Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstad ekledim ama burdan indirebilene helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Üstad ekledim ama burdan indirebilene helal olsun

Ben sabahtan beri deniyorum. Ya yarım kalıp network hatası veriyor, ya indirdim diyor ama kiminde 100MB, kiminde 300MB indirmiş görünüyor. Son inen 147MB'tı.
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'den sanırım bu sorun var düzeltmediler gitti. Sürümü merak ediyorum açıkcası.
  • Resmi siteden romu indirmek mümkün olmadı. XDA'dan okuduğum kadarıyla da Avrupa ülkelerinden indirmek büyük sorun. 2 alternatif link verilmiş.

md5: efb9661f5176ab57751de8b33d36fb36

Herhangi bir linkten indirilebilir. Ben de Mega hesabıma romu ekledim. Sorun olur ve bandwith aşımı hatası alınırsa haberim olsun, benim linki koyarız.

Bu arada çok teknik bir sorum olacak. Şu her yerde önümüze çıkan ve rom yüklerken herkesin başına bela olup, cihazların bootloop'a girmesine neden olup, saatlerce uğraştıran bumped, loki, JB Bootloader, KK Bootlader v.b. konuları etraflıca bana anlatabilecek bir arkadaş var mıdır? Bunlar nedir, niçin bazı romları yüklemek isterken bumped olması gerekiyor, niçin bazılarını yüklerken loki olması. Niçin bazı romları yüklerken JB Bootloader olması gerekiyor da bazılarını yüklerken KK bootloader olması. v.b. Bu aralar çok yoğun olduğum için etraflıca araştıracak vaktim yok. Ben de biraz hazıra konayım diyorum. Olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 12 Mayıs 2015; 12:33:24 >

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Üstad bende güç bela indirmiştim ki siz de mega gibi hızlı indirme linklerini eklemişssiniz. Elinize sağlık. Bende Stock LP var. Flashtool ile direkt KK flaşlayınca geçmiyor mu bu zıkım yani.
  • Bu resmi sürüm dimi hocam. Gecenlerde bir tane daha cikmisti 5.5.1 surumuydu sanirim o. Isinma sorunu vardi pili somuruyordu. Olumlu geridonusler gelirse gecmeyi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sükût

quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Üstad bende güç bela indirmiştim ki siz de mega gibi hızlı indirme linklerini eklemişssiniz. Elinize sağlık. Bende Stock LP var. Flashtool ile direkt KK flaşlayınca geçmiyor mu bu zıkım yani.

Sadece okuyup Pratik yapmayınca herşey çok karışık oluyor. Bende hala 20C yüklü. En güzeli 20C versiyona dönüp öyle yüklemek. Şu bumped loki vs.hakkında bir soru sordum ama henüz cevabı göremedim.

@Grimwood

quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Bu resmi sürüm dimi hocam. Gecenlerde bir tane daha cikmisti 5.5.1 surumuydu sanirim o. Isinma sorunu vardi pili somuruyordu. Olumlu geridonusler gelirse gecmeyi dusunuyorum

Resmi derken, MIUI'nin desteklediği ama portlanmış bir rom. Yani MIUI'nin kendi romu değil. Developer'larından birisi olan gtbluesky'ın başka bir cihazın romunu G2'ye uyarlaması. Zaten diğer yüzlerce cihazın romu da bu şekildedir.
    5.5.1 sürümü de gtbluesky'ın dı. Ama henüz ilk rom olduğu için MIUI'nin sitesinde yayınlanmamıştı. 5.5.8 MIU'ninsitesinde yayınlandı. Muhtemelen öncekinden daha iyidir. Hatta bu hafta yani yarın çıkacak olanı beklemek daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 14 Mayıs 2015; 9:16:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Romu kullanan var mi acaba? Knock on/off ve quick remote calisiyor mu? Ve pil omru nasil?

