs de gelen çağrının ekrana geç gelmesi sorunu var mı?

bide şey sormak istiyorum, cloudypro2 1.2 den 2.0 a geçerken ne değişti, xda da Changelog yok, yükleyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Yeni bir çalışma bu hocam önce ki romun üzerine kurulmadığı için changelog yok aradaki farkı ancak kullanarak anmaya biliriz

Alıntıları Göster
    ayın 18 ine girecez nerdeyse VDT ne zaman up yapacaksa daha

• quote:

Orijinalden alıntı: sarac

ayın 18 ine girecez nerdeyse VDT ne zaman up yapacaksa daha

Alıntıları Göster
    Yeni bir rom daha eklendi G2 ailesine. CM11 tabanlı. Denemek lazım yarın sabah

[ROM][OTA][d802] ••● EHNDROIX V 14.4.18 ●•• « ₪ SMOOTH ₪ STABLE ₪ SLIM ₪ »

• quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Valla bir hafta yok görünüyor led, gelince açıklar artık nedenini yine karikatür falan mı acaba..
    O değil de Buğra (legend) hocadan da ses yok.. Takipte heralde

Ara ara takipteyim, sınavlar yarın bitiyor sonra burdayım
  • Yeni rom var xda dan cm meraklılarına

Default [ROM][OTA][d802] ••● EHNDROIX V 14.4.18 ●•• « ₪ SMOOTH ₪ STABLE ₪ SLIM ₪ »

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2721636

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Yeni bir rom daha eklendi G2 ailesine. CM11 tabanlı. Denemek lazım yarın sabah

Mesaji gormedim pişti oldu

• Bu VDT dalgami geciyor yahu. Her gun bugun yazip duruyor ama tik yok

• Cmden 2 gündür ses seda yok günlük güncellemelerini yapmıyorlar acaba bir snapshot filan mı gelicek

• quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

CM tabanlı romlar şuan sorunlu olduğu için kullanmıyordum ama bu rom fena olmamış

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 18 Nisan 2014; 1:23:01 >

• Soylee bildiginiz baska markalardan bizim telefonda kullanabilecegimiz. Guzel uygulamalar var mi

• quote:

Yeni rom var xda dan cm meraklılarına

Default [ROM][OTA][d802] ••● EHNDROIX V 14.4.18 ●•• « ₪ SMOOTH ₪ STABLE ₪ SLIM ₪ »

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2721636
    arkadaşlar acil yardım!!! telefona rom atayım derken twrp ekranında kaldım telefon açılmıyor. tekrar açıp sdcarda romu yüklemem gerekli ancak açılmıyor fazla tecrübem yok elimden geleni yaptım tıkalıyım şuan...
  • Ya millet knock code diyip duruyo ama optimusrs ve cloudypro da knock code var ama...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByCaRizMa kullanıcısına yanıt
    LG knock code kısmında güncellemeye gitti, kapalıyken ekran çift tık yapmadan direk knock code girip açılır hale getirdi fakat güncellemeyi yayınlamadı daha.. Konu kısaca bu

• quote:

Orijinalden alıntı: sagoistanbul

arkadaşlar acil yardım!!! telefona rom atayım derken twrp ekranında kaldım telefon açılmıyor. tekrar açıp sdcarda romu yüklemem gerekli ancak açılmıyor fazla tecrübem yok elimden geleni yaptım tıkalıyım şuan...

romu sd karta atmadıysanızz otg kablosu ile usb bellekten yükleyin açılır cihazınız.
  • quote:

Hocam zaman geçmiş ama çözebildiniz mi sorunu? Eğer çözemediyseniz otg kablosuyla ancak rom yükleyebilirsiniz o da yoksa flash tool ile yeniden rom yüklemeniz gerekecek
  • quote:

quote:

Hocam zaman geçmiş ama çözebildiniz mi sorunu? Eğer çözemediyseniz otg kablosuyla ancak rom yükleyebilirsiniz o da yoksa flash tool ile yeniden rom yüklemeniz gerekecek

Alıntıları Göster
    cloudypro 2 de karşı tarafa giden ses boğuk ve kesik kesik olduğu söyleniyor. varmı böyle sorunlarla karşılaşanlar

• Sana pişti yapmak serbest hocam

Nasıl rom beğendin mi ? Kasma kasılma var mı ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Sana pişti yapmak serbest hocam

Nasıl rom beğendin mi ? Kasma kasılma var mı ? :)

Kasma kasılma yok rom akıyor ve nova kullanılmış onunda etkisi vardır çok stabil geldi bana kronik sorunlar neydi hatırlamadığım için bakamadım ama ilk izlenim; rom çok güzel
  • İndirme işlemi tamamlandı. Hangi recovery kullandın hocam ? Yüklemeye başlayayım derhal :))
  • 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.