Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugun rom yükledim ve yeniden başladıktan sonra ekranın sağ tarafında dikey çizgiler belirdi,daha önce başına gelen var mı bu olaydan?

çözüm olarak ne önerebilirsiniz? bu olayı yaşayan d802 kullanan bi kaç kişiyle konuştum servisle halletmişler işi.
     ★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★
  • Yazilimsal bi soruna benzemiyor hocam ne yazik ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle görünüyor,ParanoidAndroid 4.4+ G2 'den sonra oldu. aynı şekilde birinin daha o rom'u flashladıktan sonra olmuş.acaba uyumsuz voltaj değerleri falan girip paneli mi bozdu ne yaptı anlamadım,her romu da yüklememek lazm,bendeki de fazla merak iyi değil maalesef.

http://www.reddit.com/r/lgg2/comments/270qvv/caution_when_flashing_pa_might_destroy_your/ burada da aynı rom hakkında bahsetmişler birşeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underzero21 -- 10 Nisan 2015; 21:22:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • underzero21 kullanıcısına yanıt
    Ekranı kapatıp ışık altında bakın bi hocam çizgiler belli oluyor mu?

• Göremiyorum hocam bisey tempered film var cikartmak da istemiyorum

• .tot atın bakın bakalım devam ediyor mu?

Etmiyorsa yazılımsal ediyorsa ekran degisimi gerekir

• gLam G kullanıcısına yanıt
    .tot da fayda etmedi.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769770 da bir sürü kişinin aynı pa romu yüzünden siyah çizgi sorunu yaşadığını öğrendim acı bi tecrübeyle.diğer arkadaşlara da uyarım olsun kurmasınlar o romu.

Yalniz dunden beri degisik tot lari yuklemekten mi oldu kendiliginden mi oldu bilmiyorum cizgilerin konumu degisti .ortadaki 2 liden biri kayboldu-kenara gitti

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underzero21 -- 11 Nisan 2015; 14:20:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Imkanınız var ise ekranı başka bir cihazda deneyin. Ekran problemi var mi yok mu Görelim...

• gLam G kullanıcısına yanıt
    Simdilik oyle bi imkanim yok maalesef , deneyeceğim zaman haber veririm hocam

• underzero21 kullanıcısına yanıt
    Ekran kapalı iken gözükmüyorsa donanımsal bi sorun değil hocam kendi kendine kayboluyormuş benim bildiğim.

• onur4154 kullanıcısına yanıt
    Umarim oyle olur hocam ,durduk yere basima is acmamisimdir:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar defalarca kere soyledik. Yine soyluyorum. Ne olursa olsun en ufak bir patch bile olsa LS980 ICIN DEGILSE YUKLEMEYIN!

Bu arada underzero hocam insallah zamanla duzelir. White lines fix vardi xdada onu bir deneyin isterseniz.

• Hocam denedim olmadı maalesef ,benimkiler black line farklı galiba.neyse bu şekilde kullanılabilir dokunmatikte sıkıntı yok en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar CloudyG2_2.2 nin sağlam linki varmı elinizde. Olan biri atabilirmi yanlış kurmak istemiyorum ls 980 e :)
  • ahmetugur152 kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=10694

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetugur152

Arkadaşlar CloudyG2_2.2 nin sağlam linki varmı elinizde. Olan biri atabilirmi yanlış kurmak istemiyorum ls 980 e :)

Hocam zaten cloudy 2.2 tek link hepsi ayni :) sadece kurulumun basinda ls980 seciyorsunuz.

• https://docs.google.com/forms/d/1jpaVYANNn-Cg6Be_EZRJO0FaInzrRodWdHyaRllZ0sc/viewanalytics?usp=form_confirm

Siyah cizgi sorunuyla ilgili anket ve sonuçları var. Burada sorun çıkaran romlari kurmazsaniz sizin icin daha iyi olur arkadaşlar. (pa 4.4 başı çekiyor)

• Arkadaslar telefona hard reset dahi atamiyorum rom atma işini de çözemiyorum istanbulda olup bana yardim edebilecek biri var mi neredeyse yanina giderim hic sorun değil yoksa valla satacagim telefonu cok fazla sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Arkadaslar telefona hard reset dahi atamiyorum rom atma işini de çözemiyorum istanbulda olup bana yardim edebilecek biri var mi neredeyse yanina giderim hic sorun değil yoksa valla satacagim telefonu cok fazla sorun var

Telefonunuzda nasıl sorunlar bar bence Yazın buradaki arkadaşların hepsi yardımcı oluyorlar kendi bildikleri kadar.

• Hocam öncelikle sprint rom olduğu için 2g aktiflestirme yok sürekli 3g aktif ve çok şarj yiyor. Her aramada com.android.phone islemi durduruldu hatası alıyorum ve çağrı günlüğüne kaydolmuyor aramalar. Netteki yöntemlere göre hard reset atmaya çalıştım ama hiçbir tuş kombinasyonuyla atamiyorum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.