Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.703.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hollanda 10f+1,7 kernelle...

bu skor paylasanların rom+kernellerı ılk sayfada mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

hollanda 10f+1,7 kernelle...

bu skor paylasanların rom+kernellerı ılk sayfada mevcut
    arkadaşlar ben bu romu kurmak istiyorum ama resimdeki gibi ayarların yukarsı daha ufak gözüküyor bir türlü bu reimdeki gibi gözükmüyor yukarıda ayarlar sekmesi nedir çözümü bilen varmıdır...?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: BASKANCIHAN

arkadaşlar ben bu romu kurmak istiyorum ama resimdeki gibi ayarların yukarsı daha ufak gözüküyor bir türlü bu reimdeki gibi gözükmüyor yukarıda ayarlar sekmesi nedir çözümü bilen varmıdır...?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Alıntıları Göster
    network diye başlayan kısım yukarıda tam yayılmıyor ekrana nedir anlamadım bir türlü....

• bu arada romun adı energy rom...
  • hocam ben sadece bi kaç dakikalığına koymak istemiştim
    bu arada haklısın bu ara havalar soğuk bende o dereceleri yakalayınca bir daha deneyim ayrıca dorimanx 1.7 felakt ısınıyor tekrar 1.6 ya dönmek zorunda kaldım..

ayrıca denemedim ama bir konu paylaşmak istiyorum
    http://www.10line.net/2014/01/android-cebi-en-kolay-yoldan-root-yapmak.html
    bu linkteki program vasıtasıyla çook kolay bir şekilde root yapılabiliyormuş bilginize

• BASKANCIHAN kullanıcısına yanıt
    wipe yapmadan aynı romu bir kez daha kurmayı deneyin isterseniz..
  • altunok kullanıcısına yanıt
    Klasik root işlemide çok kolay. Kablo çıkar tak 2 kere enter a bas tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Klasik root işlemide çok kolay. Kablo çıkar tak 2 kere enter a bas tamam
    Problemini tam anlayamadım ama tekrar kurulum yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

hocam ben sadece bi kaç dakikalığına koymak istemiştim
    bu arada haklısın bu ara havalar soğuk bende o dereceleri yakalayınca bir daha deneyim ayrıca dorimanx 1.7 felakt ısınıyor tekrar 1.6 ya dönmek zorunda kaldım..

ayrıca denemedim ama bir konu paylaşmak istiyorum
    http://www.10line.net/2014/01/android-cebi-en-kolay-yoldan-root-yapmak.html
    bu linkteki program vasıtasıyla çook kolay bir şekilde root yapılabiliyormuş bilginize

Sömestr tatilinde root ve rom işlerini öğrenmeye başlayacağım diye söz vermiştim. Bu iyi bir başlangıç olacak sanırım, teşekkürler

• gözümden kaçmış herhalde tekrar paylaş ekliyim
  • quote:

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    Beyler daha önce sordum tekrar soruyorum ama rom kurulumu yaparken ana hafızadaki dosyalar zarar görmüyor değil mi ?

• Vengace V kullanıcısına yanıt
    Internal Storage a wipe yapmaz isen olmaz
  • quote:

Internal Storage a wipe yapmaz isen olmaz

Temiz rom kurulumunda gerek yok dimi hocam internal wipe ye birde 4k video ceken flexromda sorun varmi xda sayfasini bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok sadece ana sayfadaki full wipe ı yapsanız yeterli
  • quote:

Yok sadece ana sayfadaki full wipe ı yapsanız yeterli

Hocam 4k video ceken flex romun xda sayfasi hangisi oluyor bilgileriniz icin cok teşekkür ederim

Bahsi geçen rom,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582845

Ancak son güncellemele ile bu özellik var mı bilemiyorum
  • quote:

Bahsi geçen rom,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582845

Ancak son güncellemele ile bu özellik var mı bilemiyorum

Bu rom sorunsuz mu hocam

Herhangi bir sorun duymadım bu romdan. Kurulumda başarılı olur ise problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.
  • quote:

Herhangi bir sorun duymadım bu romdan. Kurulumda başarılı olur ise problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Teşekkür ederim yeniden hocam

• bahsi geçen romu 1.4 halini de 1.4.2 halinide kullandım fakat 4K video özelliğini görmedim..ama flex romlar arasındaki en stabil rom bu diyebilirim birde şimdiki kullandığım cloudy flexten çok memnunum ayrıca türk developer olan @Pendroz hocamızda pardus flex hazırladı onunda antutu değerleri çok iyi ve kullanan arkadaşlarımız akıcı ve stabilliğinden memnunmuş bilgine ;)
    bence g2 ye flex rom çok yakışıyor
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.