Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende orjinal.sprinti kuruludu kuresel modda calisiodu bi sorun yokdu dostum ilk mesajdaki recovery yukle telefona sonra sana sorucak recovery.ac telefonu foatma duselir
    :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamın aleyküm beyler. Ben lg g2 sprint almayı düşünüyorum linger isimli abimizden. Tavsiyeniz neler normal ile farkı varmıdır ?
  • o.adamdan araba bile alinir 10 uzerinden 15

• Yok hocam onu biliyorum çevremden alışveriş yapanlar var. Sadece lg 2 ile lg g2 sprint arasında fark varmı diyorum :)
  • yokb

• Tamam teşekkürler :D
  • http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/fix-sprint-fix-pack-cloudy-fixes-t3080568 şu nedir arkadaşlar çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcn038

Tamam teşekkürler :D

Tek fark romlar. Yazilim atarken ls980e gore atacaksiniz.

Bu arada yakinmak yerine sorununuzu anlatsaniz daha iyi olur dolcia.

• Hocam whatsapptan konusabilir miyiz bi kaç soru var aklimda musaitseniz eger ?

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn_

bende orjinal.sprinti kuruludu kuresel modda calisiodu bi sorun yokdu dostum ilk mesajdaki recovery yukle telefona sonra sana sorucak recovery.ac telefonu foatma duselir
    :)

ne yaptın sorununu çözdünmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

.tot da fayda etmedi.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769770 da bir sürü kişinin aynı pa romu yüzünden siyah çizgi sorunu yaşadığını öğrendim acı bi tecrübeyle.diğer arkadaşlara da uyarım olsun kurmasınlar o romu.

Yalniz dunden beri degisik tot lari yuklemekten mi oldu kendiliginden mi oldu bilmiyorum cizgilerin konumu degisti .ortadaki 2 liden biri kayboldu-kenara gitti

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★

aynı sorun bendede oluşmuştu.
    bende sadece 4 çizgi oluşmuştu.
    şu an sadece tek çizgi var hiç bir şey yapmadımkendiliğinden 3 çizgi gitti tek çizgi kaldı(farkında olmadan bir şey yaptıysam onuda bilemiyorum.)
    white lines problemi için kernel yayınlanmış bunu flaşlamaya çalıştım ama flaşlamadı hata verdi. twrp modda ve lg açılış ekranında beyaz çizgi oluşuyor. ve yavaş yavaş kayboluyor.
    açıkçası ltta belirttiğim kerneli yüklemenin bir yöntemi varmı? bilen arkadaş varssa paylaşsın lütfen.(atladığım bir konumu var?)
    ilgili kernel ismi (xda da var)
    KK_Kernel_LS980_jdi.zip

• minik73 M kullanıcısına yanıt
    White line ile black line farkli problemler galiba

• underzero21 kullanıcısına yanıt
    peki sen white lines kernel,i yükleyebildinmi
  • minik73 M kullanıcısına yanıt
    Eve gidince denerim hocam simdi disaridayim da

• quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

Eve gidince denerim hocam simdi disaridayim da

Siz yine de deneyin hocam white lines'i. Cunku white lines fix'in asil amaci white lines silmek degil jdi ve lg display paneller arasindaki degisimi algilayip duzeltmek. Belki farkli panelin kernelini iceriyordur pa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar linger hocam gsm kilidini sag olsun halletti :) octoplusla yapmis be bisileri atladim galiba olmadi hehe yalnz simdi zvc den direk clodyge gecersem gtmes dimi sebekem yada simkilidine gecmes dimi yine yada nasil komple yedekleyebilirim yardmci olursaniz mutlu olurum.

• Peki hocam ben kerneli flaslarken hata verdi sizce neden olabilir.orjinal kk .kernel ve/veya rom yuklu olmadigindan olabilirmi
    Xda da ilgili yazi benim anladigim stock kernelden bahsediyor gibi sizin de fikrinizi alayim.
    Burada developerlardan vebizim gibi stabfdart kullanicilardan bahsetmis. Ben standart user kullanicilari bahsettigi gibi jgi kerneli flaslamaya calistim ama olmadi hata verdi. Sizlerinde yorumunu alayim.
    Ozan (glam)senin bir fikrin varmi..

MENU Register Login
    xda-developers LG G2 G2 Android Development [KERNEL] Stock KitKat kernels & White Lines issue fix Post #122
    Find Your Device: Or Continue to Thread: [KERNEL] Stock KitKat kernels …
    Cloudyfa
    2014-05-04, 7:23PM |#122
    OP Recognized DeveloperThanks: 16,274

1,510 posts
    Some devices use different panel hardware (JDI instead of LGIT) and you will have white lines after using patched kernel. You must use those kernel with "_jdi" in its name.

For Devs:
    You should make another version of your kernel to fix that issue for those using JDI panel. By using this cmdline appending:
    "mdss_mdp.panel=1:dsi:0:qcom,mdss_dsi_g2_jdi_cmd" instead of
    "mdss_mdp.panel=1:dsi:0:qcom,mdss_dsi_g2_lgd_cmd"

For Users:
    Show your favourite Dev this post and he'll know what he should do in order to fix the issue.
    If you're using Stock kernel, flash these kernel instead:http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=14480

• arkadaşlar bizim cihazlar zaten rootlu değil mi anlatimda ilk adımda root var tekrar mı root yapacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

arkadaşlar bizim cihazlar zaten rootlu değil mi anlatimda ilk adımda root var tekrar mı root yapacağız?

Bazi cihazlar rootsuz geliyor. Siz yine de yeniden rootlayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: minik73

Peki hocam ben kerneli flaslarken hata verdi sizce neden olabilir.orjinal kk .kernel ve/veya rom yuklu olmadigindan olabilirmi
    Xda da ilgili yazi benim anladigim stock kernelden bahsediyor gibi sizin de fikrinizi alayim.
    Burada developerlardan vebizim gibi stabfdart kullanicilardan bahsetmis. Ben standart user kullanicilari bahsettigi gibi jgi kerneli flaslamaya calistim ama olmadi hata verdi. Sizlerinde yorumunu alayim.
    Ozan (glam)senin bir fikrin varmi..

MENU Register Login
    xda-developers LG G2 G2 Android Development [KERNEL] Stock KitKat kernels & White Lines issue fix Post #122
    Find Your Device: Or Continue to Thread: [KERNEL] Stock KitKat kernels …
    Cloudyfa
    2014-05-04, 7:23PM |#122
    OP Recognized DeveloperThanks: 16,274

1,510 posts
    Some devices use different panel hardware (JDI instead of LGIT) and you will have white lines after using patched kernel. You must use those kernel with "_jdi" in its name.

For Devs:
    You should make another version of your kernel to fix that issue for those using JDI panel. By using this cmdline appending:
    "mdss_mdp.panel=1:dsi:0:qcom,mdss_dsi_g2_jdi_cmd" instead of
    "mdss_mdp.panel=1:dsi:0:qcom,mdss_dsi_g2_lgd_cmd"

For Users:
    Show your favourite Dev this post and he'll know what he should do in order to fix the issue.
    If you're using Stock kernel, flash these kernel instead:http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=14480

Hocam sadece ilgili yeri kopyalayip biraz daha duzenli sekilde anlatirsaniz tam olarak anlasilir sorun.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.