Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.700.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    stok olanda hata verıyor
  • FURNACE'nin stock için 802 modeli hariç diğer modeller vardı listede , hala da öyle sanırım , hata vermesi normal . Yanlışım var ise Buğra kardeşim düzeltir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 24 Ocak 2014; 22:11:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

stok olanda hata verıyor
    Aynen bende şimdi fark ettim silinmiş link. Bulamadım da sayfasında da eski sürüm linklerini silmişler. Eklenince tekrar eklerim
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    Aynen normalde bir önceki sürümlerde D802 olanı için vardı ama kaldırmışlar nedense linkler de silinmiş yeni sürüm gelince. İşin kötü tarafı yeni sürümde D802 desteği yok. O bakımdan kaldırdılar herhalde. Eklenince eklerim bende
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Evet dostum 802 hariç diğer tüm modeller var nedense .
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    Neyse artık CM kullananlar sebeplensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    Arkadaşlar bu 10F rom u hangi sayfadaydı biri link atabilir mi size zahmet

• BallantinesFinest kullanıcısına yanıt
    http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

V1.7'yi kurmayin. Ben kurdum. Telefon 1.6'ya gore bariz isiniyor. Nova3 ve gta sa'dan defalarca atti beni. Korktum hemen dondum 1.6'ya.

Hocam wipe yaptiniz mi? Bende isinma konusunda normal kullanimda olarak bir fark gormedim.

Yok. Twrp backupla fabrika haline getirip kurdum. Oyunlarda cok isiniyor. Eskisi boyle degildi.

Hocam bende biraz isinma fark ettim. 1.6 surumunu ayni sekilde geri yukledim. Sizde boyle dondunuz degil mi?

Evet hocam. Aman sakata gitmeyin. Sonucta korunmasiz bir cihaza o.c yapiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Teşekkürler hocam
  • quote:

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    Geliyooor
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 24 Ocak 2014; 23:14:44 >

Sabırsızlıkla bekliyorum miui yi İ9000 cihazımda da miui rom kullanıyordum
    Az kaldı sanırım yakında yayınlanır
  • quote:

Geliyooor

Gelsin bakalım bu gece gelir mi?

• quote:

Geliyooor

elemanlar direk orijinal g2 rom üzerinde calismislar, yani çift tık açma/ kapama ve kumanda gibi g2 temel özeliklerinin calistigini söylüyorlar. Zaten diğer cihazlara da 4.2.2 üzerinden çalışma yapıyorlardı g2 yi düzenlemek de pek zorlanmamışlardır.

meraklısına Çince takip konusu
    http://www.miui.com/thread-1541626-1-1.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Geliyooor

elemanlar direk orijinal g2 rom üzerinde calismislar, yani çift tık açma/ kapama ve kumanda gibi g2 temel özeliklerinin calistigini söylüyorlar. Zaten diğer cihazlara da 4.2.2 üzerinden çalışma yapıyorlardı g2 yi düzenlemek de pek zorlanmamışlardır.

meraklısına Çince takip konusu
    http://www.miui.com/thread-1541626-1-1.html

Alıntıları Göster

CM11 + Furnace 1.1 Test

Rom : CyanogenMod 11 | Sürüm : 11-140124 Günlük
    Kernel : Furnace 1.1 CM
    Derece : 13°
    Skor : 36209

Şahsi görüşüm gayet güzel skor. Furnace CM kernel çok başarılı.

• sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    Lütfen konuyu okuyup öyle ekleme yapın. Haftalar önce paylaşıldı + olarak 2 mesaj önce paylaşıldı..
    Valla Cm a göre çok iyi bir skor, normal ısıda 25000 civarında çünkü artı stok kernelle Kernel farkıda var tabii..

• altunok kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle performans olarak stok seviyeye gelmesi beni sevindirdi
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.