• Beyler şu siteden indirdiğim 800 mblik dosyayı bi türlü flashlayamadım. twrp'de philz de hata verdi. birisi failed diyor birisi installation aborted sonra telefon açılmıyor wipe yaptığım için. biraz uğraşarak resmi romu yüklüyorum yine. yardımcı olur musunuz acaba? telefon en sonunda kafayı yiyecek rom ata ata :D

Edit: 20C yüklü bende. Sanırsam jb bootloader ve kk basedan falan lazımmış. Doğru mu? Hoşuma gitti bu rom da akşamüstünden beri 3 kere telefonu brick ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 14 Mayıs 2015; 23:44:55 >
  • Arkadaşlar D802TR cihazıma V5.5.8 kurdum fakat tel sim kartımı görmüyor. Varmı bir çözümü?
  • en.miui.com
    404 Not Found
    http://en.miui.com/download-227.html

Bu linkten sürümü indirip kurdum. Güncel sürüm var dedi ve dün yayınlanan 5.5.15 sürümünü indirip twrpden kurdu.Radyo qremote gibi özellikler var. Whatsapp bildirimlerini simgesinin üstünde bildirim sayısını gösteriyor. Kısacası iphone deneyimini hatta daha fazlasını vaat ediyor. Daha önceki usb otg çıkarma hatası, bilgisayara kablo ile bağlayınca görmeme gibi hatalar giderilmiş Şu an sorun görünmüyor merak ettiğiniz yer varsa yardımcı olayım.

KK ROMA Nasıl Dönülür ve LP Romdan KK Roma Nasıl Geçilir ?

1- D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip dosyasını indirin:https://docs.google.com...RU94WUk&export=download
    2- Telefona atın
    3- TWRP'ye girin
    4- Flashlayın
    5- Geri tuşu ile ana sayfaya gelip Reboot> Recovery seçin.

Şimdi istediğiniz KK Romu telefonunuza flashlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 16 Mayıs 2015; 18:30:03 >

• hocam türkçe karakterlerdeki, kelimeler arasındaki boşluk hatası giderilmiş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

hocam türkçe karakterlerdeki, kelimeler arasındaki boşluk hatası giderilmiş mi?

Bunu bir çözümü var zaten rom mod page sayfasında paylaşmıştım
  • yasak_ask3434 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam biliyorum zaten ama bu sürümde de devam ediyor mu diye merak ettim. sonuçta bug, bug'dır.
  • Arkadaslar merhaba lollipop kafayi yedirtti bana ve bende cloudy e donecektm fakat bu rom ile karsilastim.Bu son cikan v6 surumunu aktif olarak kullanan var mi? Herhangi bir problem var mi?Performans sarj omru nasil.Cloudy kuracagima bir degisiklik yapayim bunu kurayim :) bilgi verirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Arkadaslar merhaba lollipop kafayi yedirtti bana ve bende cloudy e donecektm fakat bu rom ile karsilastim.Bu son cikan v6 surumunu aktif olarak kullanan var mi? Herhangi bir problem var mi?Performans sarj omru nasil.Cloudy kuracagima bir degisiklik yapayim bunu kurayim :) bilgi verirseniz sevinirim

Dün kurdum ben de. Şimdilik memnunum sarj sanki az gibi. 100den 99a 7 dakikada indi. Belki hemen çektiğim içindir. Normalde bekletirim baya. Bu arada Romu kuracaksanız klavye apksi bulundurun zira kendi klavyesi kullanılmıyor. Google klavye de çalışmadı. SwiftKey kullanıyorum. Google play falan da google installer ile yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 16 Mayıs 2015; 22:33:54 >
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Klavyesınde ne gibi bir problem var.Çalışmıyor mu? Birde ben lg g2 nin klavye apk sini kurmak istiyorum herhalde çalışır
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Evet devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Klavyesınde ne gibi bir problem var.Çalışmıyor mu? Birde ben lg g2 nin klavye apk sini kurmak istiyorum herhalde çalışır

Klavyesi çalışıyor ama çince ağırlıklı. G3 klavye flashlarsınız kurulumda sorununuz kalmaz

XDA Developers
    [MOD][PORT] LG G3 Keyboard
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2767660

• yasak_ask3434 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler fakat problemleri giderildikten sonra kurmaya karar verdim.Zira yoğun bir ders temposunda olduğum için telefonun problemleri ile uğraşmak istemiyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.