Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hooper113

Telefonumda suan 4.2.2 yuklu aldigimdan beri hic rom yuklemedim,soyle bi guncelleme var bu nedir yukleyimi bunu.

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★

Bide son olarak eger cloudy g2 romu kurmak istersem direk 4.2.2 stock romun uzerine kurabilirmiyim yoksa 4.4.2 baseband mi yuklemem lazim onceden?

Saygilar..

Güncellemeyi yapın sonra cloudy 2.2 yükleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu konudaki twrp apk sini yükledim twrp ye girdim hiçbirşey yapmadan reboot edip çıktım ,sonra telefonu açtım lg logosu geldi sonra siyah ekranda kaldı devam etmiyor sensör açık mavi renk yanıp sönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor ekranda arka planda ışık var ama görüntü yok,

şimdi neolacak telefonu açamıyorum hard reset de atamıyorum çünkü açılmıyor tuş kombinasyonlarını denedim ama hard reset olmuyor

sadece recovery bölümüne girebiliyorum

EDİT : SES AÇMA VE POWER TUŞ KOMBİNASYONU ile factory reset kısmına girdim reset atmaya çalışınca direk recoveryi TWRP yi açıyor oraya geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 4 Temmuz 2015; 20:33:33 >
  • quote:

bu konudaki twrp apk sini yükledim twrp ye girdim hiçbirşey yapmadan reboot edip çıktım ,sonra telefonu açtım lg logosu geldi sonra siyah ekranda kaldı devam etmiyor sensör açık mavi renk yanıp sönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor ekranda arka planda ışık var ama görüntü yok,

şimdi neolacak telefonu açamıyorum hard reset de atamıyorum çünkü açılmıyor tuş kombinasyonlarını denedim ama hard reset olmuyor

EDİT : SES AÇMA VE POWER TUŞ KOMBİNASYONU ile factory reset kısmına girdim reset atmaya çalışınca direk recoveryi TWRP yi açıyor oraya geçiyor

Twrpdeyken pcye bağlarsanız dosya aktarabilirsiniz. Bu şekilde cloudy g2 2.2 ve kk baseband dosyasını atıp flaşlarsanız telefon açılır.

Bu arada apkyı kitkat varken kurdunuz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

bu konudaki twrp apk sini yükledim twrp ye girdim hiçbirşey yapmadan reboot edip çıktım ,sonra telefonu açtım lg logosu geldi sonra siyah ekranda kaldı devam etmiyor sensör açık mavi renk yanıp sönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor ekranda arka planda ışık var ama görüntü yok,

Twrpdeyken pcye bağlarsanız dosya aktarabilirsiniz. Bu şekilde cloudy g2 2.2 ve kk baseband dosyasını atıp flaşlarsanız telefon açılır.

Hayır twrp yi 4.2.2 varken kurdum

ayrıca twrp den rom kuramıyorum çünkü dokunmatiğin alt kısmı çalışmıyor nedense o yüzden twrp de onay butonunu sağ tarafa çekemiyorum ve ekran twrp bölümünde yanda yatmıyor yan yan yatsa romu kurardım..

galiba offline stock rom kurmam gerek bilmiyorum ne yapmam lazım telefon elimde kaldı

• quote:

quote:

quote:

Hayır twrp yi 4.2.2 varken kurdum

ayrıca twrp den rom kuramıyorum çünkü dokunmatiğin alt kısmı çalışmıyor nedense o yüzden twrp de onay butonunu sağ tarafa çekemiyorum ve ekran twrp bölümünde yanda yatmıyor yan yan yatsa romu kurardım..

galiba offline stock rom kurmam gerek bilmiyorum ne yapmam lazım telefon elimde kaldı

Hocam işlemlere kitkata geçtikten sonra başlayacaktınız yazdım zaten güncellemeden sonra yükleyin diye. Konunun sonundaki brick kurtarma kısmındaki yöntemle zvc kurun. Ondan sonra tekrar işlemlere başlayın.

