Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21102111211221132114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Göz zevkine göre değiştirebilirsin ayarları, ben bir kaç ayar şekli denedim ve kendi göz zevkime göre en iyisinin bu olduğunu gördüm. Sola veya sağa daha çok yaklaştıkça ya odaklama süresinden ya da ışıktan ödün veriliyor. Ben biraz daha ışıktan ödün vererek hızlı odaklamayı seçtim. Gece çekimleri için zaten Night mode ayarı durduğu yerde duruyor
    Elimizdeki driverlar ile gelinebilecek maksimum nokta bu. Yine arka kamerayı 1 senenin ardından toparlayabildik neyse ki. Ön kamera aynı iğrençliği ile duruyor ama
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    Çok sağol deniyorum hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cloudy'nin romlarında zaten gömülü olarak geliyor bu driver o yüzden G3 kısmını anlayamadım açıkcası. Bu arada dün akşam cevap vermeyi unuttum, 120 FPS'de karanlık çıkması olayı donanım yetenekleriyle alakalı bir durum. Zaten mantık olarak 120 FPS bütün cihazlarda ışığı kısar (ışık miktarı/2 kat fazla kare) fakat bizim cihazın açıklığı daha düşük olduğundan dolayı daha da ışıksız çekiyor. Ayrıca 720P de çekmiyor ne yazık ki. Forumlarda 480p'den upscale şekilde 720p olduğu düşünülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Arkadaşlar xcam+xcam setting yükledim kamera çağ atladı resmen. G3 romlarda xcam settingte doygunluk seçeneği yoktu. Stok romda var. Kesinlikle tavsiye ederim. Stok kameradaki sisli görüntü gitti.
    Stok Kamera

Xcam + xcam setting

Ayarlar

Hocam paylasiminiz icin tesekkurler. En gercekci değer bunlar midir? Rootsuz telefonuma indirdim ayarlari yaptim sanki pek fark olmadi öncesi ve sonrasında.

Edit: fark etti. Xcam yerine normal kamera uygulamasi uzerinden foto cekmişim sanki bu tonlarda fazla abartı geldi. sizin yakaladiginiz en gerçekci renkleri veren ayarlar bunlar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 4 Şubat 2015; 17:41:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet hocam baveran'ın 120 fps'de karanlık çekmemesi için verdiği driver'ı (sanırım sizin de bahsettiğiniz o driver) flash'ladıktan sonra sizin gösterdiğiniz ayarlar cikti.teşekkür ederim. Belirtmeyi unuttum 120 fps'de de karanlık çekme sorunu çözülmüş oldu. Teşekkürler @baveran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 4 Şubat 2015; 17:48:45 >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarları kafama göre birer ikişer arttırdım. Renkler orjinale çok yakın çıktı. Kontrastı azaltabilirsiniz isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: powerose

Xcam+xcam settings hocam.yani pro 2.bi deneyin.lenovo ön kamerada sorun cikarabiliyormus diye hic denemedim.

Tamamdir hocam.

• Farwynd kullanıcısına yanıt
    Hocam bende daha önce kapkaranlıktı. Driveri flasladıktan sonra düzeldi. Hafif daha karanlık olması normal bunu biliyorum. Enstantane artıkça sensöre giren ışık azalıyor. Çok profesyonel konuştum be

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Hocam bende daha önce kapkaranlıktı. Driveri flasladıktan sonra düzeldi. Hafif daha karanlık olması normal bunu biliyorum. Enstantane artıkça sensöre giren ışık azalıyor. Çok profesyonel konuştum be

Hocam ben simdi video cekemiyorum evde degilim toplumun icindeyim bekleyemiyorum merak ettim video ayarlari filan var, ordan frame dusmelerini minimize edebiliyormuyuz? Etkisi oluyor mu yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 4 Şubat 2015; 18:26:40 >
  • Bugün mecidiyeköy servise kamerada toz bıraktıkları için gittim. Tozu sildirdim kamera önündeki cam çizik di ona bişey yapabilirmisiniz dedim hemen yeni cam taktılar ilk defa bukadar memnun kaldım bir servisten. İyiki 200 TL fazla verip garantili ürün almışım.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Şuan ev içinde hafif karartı olsada video çekilemiyor. Video için ayarlarla oynamadım.Akşam Video çekince Flash açıyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 4 Şubat 2015; 18:27:57 >
  • 10C full wipe yapacağım da TWRP linki olan paylaşabilir mı tsk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 4 Şubat 2015; 19:03:58 >
    Hocam yalnız şuan bir şey farkettim. Deneme amaçli kontrastı sona dayadım renkler kızardı iyice fotografi cekince eski haliyle cekti. Yani foto cekmeden once kontrasti yuksek gosteriyo cekip galeriye girdigimde bir bakmisim normal haliyle cekmiş. Rootla alakali midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: dimsag

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

http://www.mediafire.com/download/o8d77hoesrnl2om/XCam.LG.Settings.v.1.3.7.apk
    Xcam settings buyurun efendim

tşk ederiz efendim

Google lisans kontrolünü geçiyor mu? Normalde satın aldigim halde problem çıkarıyor

Geçiyor hocam ses sorununuda hallettim buarada

İlginç demek çalışıyor ses sorununu nasıl hallettiniz henüz bakamamıştım

hocam xcam settings yükledim Audio Noise Gate kapalı duruma getirdim sesin şiddeti kayboldu gitti huzura erdim tşk ilgilendiğiniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Hocam yalnız şuan bir şey farkettim. Deneme amaçli kontrastı sona dayadım renkler kızardı iyice fotografi cekince eski haliyle cekti. Yani foto cekmeden once kontrasti yuksek gosteriyo cekip galeriye girdigimde bir bakmisim normal haliyle cekmiş. Rootla alakali midir?

Bende şuan böyle bir sorun yok. G3 romdayken bendede böyle oluyordu bazen.

• Kendi sistemim soyle cloudy 2.2 kurdum.g3 romu olunca quick remote yerine anymote kurdum.calisiyor.kamera olarak ta son mesajlarda bahsedilen xcam cok iyi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

10C full wipe yapacağım da TWRP linki olan paylaşabilir mı tsk.

http://blastagator.ddns.net/scripts/download/google.php?file=twrp-2.8.4.0-d802-bump-blastagator-signed.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

http://blastagator.ddns.net/scripts/download/google.php?file=twrp-2.8.4.0-d802-bump-blastagator-signed.zip

Paylaştığın link ölü hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Paylaştığın link ölü hocam

https://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407585963

• quote:

twrp-2.8.4.0-d802-bump-blastagator

https://mega.co.nz/#!4V9kVapK!Yh634IbiKXr3uXTnH1QE0O_KkrH42ePVThgviNjLxIs

https://docs.google.com/file/d/0B1-s0zMvKnGpR3J4ZFM2eHJhbWc/edit?usp=docslist_api

http://1drv.ms/1CZwPRr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 4 Şubat 2015; 20:54:48 >

• 
Sayfa: önceki 21102111211221132114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.