Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    http://download.cyanogenmod.org/?device=d802

ÇARE CM
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    hocam burayı nasıl böyle yapacağız bir de ekran eklemeyi kendi kafasına göre mi yapıyor... Google aramanın kalkması için ekrandan illlaki launcher mı kurmak lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

http://download.cyanogenmod.org/?device=d802

ÇARE CM

aynen oyle basladım indirmeye . sadece bu navbar tuşlarına screen off ta eklenebilseydi daha da hoş olacaktı

Power Menüsünde var 1 tuş ile alınıyor hemen
  • Rom : CyanogenMod 11 / Sürüm : 11-140126
    Kernel : Furnace 1.2
    Governor : Ondemand
    Scheduler : Sio

Ekran ışığı her zaman full açık. Foursquer e ayar çektim artık o kadar yemiyor. Yarın işim olmasa şarja takmayacak olsam bırakırsam yarın sabahı çok net görür ve sabit kalır %12 de ve ayrıca aktif olarak da kullandım yani kasmadım şarj için

• quote:

Power Menüsünde var 1 tuş ile alınıyor hemen

bu guzel o zaman hep beraber

Power Menüsü

Şahane değilmi ya

Ayrıca yeniden başlat diyince recovery mi bootloader mı falan diye soruyor

Not : GravityBox da ki seçenekler ile geliyor screenrecord.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 28 Ocak 2014; 2:47:28 >
  • quote:

Power Menüsü

Şahane değilmi ya

Ayrıca yeniden başlat diyince recovery mi bootloader mı falan diye soruyor

Not : GravityBox da ki seçenekler ile geliyor screenrecord.

Baldan öte baldan ziyade :)).. artık servise götürene kadar malum sebepten , cyagenemod takılalım.. keşke menu ye girildiği zaman harf sırasına göre dizilmese ama bunada razıyız artık :)

• yaklaşık bir saatlik cm deneyimi bana ağır geldi :/ çok uğraş istiyor ben de vazgeçtim :)
  • ijR İ kullanıcısına yanıt
    Iyi geceler herkese..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altunok kullanıcısına yanıt
    eyvallah altunok şimdi buldum.nerdeyse iki haftadır rayglobe flex kullanıyodum.şimdi 10f e geçiş yapıp şu miui romu beklicem.çok orjinal ve farklı gözüküyo.gelince zaten üstadlar ilk sayfaya koyarda hemen bizde nasipleniriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbfoxtr -- 28 Ocak 2014; 5:33:36 >
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    clash of clanın üstündeki ne uygulaması acaba ne işe yarıyor ana ekranındaysa faydalı bişey ki elinin altında duruyor paylaş bizimle dostum
    benimde klan var senin klanın adı neydi bakalım nasılmş, bizimkisi arkadaşlarla 5 kişi kendi çapımızda takılıyoruz amaç zaten asker paylaşmak öylede oluyor işte
    bende cm11 e stok kamera ve radyo işini çözdüğüm zaman geçerim artık arıyorum şuan alternatif.. bi kaç mod ve uygulama var ama bu konuda hayırlısı ilk fırsatta dener yazarım ;) olursa cm11 devam (fanlarına biri daha katılmış olur) olmazsa cloudy flex 1.1 tek favorim

• hocam umarım memnun kalırsınız ben şahsen çok memnunum ;)
    optimizasyonları iyi yapmak lazım tabiki..

@BallantinesFinest

güle güle kullan hocam ne demek

@bbfoxtr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunok -- 28 Ocak 2014; 7:37:16 >
  • @Legend. bende 3 gün önce cm11'e geçtim. Bu sefer kernel ve rom uyumu on numara sağlanmış, bu çizgide gider umarım.

Rom : CyanogenMod 11 / Sürüm : 25.01.14
    Kernel : Furnace 1.2

bonus olarak da bir uygulama paylaşayım, pushbullet uyguması ile cihazlar arası link, not, dosya vs paylaşımı ve senkronizasyonu yapabiliyorsunuz ayriyeten cihaza gelen bildirimleri tarayıcı üstünden gelen bildirimle telefonu kullanmadan bildirimleri alabiliyorsunuz, yakın zamanda google bu uygulamayı satın alır gibime geliyor, denerseniz abonesi olacağız bir uygulama olacağına eminim.

• QuickPic
  • d4hi kullanıcısına yanıt
    Çok başarılı.

Ayrıca uygulamayı deneyeceğim
  • arkadaşlar bende şöyle bir sorun var telefonu aktif olarak kullandığımda şarz daha az gidiyor ama mesale gece yatarken 1 2 saate kalkıp telefona bakıyorum neredeyse %10 felan şarz yiyor greenify kulllanıp arka plandaki uykulamalarıda kapattım sizdede böyle sorun varmı?
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Çok erken vazgeçmişsin ya 1 saatte nedir ki
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.