Şimdi Ara

LG G2 mi? DİSCOVERY ELİTE mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

istediğin kadar şikayet et senin gibi troller anca forum basıp sallamayı bilir bkz. stevejones

Elite elime bile almamışmışım tamam

Almamissin dostum merak etme. ana konuyu ve grolofun fotograflarina bakmadigin bile ortada hadi kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Limon-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Limon-

General Mobile'a artık nasıl güvenebiliyorsunuz anlamış değilim,

Önemli olan donanim. İllaki guncelleme gelicek. Stabilite tabiki onemli, yazilim destegi tabiki onemli ama donanim olmadan da olmaz. S3 mini ornegin. arkasinda samsung var, ama yinede 4.4 alamadi. Discovery ondan once alicak. Sonuc?

Elite &51

G2 %49

O Elite'in camı filan kırılınca gelir küfür edersiniz.

Hangi gorilla glas telefonun cami kirilmiyor?

Telefonu dikkatsiz kullanan biri olsam giderim g flex alirim. Ama dikkatli kullanmaya calisiyorum . diyelim dustu, kirilir. G2 biraz daha saglamdir dogru fakat elite'inde 3 gb rami var

3gb rame birsey demedi kimse zaten ama asiri dandik bir arayuzu var onu 3gb ramle de kapatamazsiniz.bir yerden sonra donanima degil yazılıma bakar bunlar

GM fani degilim. Discoveryden sikayetcide degilim ama degistirmek istiyorum. Dogru diyorsunuz, telpa-gm'i herkes tanidi discovery sayesinde. Binlerce kisi soket sorunu cekti. Ben cekmedim. Sans isi bu.

G2 almaya karar verdim gibi, suan %60 g2 dusunuyorum.
    Kuzenimden telefonu 2 gunlugune istiycem yarin. Memnun kalirsam bir cumle daha arsstirmadsn alicsm g2yi

Discodan sonra ucak gibi gelir hocam tavsiyem fanboy olmamak adina gidin elite ile yanyana koyun fark ekrandan başlıyor bir kere

Galaxy aceden discoya discodan g2ye.

Yaz ortasi gibi sifir almayi dusunuyorum. Belki disckveryide satmam.

• Vengace V kullanıcısına yanıt
    grolofun kim yetkili kişi mi

sanki tek o kullanıyor telefonu trolle bak

git kumda oyna g2 bölümünde takıl birşey öğren sonra gel
  • quote:

grolofun kim yetkili kişi mi

sanki tek o kullanıyor telefonu trolle bak

git kumda oyna g2 bölümünde takıl birşey öğren sonra gel

Bilgisizligine bayildim

S4 ve g2 kullanıcısıyim ayni zamanda hadi simdi dogru teknomarkete orda inceleyebilirsin rahat rahat

Edit grolof telefonu ilk alip fotografli inceleyenlerden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 18 Mayıs 2014; 22:39:57 >

• G2 nin ekranı çok hassas genelde ilk düşmede kırılıyor ve 550 tl ye onarılıyor. Telefon düşürme sorunun varsa düşünülmesi lazım. Hiç canlı elite görmedim, g2 nin ekranı gerçekten müthiş. Kamerada elite üstün gibi, ram ve ekran fazla.

Bence elite i de test et hangisine ısınırsan onu al...

grolofofofof trollololololol
  • quote:

grolofofofof trollololololol

Komikti sırıttım [sm=icon_smile_cool.gif

O abimiz senin yasin kadar telefon inceledi burada
    Anlatabildim mi adam fotograf koymus.ekrani ortada güneşte rezalet.bunu idrak edemeyecek ne var ;)

Edit buyur

LG G2 mi? DİSCOVERY ELİTE mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 18 Mayıs 2014; 22:45:10 >

• Lg G2 tabii ki. Ram işlemci falan düşünme derim. Kaliteli telefon al başın ağrımasın sonra.

en kısık parlaklık bu arkadaşım sanki telefonu 7/24 güneşte kullanıyoruz boş boş konuşuyorsunuz.Hiçbir telefon en kısık ayarda güneşte adam gibi görüntü vermez zaten
  • quote:

en kısık parlaklık bu arkadaşım sanki telefonu 7/24 güneşte kullanıyoruz boş boş konuşuyorsunuz.Hiçbir telefon en kısık ayarda güneşte adam gibi görüntü vermez zaten

En kisik mi buna bu bu smiley iyi gider

Maksimum parlaklik bak konu linkinide atiyorum simdi

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88814614&p=79#88814614

gerçek olduğuna inanmıyorum discovery de bile daha net güneş altında bu resimlere bakarsak.Telefona güneşte bakmadım ama güneşte öyle olacağını düşünmüyorum
  • quote:

gerçek olduğuna inanmıyorum discovery de bile daha net güneş altında bu resimlere bakarsak.Telefona güneşte bakmadım ama güneşte öyle olacağını düşünmüyorum

