Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (10 Mobil) - 4 Masaüstü10 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @pendroz hocam nexus için m8 port lama çalışmasını takip ediyorum tüm bugları yavaş yavaş fixliyorlar bu hızla giderse 10 güne bug kalmayacak
    merak ettiğim şey ise bizde işler ne durumda var mı çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Soylee bildiginiz baska markalardan bizim telefonda kullanabilecegimiz. Guzel uygulamalar var mi

Samsung Note 3 den var daha önce de paylaşmıştım

Smart Alarm (Morning)

Sketchbook for Galaxy

https://www.dropbox.com/s/mqz9edusi7tdnep/com.samsung.smartalarm-1.apk
    https://www.dropbox.com/s/65mdonrus4bi0rh/com.adsk.sketchbookhd.galaxy.oem-1.apk

bu da yeni Samsung Remote "Watch On" test etmedim

https://www.dropbox.com/s/g15yejww174oubo/com.tv.peel.samsung-1.apk

• Şu ana kadar birçok rom denedim ancak en iyisi Optimus 4.3 diyebilirim.Ancak şu ana kadar da konuşma esnasındaki sesin kesik kesik gelmesi sorununu da bir türlü aşamadım.Bazen sorunsuz bazen de konuşma berbat oluyor.
    Konuşma kalitesi telefondaki en önemli işlevdir.Lg firması bu konuda hassas davranması gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RowRc

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Cloudyfa Flex e yeni güncelleme verecek imiş bazı eksikliklerden dolayı :) LG den daha iyi çalışıyor valla, 3 farklı romu var ve hepsine bir ay dolmadan güncelleme veriyor :)

Gecende yazmis arkadaslar bu adamlari Lg nin ise almasi lazim

2010-2011 yıllarında Samsung Galaxy S ve S2'lerle uğraşan birçok kişi şimdi ya Google'da, ya Samsung'ta yada Cyanogen'in yeni şirketi Cyanogen Inc'de iş buldular. Dün okuduğum bir habere göre Genelde ses ve ekran renk optimizasyonu ile ilgili çalışan Supercurio nickli arkadaş, yani Voodoo Sound, Voodoo Color Kernel ve uygulamalarının yapımcısı (son 2 yıldır Samsung'tan uzaklaştığım için takip etmiyordum şimdi neler yaptığını bilmiyorum), OnePlus One ile çalışmak üzere Cyanogen tarafından işe alınmış.

Hakeden, hakettiğini buluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 18 Nisan 2014; 16:33:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pil ömrü daha uzun olan, tavsiye ROM var midir arkadaslar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Şu ana kadar birçok rom denedim ancak en iyisi Optimus 4.3 diyebilirim.Ancak şu ana kadar da konuşma esnasındaki sesin kesik kesik gelmesi sorununu da bir türlü aşamadım.Bazen sorunsuz bazen de konuşma berbat oluyor.
    Konuşma kalitesi telefondaki en önemli işlevdir.Lg firması bu konuda hassas davranması gerekir

Siz bulunduğunuz yerde sinyal nasıl sorun onda olmasın ben bu şekilde bir sorunla karşılaşmadım
  • Denedim ama geledi sihirli odak :)

• Hocam avea kullanıyorum.Görüşmeler bazen çok iyi bazen çok kötü.Sinyal çubuğu full görünüyor(2g modunda)
    Geçenlerde konuşma esnasında(kör noktadaydım) baktım seste kesilme yok şaşırdım sinyal çubuğu tek çubuk çekiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: RowRc

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Cloudyfa Flex e yeni güncelleme verecek imiş bazı eksikliklerden dolayı :) LG den daha iyi çalışıyor valla, 3 farklı romu var ve hepsine bir ay dolmadan güncelleme veriyor :)

Gecende yazmis arkadaslar bu adamlari Lg nin ise almasi lazim

2010-2011 yıllarında Samsung Galaxy S ve S2'lerle uğraşan birçok kişi şimdi ya Google'da, ya Samsung'ta yada Cyanogen'in yeni şirketi Cyanogen Inc'de iş buldular. Dün okuduğum bir habere göre Genelde ses ve ekran renk optimizasyonu ile ilgili çalışan Supercurio nickli arkadaş, yani Voodoo Sound, Voodoo Color Kernel ve uygulamalarının yapımcısı (son 2 yıldır Samsung'tan uzaklaştığım için takip etmiyordum şimdi neler yaptığını bilmiyorum), OnePlus One ile çalışmak üzere Cyanogen tarafından işe alınmış.

Hakeden, hakettiğini buluyor.

Cok iyi orda rahata alisip yazilimin suyunu cikarmazlarsa tabii..

• Bende cloudy pro 1.2 var. Ancak hat uzerinden mesajlasirken 160 karakter olan 1 mesaj uzunlugu "ı" harfini kullaninca birden 60 karaktere iniyor."ü,ö,ç" gibi harflerde sıkıntı yok ama Bunun cozumu nedir?

• Sivarge kullanıcısına yanıt
    i harfi kullanmaktir. Gibi esprili bir cevap vereyim

Banlayin beni

• cloudy pro 2.0 veya optimusda ntfs veya exfat biçimlenmiş flash belleği açabilen var mı

eskiden ikisini de açıyordum şimdi ikisini de açmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 18 Nisan 2014; 20:38:14 >
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah bozmasın pek neşelisiniz bu aralar.Bana da biraz bulaşsa ya

• G2 tweaksboxu pro olarak kullanabilen var mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Bende cloudy pro 1.2 var. Ancak hat uzerinden mesajlasirken 160 karakter olan 1 mesaj uzunlugu "ı" harfini kullaninca birden 60 karaktere iniyor."ü,ö,ç" gibi harflerde sıkıntı yok ama Bunun cozumu nedir?

Çözümü buldum,oldukça basitmiş.Bu problemi yaşayan olursa yardımcı olmak için burayada yazıyorum.

Mesaj->Ayarlar->Metin mesajı->Karakter kodlama->Standart alfabe olacak(Öncesinde otomatikteydi)
  • Bu lg klavyenin özelliklerinde tüm harfleri kullanma yokmu acaba ç ş ğ ı gibi bu harflerin hepsi olma şekli yokmu olmuyomu

• Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    Cümlemizi hocam

Valla öyle birden esti ya kalıcı değil benimkilerde, haftanın bazı günleri geliyorlar. Bir de bugün cuma ya, iş yok haftasonu ama sınavlar var. neyse neşeliyim yine de.
  • sarac kullanıcısına yanıt
    LG Klavyesine en yakını Xperia klavyesi idi. Üstte sayısal tuşlarda var ama biraz fazla şarj yiyordu :)

Yani istediğiniz gibi türkçe karakterler de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 18 Nisan 2014; 20:54:02 >
  • Arkadaşlar,,Telefonda CloudyFlex 2.0 kurulu .Bugün Radio çalayım dedim bir türlü Radio bulamadım,acaba bu romda Radio uygulaması yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

LG Klavyesine en yakını Xperia klavyesi idi. Üstte sayısal tuşlarda var ama biraz fazla şarj yiyordu :)

Yani istediğiniz gibi türkçe karakterler de var.

Xperia klavyesi kullanıyorum zaten severekte kullanıyorum ama zaman zaman öyle bir kasıntıya giriyor klavye sinir oluyorum o yüzden sormuştum

• 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.