Dokunmatik sorunu donanımsal değilse düzelir yeniden kurulum yapılırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 4 Temmuz 2015; 22:57:48 >

• Tamam tesekkur ederlm telefon acildi,suan 4.4.2 yuklu ama dokunmatigin alt tarfi duzelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 5 Temmuz 2015; 3:10:25 >
  • quote:

Tamam tesekkur ederlm telefon acildi,suan 4.4.2 yuklu ama dokunmatigin alt tarfi duzelmedi

4.4.2 kurduktan sonra cloudyg2 2.2 kurup aramaya 3845#*980# yazıp Settings'e girin. Ordan Update Touch Firmware'e tıklayıp 10 saniye boyunca telefona dokunmayın. Düzelmezse donanımsal bir sorundur. Telefonu kimden aldınız bu arada?

• quote:

quote:

Tamam tesekkur ederlm telefon acildi,suan 4.4.2 yuklu ama dokunmatigin alt tarfi duzelmedi

4.4.2 kurduktan sonra cloudyg2 2.2 kurup aramaya 3845#*980# yazıp Settings'e girin. Ordan Update Touch Firmware'e tıklayıp 10 saniye boyunca telefona dokunmayın. Düzelmezse donanımsal bir sorundur. Telefonu kimden aldınız bu arada?

Tamam bu yazdığınızı eve geçince uygulayacağım ama şuan şöyle bir sorun var dün gece belki gider diye düşündüm ama halen devam ediyor.

brick kurtarma yöntemiyle telefon açıldı gayet güzel oldu ama bu seferde sim kartımı tanımıyor ve ekrana ikide bir hands free aktivayon çıkıp dönüp duruyor

Telefonu kuzenimden aldım daha 5 aylık cihaz amerika ziyaretinde aldı getirdi.

Yabancı sitede hands free aktivasyon için şunu buldum doğrumudur :

First you need to be fully rooted.
    use root browser to navigate to the system/app folder

rename OmaDmClient.APK to OmaDmClient.Bak

save and reboot and no more HAnds free on every boot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 5 Temmuz 2015; 11:16:16 >

• quote:

quote:

quote:

Tamam bu yazdığınızı eve geçince uygulayacağım ama şuan şöyle bir sorun var dün gece belki gider diye düşündüm ama halen devam ediyor.

brick kurtarma yöntemiyle telefon açıldı gayet güzel oldu ama bu seferde sim kartımı tanımıyor ve ekrana ikide bir hands free aktivayon çıkıp dönüp duruyor

Telefonu kuzenimden aldım daha 5 aylık cihaz amerika ziyaretinde aldı getirdi.

Yabancı sitede hands free aktivasyon için şunu buldum doğrumudur :

First you need to be fully rooted.
    use root browser to navigate to the system/app folder

rename OmaDmClient.APK to OmaDmClient.Bak

save and reboot and no more HAnds free on every boot

Hocam şu an cihazınız simlocked durumda. G3 rom kurunca açılıyor sim unlock. Hands free ve diğer saçmalıklar da maalesef sprintin koyduğu uygulamalar.

edit: eğer stock olarak o romu kullanmak isterseniz sim unlock rehberi ekleyebilirim konuya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 5 Temmuz 2015; 14:21:27 >

• şuan g3 romu kuramam çünkü dokunmatiğin alt kısmı olmuyor yani aroma ekranın romu kurarken alt tarafta çıkan ileri butonuna tıklayamam malesef yoksa bütün dosyaları indirdim hemen kurardım cloudy romunu,rom kurulumunda ekran yan çevirme olayıda yok olsa yan çevirip kurardım oda olmuyor.

simi unlock edebilsem bu şekilde stock rom kullanabilirim sorun değil yani rehber eklerseniz çok süper olur başkalarıda yararlanır düşünceniz için teşekkür ederim.

