Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Niye sattınız hocam ? Ekranında çizik var mıydı hala? Kaça sattınız bi de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • underzero21 kullanıcısına yanıt
    700 liraya verdim üç taksitle
    iş yerinden bir arkadaşa (parasını almamla ilgili sıkıntı yaşamayacağım bir kişi)
    cihaz ekranında tek çizgi vardı.
    bugün akşam teslim ediyorum.
    telefonla beraber 2 adet quick circle (uyku modlu) kılıf,kırılmaz cam filmi,4 adet farklı renklerde arka kılıf verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

Orijinalden alıntı: minik73

selam arkadaşlar
    bugün itibarıyla cihazımı satmış bulunuyorum.
    yardımı geçen arkadaşlara teşekkürler...
    hakkınızı helal edin.
    iyi günler dilerim.

aynen hocam kaca sattin? keske haberimiz olsaydi

dostum ani karar oldu.
    dün akşam abi cihazı sat bana dedi.
    bende olurdu olmazdı derken verdim. 750 deseydim onada kabul diyecekti.
    ben 700 dedim oda olur dedi 3 taksittte ödesem olurmu deyince olur dedim. nasip böyleymiş.
    ne alacağıma karar vermedim. alınca sizlerede bilgi veririm
  • minik73 M kullanıcısına yanıt
    Abi oneplus al

• quote:

Orijinalden alıntı: onur4154

Abi oneplus al

olabilir.
    :)
    ama gönlüm htc m8 diyor. bakalım hemen almayabilirim.
    elimde zaten htc droid dna var bir süre onunla takılabilirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minik73

quote:

Orijinalden alıntı: onur4154

Abi oneplus al

olabilir.
    ama gönlüm htc m8 diyor. bakalım hemen almayabilirim.
    elimde zaten htc droid dna var bir süre onunla takılabilirm.

valla ben g2den bi telefona gececek olsaydim kesinlikle one m8 olurdu ama droid dna da cok guzel cihazdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi fiyata satmissin abi hayirli olsun :)

• underzero21 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
    hayırlısı olsun. burayı takip edeceğim.
  • Hocam bu 2g aktif etme özelliği telefona otadan gelecek olan lollipop guncellemesi ile düzelir mi yoksa illa rom atmamız mı gerek düzelmesi için? Bir de cihaz bostayken çok şarj yiyor onerecegin bir sey var mi evde pc.olmadığından rom falan atamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 20 Nisan 2015; 13:17:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Hocam bu 2g aktif etme özelliği telefona otadan gelecek olan lollipop guncellemesi ile düzelir mi yoksa illa rom atmamız mı gerek düzelmesi için? Bir de cihaz bostayken çok şarj yiyor onerecegin bir sey var mi evde pc.olmadığından rom falan atamiyorum

hocam root rom icin telefona gerek yok aslinda. root islemini stump root apk ile de atabilirsiniz. veya towel root deneyebilirsiniz. gerisi cihazdan hallediliyor zaten. bu arada 2g aktif etmek icin ve sarj icin rom gerekir.

• Ben kullanıyorum su an aldım 1 hafta oldu ls980'i. Rootlu mu rootsuz mu bi fikrim yok, açıkcası anlamam da pek androidden. Ama lollipop 5.0.2 yüklemek istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ?
  • Arkadaşlar belki bunun yeri burası deil ama kusura bakmayın.Bende Amerikadan alınma LG G2 LS980 sprint (32GB) modeli bir cihaz var yanlız yanlış rom sonucu cihaz çöktü ve (EMMC) çip hata veriyor hiç bir şekilde rom yüklenemiyor ve açılmıyor iki haftadır uğraşıyoruz.cihaz Türkiye modeli olmadığı içinde yedek parça sıkıntısı var anakartını bulamıyoruz esesında anakartın değişmesine gerek yok ama (EMMC) çipi değişse işimizi görecek ama oda mümkün deil parça sıkıntısı olduğundan.Gelelim sadede 1.Anakart bulabilirmiyim veya yurt dışından herhengibi biryerden alınabilirmi benim hiçbir şekilde internetten alış veriş yapmadığımıda göz önünde bulundurursak dil problemini saymıyorum.2 Benim gibi aynı derten muzdarip bir arkadaşım varsa cihazları birleştirebiliriz (NOT) cihaz 4 aylıktır 3.Raikonen` hocam gördüğüm kadarıyla bu cihazla baya haşır neşirsiniz 4 aydır mutlu mesut sizin doğrultunuzda ne kadar rom yüklediysem hiç bir sıkıntı yaşamadım bu bigerçek ama bu işleri bilirsiniz rahat battı bana neymiş lolipopmuş dinlesene usta sözü önermemiştiniz yok velahasıl yükledik rom kore versiyonu olan (F320L) modeline aitmiş sonuç ortada hüsran yardımlarınızı bekliyorum özellikle Raikonen`hocamdan nasıl bir yol izlemem gerekir yurt dışından anakartemin edilebilirmi internet aracılığıyla herhangibi siteden şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için hakkınızı helal eedin yanlişım varsa iyi forumlar arkadaşlar...önerisi olan arkadaşım iletişime geçebilir 7/24 0535 924 2878 saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcn038

Ben kullanıyorum su an aldım 1 hafta oldu ls980'i. Rootlu mu rootsuz mu bi fikrim yok, açıkcası anlamam da pek androidden. Ama lollipop 5.0.2 yüklemek istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ?

