Şimdi Ara

LG G2 mi? DİSCOVERY ELİTE mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok kararsız kaldım başta ELİTE almak istiyordum Oyun, kamera, hız, Antutu performansını görünce bayıldım ama sonra LG G2yi takip ettim şimdi ikisi arasında kararsızım Elite oyunlarda hiç kasma yapmıyor ve ön kamerası muazzam derecede iyi LG G2 de ise ekranın tarzı var ve işlemci olarak eliteden az farkla daha iyi ama antutu puanı ELİTE kadar değil...
    LG G2 ve ELİTE kullanan arkadaşlar varsa onlardan cevap beklerim bu arada marka GENERAL MOBİLE diye ELİTE uzun götürmez diye korkuyorum sizce G2 mi ELİTE mi?

• G2 derim, batarya performansındaki büyük fark bile yeterli seçim yapmak için.
  • kamera performansı nasıl??
  • Antutu?

http://forum.donanimhaber.com/m_89928346/f_//tm.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghosturkey

kamera performansı nasıl??

Kamerada GM Discovery Elite daha iyi. İki telefonunda birbirlerine karşı üstün tarafları var. G2'nin en önemli üstün yanı 3000 mAh bataryası ve 4.4 KitKat güncellemesi almış olması.Elite'ninde kamera ve +1GB fazla ram'i.İki telefondan hangisini alirsan al,ikiside seni üzmez.
  • Ben olsam lg g2 alirdim

• sustum :D :D :D memnunsun demi hacı LG den?? çok karizma telefon şaka maka yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nexus 5 büyüktür elite büyüktür g2
  • robertkovac R kullanıcısına yanıt
    Nexsus 5 nedir abi ya
  • quote:

sustum :D :D :D memnunsun demi hacı LG den?? çok karizma telefon şaka maka yaa

Memnunum. lg g2 ile daha iyi skorlar alanlar var aynı konuda, g2 iyidir, tavsiye edilir, elite almayın, aldırmayın

• ghosturkey kullanıcısına yanıt
    nexus 5 google programına dahil lg üretimi snapdragon 800 kullanan bir telefondur.
  • g2 alıyorum o zaman :D :D :D yada 27 mayısı bekleyip g3 mü alsam fiyatı ne olur
  • bazı elestırıler..

LG G2 mi? DİSCOVERY ELİTE mi? LG G2 mi? DİSCOVERY ELİTE mi? LG G2 mi? DİSCOVERY ELİTE mi? LG G2 mi? DİSCOVERY ELİTE mi? LG G2 mi? DİSCOVERY ELİTE mi? LG G2 mi? DİSCOVERY ELİTE mi? LG G2 mi? DİSCOVERY ELİTE mi? LG G2 mi? DİSCOVERY ELİTE mi? LG G2 mi? DİSCOVERY ELİTE mi?

• ghosturkey kullanıcısına yanıt
    G3ün gelmesi biraz zaman alabilir ve fiyatı 1999ları bulabilir. G2 daha uygun senin için sanıyorum.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun baya işime yaradı :)
  • G2 de son güncellemeden sonra sorunlar varmis agirlasmis. Kullanan arkadasim böyle demisti. Ayrica elite gibi özellikleri aşmış bir tel dururken ayni paraya g2 almak mantiksız bir tercih olur bence. Discovery den yaziyorum su an bu mesajı cok güzel telefon hatta verdiğim paranin hakkini veren tek telefonum oldu. Discovery i begenmeyenler genelde samsung ergen fanboylardir. Tercih sizin.

• quote:

g2 alıyorum o zaman :D :D :D yada 27 mayısı bekleyip g3 mü alsam fiyatı ne olur

G3 cikinca bende g2 alicam. Sifir yada 2.el
    Ama gonlum tabiki sifir almakta. 2.elde imei korkum var

• Kiyasla.com da elite'i hem nexus 5 ile hem g2 ile kiyasladim. Ram tabiki avantaj. Kamerada oyle. Ama gm'in lensi mi iyidir lg'nin mi o kadar detayli bilmiyorum. Beni uzun sure goturecek bir telefon istiyorum. Her isimi halledebilecrk. Suan gmd kullaniyorum. Birdahaki telefonum 3unden biri olucak. Daha fazla yatirim yapmak istemiyorum.

Kuzenimde g2 var. İki gunluk takas istiycem. 1 gun telefonu kurcalasam 2.gunde sarjini test etsem o zaman kesin kararimi vericem. Elite'i canli canli hic gormedim. Hicbir yerde bulamadim. Gonlum lg g2den yana ama elite'inde buyuk avantajlari var. Detayli arastirma sart. Benim icin batarya da cok onemli

Ekleme:
    An itibariyle seceneklerden nexus5i sildim. G2 elite veya baska bir telefon. Ama samsung nokia htcden bir telefon degil. Degisik bir deneyim olsun istiyorum. Belkide ios'a gecerim. Birazda onu kurcalarim. Ama nexus 5 almiycam ne olursa olsun. G2 ile ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 18 Mayıs 2014; 20:48:39 >
  • General Mobile'a artık nasıl güvenebiliyorsunuz anlamış değilim,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

Ben olsam lg g2 alirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.