Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3456. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34543455345634573458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben kurmadım hocam sadece 7.0 nougat in g2 için çıktığından sizlerinde haberi olsun diye paylaştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Ben kurmadım hocam sadece 7.0 nougat in g2 için çıktığından sizlerinde haberi olsun diye paylaştım
    Arkadaşlar H-Rom'u yükledim. Kendi konusunda G5 modu var onu yükleyim dedim fakat rehbere girince FC (fatal crash) hatası veriyor, durduruldu diyip kapanıyor. Ne yapsam çözemedim. Temiz kurulum yapıp hiç birşey yapmadan direk g5 modu yüklüyorum yine aynı. Elemanın FC hatası verirse yapın dediğini de yaptım çözüm olmadı. Nasıl halledebiliriz?
  • CM'de ses kötü mü hocam ? Geçilmez mi diyorsun yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Bu HRom'u nasıl kuruyoruz? Şuan Miui yüklü, Kitkat bootloader kurup ardından romu mu kuruyorduk unutmuşum yav
    Bootloader linkleri de patlamış elinde olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 16 Eylül 2016; 14:34:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Management

Bu HRom'u nasıl kuruyoruz? Şuan Miui yüklü, Kitkat bootloader kurup ardından romu mu kuruyorduk unutmuşum yav
    Bootloader linkleri de patlamış elinde olan var mı

En iyisi dowload moda alip 30d kdz yukleyip sonra Hroma gecmek biraz uzun yol ama en iyisi

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    Hocam o yol da baya uzunmuş daha pratik yolu yok mudur bunun

edit: wipe yapıp doğrudan kurdum herhangi bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 16 Eylül 2016; 14:25:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam o yol da baya uzunmuş daha pratik yolu yok mudur bunun

edit: wipe yapıp doğrudan kurdum herhangi bir sorun yok

Hocam bu H-Rom hangisi oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

CM'de ses kötü mü hocam ? Geçilmez mi diyorsun yani.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=120194220

• KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1165771

• King_Wolf kullanıcısına yanıt
    G5 modu yukleyince network toogle da çalışmıyor zaten. Bildigin uyumsuz romla. Paylaştığı diğer systemui lerde uyumsuz zaten. Çözüm yok. Kendisi düzeltmesi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

CM'de ses kötü mü hocam ? Geçilmez mi diyorsun yani.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=120194220

Hocam bu CM romlarda klavyeyi sevmiyorum. Tahminleri baya yetersiz bana göre. LG'nin kendi klavyesi daha iyi oluyor.

Sağolasın hocam.

Hocam konuya bakmadın herhalde cm Rom değil bu 30f stok üzerine yapılmış

• Mr. Management kullanıcısına yanıt
    Onu sana yazmadım hocam sagolasın yazmıştım sana.

Görmemişim hocam pardon
    H Rom bugün kurdum meşhur yarım saatte %1 olayı tekrar başladı
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Görmemişim hocam pardon
    H Rom bugün kurdum meşhur yarım saatte %1 olayı tekrar başladı
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    Mokee rom mu iyidir H Rom mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Udyr.

Mokee rom mu iyidir H Rom mu ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu hrom'un özelliği nedir xda'da göremedim bayağı bi popüler burada?
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    @Phantom7
    http://www.htcmania.com/showthread.php?s=5bc27214bba2091c6d8f6eff7da61e97&t=1165771
    stock lolipop üzerine inşa edilmiş bir rom bende burda gördüm bi kaç saate yukleyeceğim.

@Udyr.
    Mokee rom cm13 tabanlı h-rom stock lolipop tabanlı kişiden kişiye değişir kıyaslama bu yuzden ama oglene dogru fikrimi söylerim 1 aydır cm13 kullanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

@Phantom7
    http://www.htcmania.com/showthread.php?s=5bc27214bba2091c6d8f6eff7da61e97&t=1165771
    stock lolipop üzerine inşa edilmiş bir rom bende burda gördüm bi kaç saate yukleyeceğim.

@Udyr.
    Mokee rom cm13 tabanlı h-rom stock lolipop tabanlı kişiden kişiye değişir kıyaslama bu yuzden ama oglene dogru fikrimi söylerim 1 aydır cm13 kullanıyordum.

Ben 1.5 ay once aldim kardesimden telefonu aldiktan 1 veya 1 bucuk hafta sonra cm13 yukledim sonra versiyon guncelledim sadece bunu bastan soyleyeyim.

Cm13 e gore hem sarji kotu hemde arayuz performansi kotu bence. Ancak cm13e gore gorsellikte çığır acmis.(Belkide stok arayuz boyledir hatirlamiyorum)

Cm13u nasil kullaniyodun dersen whatsappina kadar hersey grenify ile uyutuluydu. Cm 13de bile dondurdugum sistem ugulamalari vardi. Cm13un kendi icinde gelen guc tasaruf-verimli-dengeli-hizli-performans modlarindan verimliyi kullandim herzaman.

Ustte arayuz performansi kotu dedim ancak geekbenchte 1010 a 1742 puan aldim. Ancak cm13 VERIMLI MODda 758 1588 puanlari aldim. Ama dedigim gibi cm13un verimli modu arayuz acisindan H-romdan daha akici.

Pil konusunda da yeni rom tabi cabuk biter diyenler olacaktir. Onada soyle aciklama yapayim;

Cm13 deki greenfy durumuna ve dondurma durumuna getirdim (sistem kararliligini bozmadan tabiki)

Cm13 de geekbench testini ard arda 3 kere yapinca %7-8 sarj gidiyordu.

H-Rom'da %14 sarj gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr. Management kullanıcısına yanıt
    Hocam hrom a g5 modu kurmuşsun galiba. Network mode (2g/3g/auto) toogle çalışıyor mu acaba?

• Toggle çalışmıyor anladığım kadarıyla 2g yaptığım halde 4g çalıştı. Ben onu otomatikte bırakıyorum gerçi ağ durumuna göre kendi değişiyor.

• 
Sayfa: önceki 34543455345634573458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.