Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayarlar - telefon hakkında kısmından güncelleme merkezine basıyorum doğrudan uygulama güncellemesi menüsüne geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcn038

Ayarlar - telefon hakkında kısmından güncelleme merkezine basıyorum doğrudan uygulama güncellemesi menüsüne geliyor ?

zve'de update center nasıldı bilmiyorum hocam ama uygulamalar içinde olması lazım. biraz kurcalayın isterseniz. bu arada lollipop'a linkten şimdilik güncellemeyin arkadaşlar. telefon simlock'a giriyor ve kitkattaki sim unlock işlemlerinin çalışıp çalışmadığı bilinmiyor.

yani tekrar kitkat'a dönüp unlock yapmanız gerekir o da çok uğraştırır. custom rom olarak çıkmasını beklemenizi öneririm. ya da stok zve kurulu olanlar otadan güncelleme gelmesini de bekleyebilir.
  • Hocam çok sordum biliyorum da, ayarlarda sistem güncellemeleri bölümü var giriyorum aygıt yazılımını güncelle kısmına basıyorum kimlik doğrulama hatası diyor onun sebebi nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcn038

Hocam çok sordum biliyorum da, ayarlarda sistem güncellemeleri bölümü var giriyorum aygıt yazılımını güncelle kısmına basıyorum kimlik doğrulama hatası diyor onun sebebi nedir

hiç bilmiyorum hocam daha önce denk gelmedim. bence siz custom lollipop rom çıkmasını bekleyip root rom atın.
  • Tamam hocam beklemedeyim..
  • http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/patch-t3096561 şu şekilde lolipop kuran var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur4154

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/patch-t3096561 şu şekilde lolipop kuran var mı arkadaşlar?

Hocam bi sekilde kurulur o sikinti degil de arka led daima acik kaliyomus. Sarja kotu etki eder ve arka led oyle 7/24 acik kalirsa zarar verebilir. Deneme amacli kurulabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş olduğunuz bir ara philz kurulumunu anlatsanız çok iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanakca

Boş olduğunuz bir ara philz kurulumunu anlatsanız çok iyi olacak.

Tabii hocam bilgisayara gecince anlatayim.

• quote:

https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/ls980/philz_touch_6.48.4-ls980.zip/

linkteki zip dosyasının normal rom flaşlar gibi flaşlıyorsunuz. hiçbir wipe yapmadan.

sonra reboot recovery yapıyorsunuz ve philz recovery yüklenmiş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/ls980/philz_touch_6.48.4-ls980.zip/

linkteki zip dosyasının normal rom flaşlar gibi flaşlıyorsunuz. hiçbir wipe yapmadan.

Suan TWRP yuklu bende. Bunun ustune atsak olur mu bir sorun cikar mi?

• quote:

quote:

quote:

Suan TWRP yuklu bende. Bunun ustune atsak olur mu bir sorun cikar mi?

Yok hocam zaten twrpden flasliycaksiniz install kismindan normal.

• 630 mblik bir update geldi telefona lollipop olabilir mi

• Yeniden başlat ve güncelle dedim sadece yeniden başlattı hiçbir değişiklik yok ne sacma sapan iş anlamadım millet andtoid 6yi alacak buna halen 5 gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Yeniden başlat ve güncelle dedim sadece yeniden başlattı hiçbir değişiklik yok ne sacma sapan iş anlamadım millet andtoid 6yi alacak buna halen 5 gelmedi

yazılım hakkında kısmında hala ZVE mi yazıyor?
  • gelen güncelleme nedir hocam yükleyeyim mi?

edit : yükledim hiç bir şey değişmedi. Ne zaman lollipop kulllanabileceğiz biz :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcn038 -- 8 Mayıs 2015; 21:30:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Yeniden başlat ve güncelle dedim sadece yeniden başlattı hiçbir değişiklik yok ne sacma sapan iş anlamadım millet andtoid 6yi alacak buna halen 5 gelmedi

yazılım hakkında kısmında hala ZVE mi yazıyor?

Evet hocam zve halen hiçbir sey değişmedi yukleme yapmadı zaten sadece resetlendi

• Lolypop yükleyen varmi. Merakla bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetugur152

Lolypop yükleyen varmi. Merakla bekliyorum :)

maalesef hocam. ben sınavlarım bittikten sonra kurmayı düşünüyorum. gelecek haftasonu anlatım ile birlikte yayınlarım
  • Kolay Gelsin sınavlarda :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.