Hocam simdilik lollipop guncellemesi resmi olarak cikmadi ama nexus 5lerdeki lollipopu rom ile kurabilirsiniz. Fakat biraz sikintili olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harun 37

Arkadaşlar belki bunun yeri burası deil ama kusura bakmayın.Bende Amerikadan alınma LG G2 LS980 sprint (32GB) modeli bir cihaz var yanlız yanlış rom sonucu cihaz çöktü ve (EMMC) çip hata veriyor hiç bir şekilde rom yüklenemiyor ve açılmıyor iki haftadır uğraşıyoruz.cihaz Türkiye modeli olmadığı içinde yedek parça sıkıntısı var anakartını bulamıyoruz esesında anakartın değişmesine gerek yok ama (EMMC) çipi değişse işimizi görecek ama oda mümkün deil parça sıkıntısı olduğundan.Gelelim sadede 1.Anakart bulabilirmiyim veya yurt dışından herhengibi biryerden alınabilirmi benim hiçbir şekilde internetten alış veriş yapmadığımıda göz önünde bulundurursak dil problemini saymıyorum.2 Benim gibi aynı derten muzdarip bir arkadaşım varsa cihazları birleştirebiliriz (NOT) cihaz 4 aylıktır 3.Raikonen` hocam gördüğüm kadarıyla bu cihazla baya haşır neşirsiniz 4 aydır mutlu mesut sizin doğrultunuzda ne kadar rom yüklediysem hiç bir sıkıntı yaşamadım bu bigerçek ama bu işleri bilirsiniz rahat battı bana neymiş lolipopmuş dinlesene usta sözü önermemiştiniz yok velahasıl yükledik rom kore versiyonu olan (F320L) modeline aitmiş sonuç ortada hüsran yardımlarınızı bekliyorum özellikle Raikonen`hocamdan nasıl bir yol izlemem gerekir yurt dışından anakartemin edilebilirmi internet aracılığıyla herhangibi siteden şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için hakkınızı helal eedin yanlişım varsa iyi forumlar arkadaşlar...önerisi olan arkadaşım iletişime geçebilir 7/24 0535 924 2878 saygılarımla...

Hocam sizin durum emmc hatasi degil. Aynisini bir arkadas daha yasadi yukarda nasil duzeltecegine dair anlatim var. Oncelikle telefonunuz download moda giriyor mu onu sorayim. Telefon kapaliyken sadece ses arttirma tusuna basili tutarak pcye baglayin. Download ekrani geliyor mu?

edit: dostum senin için rehber hazırlıyorum şu an. hem bu durumdan telefonları brick olanlara yardımcı olur.

rehber underzero21'ye aittir. ben sadece düzenleme yapacağım teşekkürü ona edebilirsiniz

edit 2:http://notepad.cc/ls980yanlisrompatch buyrun. burada anlatılanları yaptıktan sonra ilk mesajın en sonunda ZVC ROM nasıl kurulur onun anlatımı var. Oradan ZVC kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 25 Nisan 2015; 11:38:52 >

• Hocam ne zaman gelir tahminen ?

• quote:

Hocam ne zaman gelir tahminen ?

hiçbir fikrim yok da sprint site kaynak kodlarını kurcalarken 5.0.2 zvf'ye dair bilgiler buldum. yakın zamanda update olarak gelir büyük ihtimalle.

edit:http://device.sprintpcs.com/LG/LS980-SPRINT/latest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 25 Nisan 2015; 13:10:33 >
  • peki geldiğinde nasıl yükleyeceğim ?
  • quote:

peki geldiğinde nasıl yükleyeceğim ?

telefonunuz stok romdaysa ota yoluyla güncelleme gelir telefon üzerinden güncellersiniz. normal tr'deki telefonlar gibi yani.
  • Hocam kızma lütfen ama cahilim bu konularda :( Stock romda olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?
  • Telefonu one m7 ile takaslamis durumdayım.basta `Raikonen` olmak uzere konudaki tüm ls980 kullanicilarina tesekkur ederim konuya gelenlere ve bana yaptıkları yardımlar için.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.