Şimdi Ara

LG G2 Mobil Veri Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar, telefonumla ilgili mobil veride sıkıntı yaşıyorum. Mobil veri açılıyor ama ekranda simge çıkmıyor. 500 mb paketim var, dün ve bu sabah işe giderken internete giremedim. dün akşam eve giderken girebildim. Şimdi açıyorum yine girmiyor. Akşam yolda deneyeceğim birde. Bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATILIMCI

S.a arkadaşlar, telefonumla ilgili mobil veride sıkıntı yaşıyorum. Mobil veri açılıyor ama ekranda simge çıkmıyor. 500 mb paketim var, dün ve bu sabah işe giderken internete giremedim. dün akşam eve giderken girebildim. Şimdi açıyorum yine girmiyor. Akşam yolda deneyeceğim birde. Bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen. Teşekkürler.

edge de ıse yapıyor bunu malesef..

ya otomatık yada wcdm secılıcek ılla 2 gb kullanmak ıstıyorsanız onun ıcınde wcdm ıle acın sonra edge ye gecın uzun sure sorun yasamazsınız..
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Orijinalden alıntı: ATILIMCI

S.a arkadaşlar, telefonumla ilgili mobil veride sıkıntı yaşıyorum. Mobil veri açılıyor ama ekranda simge çıkmıyor. 500 mb paketim var, dün ve bu sabah işe giderken internete giremedim. dün akşam eve giderken girebildim. Şimdi açıyorum yine girmiyor. Akşam yolda deneyeceğim birde. Bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen. Teşekkürler.

edge de ıse yapıyor bunu malesef..

ya otomatık yada wcdm secılıcek ılla 2 gb kullanmak ıstıyorsanız onun ıcınde wcdm ıle acın sonra edge ye gecın uzun sure sorun yasamazsınız..

merhaba. lg g2 telefonumda bahsettiğiniz gibi GSM moddayken internet bağlantısı gözükmüyor fakat telefonu kapatıp açtığımda internet geliyor.
    ev içinde wifi kullandığımdan ve 3G düzgün çekmediğinden (bazen komple gidiyor ve çok şarj götürüyor) GSM modda kullanmak istiyorum.

çözümü yok mudur?

• ceza_61 kullanıcısına yanıt
    avrupa 10e yada 10f lerden bırını ındırıp flaslayın o da sorunu cozuyor
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

avrupa 10e yada 10f lerden bırını ındırıp flaslayın o da sorunu cozuyor

garanti durumu?
  • _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi sorunu Iphone 6
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazılım güncellemesi olduktan sonra, daha sorun yaşamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak410

kardeşim aynı sorun bende de vardı uçak modunu bir açıp kapadım mobil veri çalışmaya başladı

OLDU!?!!!?!?!

Edit : Allah çok razı olsun kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15CD78EA1 -- 16 Mart 2016; 9:32:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.