son olarak şunuda belirtiyim yukarda verdiğiniz dokunmatik için arama bölmüne gireceğimiz kod bende olmuyor hatta imei için yazılan *#06# bu bile açılmıyor kısacası benim arama ekranında kodlar tepki vermiyor.
  • quote:

şuan g3 romu kuramam çünkü dokunmatiğin alt kısmı olmuyor yani aroma ekranın romu kurarken alt tarafta çıkan ileri butonuna tıklayamam malesef yoksa bütün dosyaları indirdim hemen kurardım cloudy romunu,rom kurulumunda ekran yan çevirme olayıda yok olsa yan çevirip kurardım oda olmuyor.

simi unlock edebilsem bu şekilde stock rom kullanabilirim sorun değil yani rehber eklerseniz çok süper olur başkalarıda yararlanır düşünceniz için teşekkür ederim.

son olarak şunuda belirtiyim yukarda verdiğiniz dokunmatik için arama bölmüne gireceğimiz kod bende olmuyor hatta imei için yazılan *#06# bu bile açılmıyor kısacası benim arama ekranında kodlar tepki vermiyor.

kodlar tepki vermiyor çünkü sprint arama bölümünden girilen kodları da engellemiş. imei için ayarlardan girip bakabilirsiniz ama hidden menu yani verdiğim kod açılmaz bir şekilde. açılsa bile update touch firmware kısmı olmaz. sim unlock da yarım saate kadar konuya eklenecek.

• Şebeke sıkıntısı yaşayan var mı bu telefonda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Şebeke sıkıntısı yaşayan var mı bu telefonda?

Nasıl bir sıkıntı tam olarak? Bende ve 2 arkadaşımda bir sıkıntı yok.

• Şebeke çekiminin dalgalanması gibi bir sorun. Kapalı alanlarda, şebekenin az çektiği alanlarda 2g - 3g geçişleri ve şebeke çekim kalitesi sıkıntılı bende nedense. Örneğin 2g çeken bir yerde telefonun ayarlarından "Ağ Modunu WCDMA" olarak ayarlıyorum ve telefon 3g çekiyor. Telefon kendi kendine 3g almıyor ama ayarlardan değiştirdikten sonra 3g alıyor.
  • quote:

Şebeke çekiminin dalgalanması gibi bir sorun. Kapalı alanlarda, şebekenin az çektiği alanlarda 2g - 3g geçişleri ve şebeke çekim kalitesi sıkıntılı bende nedense. Örneğin 2g çeken bir yerde telefonun ayarlarından "Ağ Modunu WCDMA" olarak ayarlıyorum ve telefon 3g çekiyor. Telefon kendi kendine 3g almıyor ama ayarlardan değiştirdikten sonra 3g alıyor.

Operatörünüz büyük ihtimalle avea o zaman ağ modunu tercih edilen gsm wcdma yapın düzelir bir nebze. Global ya da otomatik olmasın

• Hat Avea ama Turkcell hat taktığımda da şebeke dalgalanması oluyordu nedense. Turkcell'de 2g - 3g geçişlerine bakamadım o yüzden o konuda bir şey söyleyemeyeceğim tabii.

• quote:

Hat Avea ama Turkcell hat taktığımda da şebeke dalgalanması oluyordu nedense. Turkcell'de 2g - 3g geçişlerine bakamadım o yüzden o konuda bir şey söyleyemeyeceğim tabii.

Hangi romu kullanıyorsunuz?

CloudyG2 2.2 ve KK Baseband ile sorun yok.

• Gloudy G2 2.2'deyim ben de. Farklı Baseband'lar denedim ama bir fark olmadı bende. Bu arada benim telefon D800. Ben fikir alış verişinde bulunmak için şebeke sorusunu sordum.
  • konuda ufak tefek düzenlemeler yapıldı ve önerilen satıcılar eklendi.
  •  ★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★

su dokunmatik sorunu cozebilen var mi
    knock on da calismiyor
    kodlari denedim olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nowhere.Man -- 9 Temmuz 2015; 16:20:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.