Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.724.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğin gibi arka plan uygulamarını kontrol et ve ne çok şarj yiyor bak. Ben de böyle bir şey yok aksine kullanmadığım zaman daha az gidiyor, normalide bu zaten sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Dediğin gibi arka plan uygulamarını kontrol et ve ne çok şarj yiyor bak. Ben de böyle bir şey yok aksine kullanmadığım zaman daha az gidiyor, normalide bu zaten sanırım

hocam normali tam tersi bunu biliyorumda alalım 2 hafta oldu teli yeni olduğundan böyle bir problem olabilir mi ?
  • nahsen346 N kullanıcısına yanıt
    Yok bir problem olmaz. Takip et bakalım hangi uygulama emiyor şarjı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 28 Ocak 2014; 9:01:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Yok bir problem olmaz. Takip et bakalım hangi uygulama emiyor şarjı

tmm sağolun hocam bide önerdiğiniz stock tabanlı rom varmı şarzı iyi olan?
  • Hocam bu ekran goruntulerinden sonra cm11 e gecmemek hata olur. Benimki orjinal romda bile durduk yere sarji iciyor. Cm10.2 de ayni sekildeydi. Cm11 ile bu kernel cok guzel bir uyum icindeler anlasilan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, Kernel + düzenleyici ve zamanlayıcı uyumu

• Hocam bu soruyu sormadan biraz arastirdim ama tam net bir cevap bulamadim. Suan dorinmax kernel ile orjinal rom ikilisini kullaniyorum. Baska bir roma gecmek istersem bu kernel bir sorun yaratir mi? Yada soyle sorayim. Rom yuklerken yukledigim rom ile birlikte kernel degisirse sorun olmaz. Ama eski kernel sabit kalirsa sorun olur. Bunu merak ediyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 28 Ocak 2014; 14:37:18 >
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    hocam cyanogen hala g2 nin temel özelliklerini yapamadılar mı? Bir de ram kullanımı,stabilite,akıcılık nasıl cyanogen de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: token45

hocam cyanogen hala g2 nin temel özelliklerini yapamadılar mı? Bir de ram kullanımı,stabilite,akıcılık nasıl cyanogen de?
    gıdım gıdım devam :)
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • token45 T kullanıcısına yanıt
    Kumanda çalışıyor şu an için sadece. Geri kalanlar malesef yok.

Boşta 1.1 ile 1.2 gb ram var . Stabilite olarak arada sırada donuyor oda şarjda iken çok yoğun kullanımda başka bir şey yok gayet akıcı ve stabil.
    tüm özellikler eklensin öyle yükleyelim o zaman çok sağolun hocam cevabınız için

• Cloudy flex 1.1 rom + dorimanx 1.6 kullaniyorum. Sarji emiyor resmen degistircem sanirsam , holland f romunu ziple yukleme sansim yok mu ?

• k0be kullanıcısına yanıt
    Malesef zip le olmuyor onlar, Flashtool ile flashlaman lazım
  • token45 T kullanıcısına yanıt
    O özelliklerin çoğu stok rom a has. O bakımdan gelmeyecektir çoğu. Zaten IR Blast ( Uzaktan Kumanda ) da portlandığı için kullanıyoruz. Yoksa CyanogenMod un eklediği bir şey değil.
    Valla hocam kişiselleştirme konusunda biraz zayıf geldi :/ bir sürü şey yüklemek lazım, Aklımda kalan tek iyi yanı tatlı bir geçişe sahip animasyonlar oldu...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Neyi kişiselleştiricektin de kişiselleştiremedin
    böyle bişi yapamadım :/ gravity box ile defalarca denememe rağmen olmadı bir türlü bildirim alanı...
    https://store.donanimhaber.com/2d/52/ff/2d52ff02fa4eb032efadd50cce9c8fd6.png
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: k0be

Cloudy flex 1.1 rom + dorimanx 1.6 kullaniyorum. Sarji emiyor resmen degistircem sanirsam , holland f romunu ziple yukleme sansim yok mu ?

Burada var cwm veya twpr kullanarak yükleyebilirsin ve rootlu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2521152
  • gençler özledim sizleri uzun zaman oldu laf atmayalı :) napıyorsunuz beni bilen var mı?

• Rayg 3.2 yuklemek istiyorum ama tasarim olarak stock romdan farkli olarak mavi tonlar kullanilmis romda acaba bunu ekstra birsey ile orjinal stock rom dizaynina getirebilir miyim

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.