Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman zaten KitKat yani 20x kullananların ekstra birşey yapmalarına gerek yok diye anlıyorum.
    Sadece twrp (2.8.6.1 olması gerekiyor deniyordu) kurup rom ve gapps'ı yüklemek yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Lpden bu yolla geçtim. o paketin içinde bir takım şeyler vardı baseband dahil herşeyi senin yerine yapıyor. @jinjin hocamın konusundan faydalandım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Klavyesınde ne gibi bir problem var.Çalışmıyor mu? Birde ben lg g2 nin klavye apk sini kurmak istiyorum herhalde çalışır

Klavyesi çalışıyor ama çince ağırlıklı. G3 klavye flashlarsınız kurulumda sorununuz kalmaz

XDA Developers
    [MOD][PORT] LG G3 Keyboard
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2767660

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sizleri bilmiyorum da, ben bu rom'u kullanırken yoruluyorum resmen. sanki böyle bir ağırlık var rom'da. her ne kadar akıcı gibi gözüksede. sonrasında ayarlar tam bir felaket. bir şeyi ararken resmen hafızanız gelişiyor. en basitinden root izni vermek için ana ekrandaki güvenlik uygulamasına git, sonra başka bir izin için ayarlar altında ara ki bulasın. 3g'den indirme limitini kaldırana kadar akla karayı seçtim mesela. xposed kullanacaksınız, modülleriniz var ama root'u ayrı, otomatik başlatmayı ayrı bilmem nesini ayrı ayrı ayarlıyorsunuz ki lutfedip çalışsın. off yazarken bile daraldım yani demem o ki bence pek kullanıcı dostu bir sistem değil bu miui.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 17 Mayıs 2015; 0:37:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

arkadaşlar sizleri bilmiyorum da, ben bu rom'u kullanırken yoruluyorum resmen. sanki böyle bir ağırlık var rom'da. her ne kadar akıcı gibi gözüksede. sonrasında ayarlar tam bir felaket. bir şeyi ararken resmen hafızanız gelişiyor. en basitinden root izni vermek için ana ekrandaki güvenlik uygulamasına git, sonra başka bir izin için ayarlar altında ara ki bulasın. 3g'den indirme limitini kaldırana kadar akla karayı seçtim mesela. xposed kullanacaksınız, modülleriniz var ama root'u ayrı, otomatik başlatmayı ayrı bilmem nesini ayrı ayrı ayarlıyorsunuz ki lutfedip çalışsın. off yazarken bile daraldım yani demem o ki bence pek kullanıcı dostu bir sistem değil bu miui.

V5 daha iyiydi sanki .V6 bana da biraz karışık geldi ama görselliği ve hataları haftalık güncellemelerle çözecek olmaları bu romda kalmaya itiyor beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

V5 daha iyiydi sanki .V6 bana da biraz karışık geldi ama görselliği ve hataları haftalık güncellemelerle çözecek olmaları bu romda kalmaya itiyor beni.

Alıntıları Göster
    miui v6 rom yükledikten sonra biraz geçmi açılıyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: sarac

Eskiden öyleydi.

Bu arada 5.5.15 versiyonu indiren arkadaşlar md5 hash değerini paylaşabilirler mi?
    Malum miui'den dosya indirmek bir işkence. Doğru inip inmediğini ancak md5 ile anlayabiliyoruz.

Edit: Dosya miui sitesinden bu sefer rahat indi.

v5.5.15
    CRC32: 2DC65339
    MD5: 4129F69756A7D0771F8EF55DC7A8E24B
    SHA-1: D6F0A92BA1C131DDBBB0F7AA569E08E60E75F333

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 17 Mayıs 2015; 22:37:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: sarac

Eskiden öyleydi.

Bu arada 5.5.15 versiyonu indiren arkadaşlar md5 hash değerini paylaşabilirler mi?
    Malum miui'den dosya indirmek bir işkence. Doğru inip inmediğini ancak md5 ile anlayabiliyoruz.

Edit: Dosya miui sitesinden bu sefer rahat indi.

v5.5.15
    CRC32: 2DC65339
    MD5: 4129F69756A7D0771F8EF55DC7A8E24B
    SHA-1: D6F0A92BA1C131DDBBB0F7AA569E08E60E75F333

Alıntıları Göster
    5.5.15 versiyonunda menü tuşuna basınca son uygulamalar açılıyor sizde de var mı bu sorun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Makifylmzz

5.5.15 versiyonunda menü tuşuna basınca son uygulamalar açılıyor sizde de var mı bu sorun ?