Dostum sen saka misin

Bunu atan grolofda degil diger baska kullanici
    Ortada fotograf varken senin sozune kimse guvenmez kolay gelsin sana

yahu ha grolofofof ha bilmemne kimse kim kim olduğundan banane birader?

fotoğrafı çekenin kaypaklığı o flashı açmıştır birşey yapmıştır.Gözle bakınca böyle görünmeyeceğine adım gibi eminim
  • quote:

yahu ha grolofofof ha bilmemne kimse kim kim olduğundan banane birader?

fotoğrafı çekenin kaypaklığı o flashı açmıştır birşey yapmıştır.Gözle bakınca böyle görünmeyeceğine adım gibi eminim

Fotografa tekrar bak ;)
    Htc one ile cekilmis exif bilgilerinde yaziyir flash off
    Buna bakabilecek bilgin olmamasi cok kotu sadece iftira atabiliyorsun fotoyu cekene

• G2
  • quote:

Bilgiyle mi bakılıyormuş

senin gibi cahil cühelalarla uğraşamam g2 yi kötülemek isteyen kötüler elite yi kötülemek isteyen kötüler

senin gibi fanboydanda başka birşey beklenemez hadi kumuna geri dön kale yap

Kolay gelsin sana tartışamiyorsun salladigin yerde kiviriyorsun git baskasina bulas fazla bilgisizsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

İkisde kagit uzerinde cok iyi ama kardesimin lg g2 si var cok iyi daha bisesi olmadi. Arkadasiminda elitesi var onunda daha bisesi yok ama heran cikabilir ye pek guvencim kalmadi ama hangisi sekil olarak hosuna gidiyorsa onu al iksininde performansi harika ama g2 nin sarji biraz daha fazla gider.Elitete Turk.mali oyuzden dolayi oda alinabilir ama telpa gatantisinden dolayi alinmaz o yuzden g2

Nesi Türk malı? Hiç bir yerli katkı yok. Çinden cihaza marka bastır, ithal et, kârını koy sat. Bu mu Türk malı? Türkiye de fabrikası mı var? Arge si mi var? Herhangi bir şeyini geliştiriyorlar mı? Hadi bunların hiçbiri yokken yerli ayağına yatıyorsun, bari adam gibi servis hizmeti ver, sorunları çabucak çöz, olur olmaz ücret alma da bir farkını anlayalım ama o da yok.

Cok haklsin bende hic begenmiyorum gm yide telpayida lanet okuyorum hatta gmd aldigima essek gibi pismanim.Turklerin elindende bu geliyor nidelim

• KARARİMM LG G2 AĞALAR BİRDE SLİM ARMOR ALİRİM HERSEY MUAZZAM

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal1363

quote:

Orijinalden alıntı: OtonomAktor

G2 de son güncellemeden sonra sorunlar varmis agirlasmis. Kullanan arkadasim böyle demisti. Ayrica elite gibi özellikleri aşmış bir tel dururken ayni paraya g2 almak mantiksız bir tercih olur bence. Discovery den yaziyorum su an bu mesajı cok güzel telefon hatta verdiğim paranin hakkini veren tek telefonum oldu. Discovery i begenmeyenler genelde samsung ergen fanboylardir. Tercih sizin.

Ne alakası var boş konuşma 10000 tane adam var mağdur olan.Sorun da şarj soketi üstüne bir de para istiyorlarmış milletten.

O sarj kablosunu azcik gözü nizami olan adam sokmamasi gerektigini anlardi. Kendi gmd me ilk takista anladim bir daha kendi kablomu kullandim. Bas bas bagiriyor gmd forumlarinda herkes kutudan cikani kullanmayin diye. İnatlasmamak lazim. Siz pahali telefon alip paranizla rezil olmaya devam edin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartal1363

quote:

G2 de son güncellemeden sonra sorunlar varmis agirlasmis. Kullanan arkadasim böyle demisti. Ayrica elite gibi özellikleri aşmış bir tel dururken ayni paraya g2 almak mantiksız bir tercih olur bence. Discovery den yaziyorum su an bu mesajı cok güzel telefon hatta verdiğim paranin hakkini veren tek telefonum oldu. Discovery i begenmeyenler genelde samsung ergen fanboylardir. Tercih sizin.

Ne alakası var boş konuşma 10000 tane adam var mağdur olan.Sorun da şarj soketi üstüne bir de para istiyorlarmış milletten.

O sarj kablosunu azcik gözü nizami olan adam sokmamasi gerektigini anlardi. Kendi gmd me ilk takista anladim bir daha kendi kablomu kullandim. Bas bas bagiriyor gmd forumlarinda herkes kutudan cikani kullanmayin diye. İnatlasmamak lazim. Siz pahali telefon alip paranizla rezil olmaya devam edin.

Öncelikle telefonuml 720 pahalı bir telefon değil.Ancak sizin dediğinize göre ıphone alan veya note 3 alan adam rezil oluyor çok komiksiniz.😄

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.