Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.706.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

Aynen öyle performans olarak stok seviyeye gelmesi beni sevindirdi
    Cm de böyle bir skor aldıysa , stokta 39+ bulur bence , 802 serisi yok ne yazık ki stock.
  • k0be kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum, 0.0.8 Sürümünde D802 vardı ama kaldırmışlar. Eklenir ise hemen paylaşırım
  • quote:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

CM11 + Furnace 1.1 Test

Rom : CyanogenMod 11 | Sürüm : 11-140124 Günlük
    Kernel : Furnace 1.1 CM
    Derece : 13°
    Skor : 36209

Şahsi görüşüm gayet güzel skor. Furnace CM kernel çok başarılı.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Alıntıları Göster
    Freedom uygulamasını kullananlar işi bitince ya Titanium Backup ile dondursun ya da uygulamayı direkt silsin.

Gece 02:00 gibi %50 civarlarında bıraktığım şarj öğlen 12:00'de telefona ilk kez baktığımda %10 olmuştu.

Ayarlar - Genel - Pil'e baktığımda Google Play Store ve Freedom en fazla pil tüketen işlemlerde ilk 5'te yer alıyordu.

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Yalnız sorması ayıp bu kadar nasıl soğuttun 13 derece çok iyi bir rakam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen katılıyorum, 0.0.8 Sürümünde D802 vardı ama kaldırmışlar. Eklenir ise hemen paylaşırım

teşekkür ederim , xda dan ben de takip ediyorum.
  • altunok kullanıcısına yanıt
    buz dolabın deep freez ıne atmıs dondurmus
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Ben öyle yaptım üstüne 20 dk falan unuttum forumda takılırken Allahtan bişey olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Ben öyle yaptım üstüne 20 dk falan unuttum forumda takılırken Allahtan bişey olmadı
    İstanbulda dün akşam hava 8 derece idi bulunduğum konumda. Pencerenin önüne koydum oratalam 1 saat kaldı ekran kapalı halde. Açtığımda 16 derece idi. Direk başladım teste. Test bittiğinde ise 25 derece idi. Önümüzdeki hafta daha soğuk olacak o zaman daha düşük dereceler hedefliyorum

Ayrıca bozdolabı ve deepfreeze gibi yerlerde çok fazla nem olmasından dolayı telefonunuzun elektronik devreleri kısa devre yapabilir. Veya korozyona sebep olabilir. Kesinlikle nem seviyesi çok yüksek yerlerde telefonunuzu soğuması için bırakmayın. Mevsim olarak kış olduğu için dışarısı zaten bozdolabı gibi. O bakımdan dışarının soğukluğu yeterli

@altunok @acura07

• Legend. kullanıcısına yanıt
    saka yapmıstım ben
    asla yapmayacagım seydır buzdolabına telefon yada bı elektronık esya koymak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

saka yapmıstım ben
    asla yapmayacagım seydır buzdolabına telefon yada bı elektronık esya koymak :)

Omni Rom 1.7 Sürümüne güncellendi. ( 4 )

• quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Geliyooor

elemanlar direk orijinal g2 rom üzerinde calismislar, yani çift tık açma/ kapama ve kumanda gibi g2 temel özeliklerinin calistigini söylüyorlar. Zaten diğer cihazlara da 4.2.2 üzerinden çalışma yapıyorlardı g2 yi düzenlemek de pek zorlanmamışlardır.

meraklısına Çince takip konusu
    http://www.miui.com/thread-1541626-1-1.html

beyler lutfen bilgilendirin eger gelirse hemen kurucam bugun gelme olsalıgı varmıdır

• Kernel degisiminden sonra boyle bisi cikiyor arada?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMundefined
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 25 Ocak 2014; 16:35:49 >

Abi biz farklı kernelleri mi yüklüyoruz ne yapıyoruz... Bu reklam hocam netten gezerken ya siteden ya da yüklediğin bir programdan kaynaklı... Telefonun root lu ise adaway yükle... Bir daha böyle saçma şeyler ile karşılazmazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Abi biz farklı kernelleri mi yüklüyoruz ne yapıyoruz... Bu reklam hocam netten gezerken ya siteden ya da yüklediğin bir programdan kaynaklı... Telefonun root lu ise adaway yükle... Bir daha böyle saçma şeyler ile karşılazmazsın...

Eyw telden dh. Haric bi yerede girmiom nerden bulasmiski :(

Marketten bulamadim yalniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 25 Ocak 2014; 17:30:53 >
    Bilmem ki hocam, yüklediğin herhangi bir program neden olabilir bu duruma...
    Bir de gezilen sitelerin artık çoğunda böyle şeyler var... Siteye girdiğin an kafasına göre apk vs. indiriyor...
    bir uygulama kurduğunda stok tarayıcının anasayfa adresini değiştiriyor...
    Kısaca kernelle en ufak bir alakası yok hocam...
    Size tavsiyem adaway yükleyin böyle pop up larla bir daha karşılaşmayın...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    adaway ı ındırebılecegım bı yer varmı? markette bulamadım
    telefon rootlu

bunu buldum ama bı sorun olmaz heralde ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 25 Ocak 2014; 17:39:51 >
    https://f-droid.org/repo/org.adaway_47.apk

kendi sitesindeki link
    indir
    kur
    programa gir
    dosyaları indir ve reklam engellemesini uygula de...
    bütün bunlar bittikten sonra yeniden başlat diyecek
    yeniden başlatıp kullanmaya devam et...
    uygulama reklamlarının da çoğunu engelliyor...
  • eyw.. kurdum tel resetledı.....

bu arada legend hocam benım skoru da guncelleyıver

@Legend.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

eyw.. kurdum tel resetledı.....

bu arada legend hocam benım skoru da guncelleyıver

@Legend.
    Şuan yapım aşamasında ne zaman geleceği belli değil ama az kaldı.

@MrSAVIOR

Bu skoru nasıl aldınız? Benim ki 28017 ile 5.sırada. Cihazdan nasıl daha iyi performans alabilirim?

Rayglobe 3.2 var cihazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 25 Ocak 2014; 18:26:36 >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.