Bunu ayarlardan değiştirebiliyor olmanız lazımdı diye hatırlıyorum.

Bu arada yukarıdaki mesajıma md5 hash değerlerini ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 17 Mayıs 2015; 22:38:04 >
  • KK ROMA Nasıl Dönülür ve LP Romdan KK Roma Nasıl Geçilir ?

1- D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip dosyasını indirin:
    2- Telefona atın
    3- TWRP'ye girin
    4- Flashlayın
    5- Geri tuşu ile ana sayfaya gelip Reboot> Recovery seçin.

Şimdi istediğiniz KK Romu telefonunuza flashlayabilirsiniz. (Kaynak : jinjin )

Ben bu yolla LPden geçtim. Bu işlemi yapıp daha sonra twrpden miui flaşladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 17 Mayıs 2015; 23:17:23 >

• Evet bunun ayarları var ama denedim bir sonuç alamadım.
  • Yok estağfirullah jinjin hocanin konusunda Lp root ve recovery bölümüden hallettim. Dp tools aracı ile. Linklerinde bir sorun yok baktım şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Tamamdır hocam indirdi çok teşekkürler. Son olarak Root ve recovery dosyaları bendekiler kitkat içinmiş lollipop da biraz işler degişiyor anladığım kadarıyla. Jinjin hocamızın açtıgı konudaki dosyaların serverlarında bir hata var sanırım gerekli dosyaları indiremedim. Xda da bulunan tek tıkla root recovery var bunu hiç denedinizmi nasıl kurulacak bir bilginiz varmıdır ? Yoksada çok teşekkür ederim yarını bekler gerekli dosyaları indirir işlemleri yaparım gereğinden fazla yük oldum teşekkürler.

XDA Developers
    [TOOLS] One Click ROOT+TWRP Recovery for Lollipop Stock Firmware
    http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186

EDİT: Google çeviriden anladıgım kadarıyla telefonda usb hata ayıklama modunu açıp telefonu pc ye baglayım bat dosyasını açmamı istiyorsanırım hocam. Bir deniyim ben böyle teşekkür ederim herşey için.

Edit 2: Yukarda dediğim yöntem ile root atmayı denedim. Fakat telefon download modda kaldı Pcde bu ekran kaldı yardımcı olabilecek varmıdır ?

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu  V8  (MIUI 8) çıktı

Hocam MIUI zaten Kitkat. Zaten bu yüzden Kitkat'e dönüş yapıyoruz. Kitkat'e döndükten sonra Root ve TWRP ile MIUI'yi yüklersiniz. Yapan, MIUI yükleyen arkadaşlar, daha net açıklamaları yapmışlardı.

• entera bastınız mı peki? Bende de bir takım hata vermiş fakat rootlanmıştı tel.
  • cpu-z programı var ben ordan baktığımda root access yes yazıyordu
  • quote:

cpu-z programı var ben ordan baktığımda root access yes yazıyordu
    Şu an için ufak bir hata diyelim mevcut. Bluetooth eşleştirmeme ve izin ver tikini işaretlememe rağmen pcden her dosya atışımda soruyor.
  • Hocam siz Lolipop mu yüklediniz yoksa Kitkat mi? Kitkat ise niçin Lolipop araçlarını kullanmaya çalışıyorsunuz.
    Standart Kitkat Root ve Kitkat Autorec ile TWRP yükleme işlerini niçin yapmıyorsunuz?
    Ben yanlış mı hatırlıyorum yoksa? MIUI için mutlaka Lolipop için kullanılan yöntemlerini mi kullanmak gerekiyor?

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş LPde önce LPyi root reco yapması gerek. Lp için olan yöntemi deniyor. Size de ayrıca bir sorum var. 2 tane png dosyası inmek için kablosuz bekliyor. İndirilenler ayarlarından sınırsız yapmama rağmen indirmiyor. Ne yapmalıyım?
  • quote:

Arkadaş LPde önce LPyi root reco yapması gerek. Lp için olan yöntemi deniyor. Size de ayrıca bir sorum var. 2 tane png dosyası inmek için kablosuz bekliyor. İndirilenler ayarlarından sınırsız yapmama rağmen indirmiyor. Ne yapmalıyım?
    Buldum hocam ayarlar>ek ayarlar>tuşlar burda en üstte son kullanılanlar yazan kısımdan menüyü gösteri seçin tamamdır
  • Ben onu seçince hiç bir şey olmuyordu. Sizde ne oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.