Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.720.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18781879188018811882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asa770

Burada göründüğü gibi yapabilirmiyim?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Yapamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

lamhoang g3 2.2 kullanıp test eden arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşır mı bizimle

Herşey gayet güzel fakat bazı diğer g3 romlarında olduğu gibi, görüntülü görüşme programlarında (tango vs...) mikrofon sıkıntı çıkartıyor. (cızırdama,ses gitmeme vs...) Eski versiyonlarda böyle bir sorun yoktu...
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Android cihazda silinmiş resimlerimi nasil kurtarabilirim . netteki programlar depolama aygitlatlari icin işe yarıyor. Telefonu tasinabilir aygit olarak gördüğü için recovery yapamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asa770 A kullanıcısına yanıt
    Disk digger pro yu indirin blackmarttan isinizi gorucektir. Datayi secip scan device ye basin kurtardiginiz fotograflar kurtardiginiz yere telefonu yeniden baslatinca gelicektir

• xperius kullanıcısına yanıt
    Görüşme ses kalitesi eskisine göre daha iyi gibi.Belki de psikolojiktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 9 Kasım 2014; 18:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Görüşme ses kalitesi eskisine göre daha iyi gibi.Belki de psikolojiktir
    şuan ehdroix v cm11 tabanlı bir rom kullanıyorum, bu romu kullanıp da autorotate ve ve görüşme sırasında yakınlık sensörünün çalışmaması gibi bir sorunla karşılaşan var mı 4-5 modem dosyası flashladım ama yemedi maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

eyvallah hocam bende power menüsüne gömmeye çalışıyordum buda gayet güzel işimi gördü.

Ayarlar/Geliştirici Seçenekleri/Gelişmiş Yeniden Başlatma recovery power menüsüne ekleniyor.
    Flux White temasını tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzhanKbS kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Maalesef konuşurken karşı tarafın kendi sesini yankılı duyması problemi nedeniyle Optimus 'a geri döndüm. İlerleyen zamanlarda inşallah yankı problemi duzeldiginde tekrar denerim.

• quote:

Eyvallah hocam. Maalesef konuşurken karşı tarafın kendi sesini yankılı duyması problemi nedeniyle Optimus 'a geri döndüm. İlerleyen zamanlarda inşallah yankı problemi duzeldiginde tekrar denerim.
    Şarj ve stabilite konusunda en iyi rom hangisi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

şuan ehdroix v cm11 tabanlı bir rom kullanıyorum, bu romu kullanıp da autorotate ve ve görüşme sırasında yakınlık sensörünün çalışmaması gibi bir sorunla karşılaşan var mı 4-5 modem dosyası flashladım ama yemedi maalesef

Saf android romlarin çoğu öyle paranoid yukledim imei sensor ne varsa gitti cm11 son nightly ler öyle mahdi ayni liquid smooth ayni baseband flaslasanda düzelmiyo

• quote:

bu sorun optimusta bende de var aradıklarımın bazıları öyle diyor benim tahminim ses modları ayar bozuyor dorinin ses modu da dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Şarj ve stabilite konusunda en iyi rom hangisi arkadaşlar?

Cloudy g3 2.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: nvidia90

quote:

Saf android romlarin çoğu öyle paranoid yukledim imei sensor ne varsa gitti cm11 son nightly ler öyle mahdi ayni liquid smooth ayni baseband flaslasanda düzelmiyo

Bende mahdi son versiyon var, autorotate çalışıyor sesde yankı yok. Şarj çooook iyi, knock on stabil, arayüz akıcı, g3 romundan geçtim baseband flaşlamadım hiç, tek eksisi kulaklık sesi ayar değiştirdinmi bozuluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• nvidia90 kullanıcısına yanıt
    omnirom denediniz mi hocam peki şimdi yüklüyorum gerçi. titanium ile yedek al geri yükle yapa yapa telefon yalama oldu resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzhanKbS

quote:

quote:

Bende mahdi son versiyon var, autorotate çalışıyor sesde yankı yok. Şarj çooook iyi, knock on stabil, arayüz akıcı, g3 romundan geçtim baseband flaşlamadım hiç, tek eksisi kulaklık sesi ayar değiştirdinmi bozuluyor.

Son versiyonun linkini alabilir mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: OzhanKbS

quote:

quote:

Kaç saat alıyorsunuz mahdi ile?

• quote:

Orijinalden alıntı: anka4545

Teşekkürker hocam sağolun bir kere denedim failed dedi hata verdi tekrar indirdim yine ayni hayatı verdi bir yanlisim mi var acaba
    Saygılar.....

Hocam ellerimizle sağlık ozurdilerim sorun flashdiske kopyalarken oluşmuş te serisi 311 ve 411 serisi iki cihaza kurduk sorumsuz orjinale döndük ve güncellemeleri aldık tekrar ellerinize sağlık
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka4545 -- 9 Kasım 2014; 20:29:11 >
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Stoktan pek bir farkı yok diyebilirm, wifi ile 5 saati geçmiştim ekran süresi olarak :/ kıyas istersen cloudy/optimus g3 lerle aynı gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Stoktan pek bir farkı yok diyebilirm, wifi ile 5 saati geçmiştim ekran süresi olarak :/ kıyas istersen cloudy/optimus g3 lerle aynı gibi...

Arkadaş pardusla 8 saat civarı alıyor zorladığında.Ben 4-5 arası kaldım,baya üzdü beni.Ayrıca uyanırken telefon bazen kasıyor mal oluyor.Reboot atıyorum zar zor kendine anca geliyor.Stabil gelmedi bana.
  • quote:

quote:

Teşekkürker hocam sağolun bir kere denedim failed dedi hata verdi tekrar indirdim yine ayni hayatı verdi bir yanlisim mi var acaba
    Saygılar.....

Hocam ellerimizle sağlık ozurdilerim sorun flashdiske kopyalarken oluşmuş te serisi 311 ve 411 serisi iki cihaza kurduk sorumsuz orjinale döndük ve güncellemeleri aldık tekrar ellerinize sağlık
    Saygılar...

Hocam peki cihazlar D802 mi D802TR mi?

• 
Sayfa: önceki 18781879188018811882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.