Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef ise yaramadi kernel yontemi de,kendiliginden.gecmesini bekleyecegm artik gecmese de boyle devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • underzero21 kullanıcısına yanıt
    Peki kerneli flaslarken hata verdimi.
    Nasil flasladin. Bende cloudy 2.2rom yuklu ve kermeli flaslamak istedigimde hata. Veriyor.
    Yaptigin islemleri anlatirmisin

• Dostum kisaca ilgili kerneli flaslamak istedigimde hata veriyor.
    Recovery menusune giriyorum kerneli seciyorum ve yuklemek istedigimde hata veriyor. Kernelin linkide bu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680948
    Ilgili yazi ve download linkide altta
    Hatam varsa lutfen belirtin

White lines issue
    Some devices use different panel hardware (JDI instead of LGIT) and you will have white lines after using patched kernel. You must use those kernel with "_jdi" in its name. More info:http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=122

Download
    Patched Kernels
    KitKat BaseBand

• minik73 M kullanıcısına yanıt
    Jdi li Olan bende de hata verdi ,jdi olmayani kurdum o oldu ama cizgilere fayda etmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

Jdi li Olan bende de hata verdi ,jdi olmayani kurdum o oldu ama cizgilere fayda etmedi

hocam insallah kendi kendine gecer o zaman yapacak birsey yok gibi :( cm 11 romlari bu konuda sakat gibi hic gerek yok bulasmaya. android 5 aosp kurulacaksa da ressurection remix romdan sasmamali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle o romada bulaşılmamalı bende o romun 5.3.8 versiyonunda o hata oluştu.
    niye hata verdi uygun olmadığındanmı?
    farkklı bir işlemmi yapmak lazım takıldığım durum bu
    bir çözüm noktası var açıkçası bunu görmek isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

Maalesef ise yaramadi kernel yontemi de,kendiliginden.gecmesini bekleyecegm artik gecmese de boyle devam

çizgilerde azalma varmı son durum nedir.
    Yok hocam ayni şimdilik.benim ilk gun ile ikinci gun farketmisti biraz ondan sonra azalma filan olmadı,cok sayida var halen.kullanima engel degil ama idare ediyorum böyle

Fotograf gorunmuyor bir kontrol eder misin?

• arkadaslar cekmio sim kilidi varsim kilidi var derken benim ime gitmis sukur bugun radio switcher programinla baktigimda ortaya cikti halbisem ime kisminda hala kayitli ime vardi sim kilidini acti dostum sayin linger du bakimdedim taktim gene yok bak bak yok radi swtchwei yukleyince 9090 imeyi gorunce isi caktim :) ime ucmus :) simdi gene yuklucek ama benim ne gbi onlem almam lazim bidaha ime islemi icin yardimci olurmusinuz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn_

arkadaslar cekmio sim kilidi varsim kilidi var derken benim ime gitmis sukur bugun radio switcher programinla baktigimda ortaya cikti halbisem ime kisminda hala kayitli ime vardi sim kilidini acti dostum sayin linger du bakimdedim taktim gene yok bak bak yok radi swtchwei yukleyince 9090 imeyi gorunce isi caktim :) ime ucmus :) simdi gene yuklucek ama benim ne gbi onlem almam lazim bidaha ime islemi icin yardimci olurmusinuz acaba ?

hocam biraz duzgun yazin da dediginizden birseyler anlayalim en azindan. bu arada imeiniz gitse bile sebekenin calismasi lazim. *#06# yaptiginizda imei 9900 ile basliyorsa imei gitmistir. ama imei degil de MEID 9900 ile basliyorsa imeiniz gitmemistir sadece yazilimsal bir hata olmustur. cunku benim telefona imei atilmamisti 9900 ile baslayan imeiydi ve gayet normal calisiyordu sadece 6 ay suresi vardi pasaport kaydi icin.

• Merhabalar. spirint 990 yani G3 için de rom varsa paylaşabilir misiniz? arızalı 4.4.2 romu kullanmaktan bıktım. Yarı menüsü hata veriyor yarısı da çalışmıyor... akıllı kapak kullanabileceğim başa bir rom olsa kafidir.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

Merhabalar. spirint 990 yani G3 için de rom varsa paylaşabilir misiniz? arızalı 4.4.2 romu kullanmaktan bıktım. Yarı menüsü hata veriyor yarısı da çalışmıyor... akıllı kapak kullanabileceğim başa bir rom olsa kafidir.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

maalesef g3 hakkinda bilgim yok. ama ayni sekilde rootlayabilirsiniz. diger yontemler 980 icindir.

• Beyler ls980den alınmış lgbackup dosyası d802Ye atilsa çalışır mı?

Ayarlarimla ilgili problem var sanirim bir kac bilgisayarda denedim hata veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Beyler ls980den alınmış lgbackup dosyası d802Ye atilsa çalışır mı?

tabii ki calismaz brick olur. arkadas kac kere soyluyoruz bakin

ne olursa olsun en ufak bir patch bile olsa ls980 icin degilse kurmayin veya farkli cihazlara kurmayin kesinlikle. cihaziniz cope gider.

• selam arkadaşlar
    bugün itibarıyla cihazımı satmış bulunuyorum.
    yardımı geçen arkadaşlara teşekkürler...
    hakkınızı helal edin.
    iyi günler dilerim.
  • Kaca sattin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: minik73

selam arkadaşlar
    bugün itibarıyla cihazımı satmış bulunuyorum.
    yardımı geçen arkadaşlara teşekkürler...
    hakkınızı helal edin.
    iyi günler dilerim.

aynen hocam kaca sattin? keske haberimiz olsaydi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.