Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kargo özensizdi. aras poşetinin içinde kutu var öylece. bandrollü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicomedian -- 12 Ekim 2013; 16:53:44 >
  • Telefonu operatörden almak çok mu saçma olur? uzun vadede 200 lira falan zarar edeceksem almak mantıklı gibi geliyor.
  • siyah 16gb dist. garantılıymıs
    İndirimli : 1.399,00 TL
    Havale : 1.385,01 TL
    link
  • Beyler şimdi ikilemde kaldım acaba n11den şimdi sipariş mi versem (stok bitmeden) yoksa bayramda kampanya falan olabilir onu mu beklesem ? Sonuçta 2 side bayram sonu kargolanıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaming54 -- 12 Ekim 2013; 23:18:37 >
  • Bugün Teknosa'da görme fırsatım oldu. Cihaz güzele benziyordu. Aklım s4'ten buna kaydı iyice..
  • Sıyah 32 gb ne zaman cıkacak??

Cıldırtmayın lan adamı LGGG !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: stone2003

32 gb versiyonu 2 aya kadar 1599 tl seviyelerine gelebilir.

teknosada çalisanları bu telin fiyatının düşmeyecegini hatta artacagını söylüyorlar şuanki fiyatın tanitim amaçlıymıs discovery örnegi gibi çok tutması da muhtemel zaten amiral modeller kolay kolayda düşmüyor.

Teknosa çalışanları kadar elektronikden bi haber adamlar yok salla onları lg mutlaka fiyatı düşürecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaming54

Beyler şimdi ikilemde kaldım acaba n11den şimdi sipariş mi versem (stok bitmeden) yoksa bayramda kampanya falan olabilir onu mu beklesem ? Sonuçta 2 side bayram sonu kargolanıcak.

Bence bir süre daha bekle. Lg kolay değer kaybediyor. Özellikle önümüzdeki bir ay içerisinde farklı firmalar bir çok kampanya yapacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

quote:

Orijinalden alıntı: brifing

quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

bende 1270 e aldım n11den

hocam nasıl oldu 1270 çeklerle fln mı oldu?

1449 TL di. 100 TL enpara 100 TL Çek (40 lira verdim) 11 TL BKM 7 TL avantajix

Çekle birlikte 11 TL BKM yi nasıl kullandın ? İkiside çek şeklinde değil mi zaten ?
  • Çok büyük bir fırsat değil ama en azından güvenilir bir site. O yüzden yazmak istedim. Hızlıal da 1449TL ve 20TL hediye çeki indirimi.

http://www.hizlial.com/lg-g2-d802-16-gb/02.044.1165.0195
  • Aras kargo cok yetersiz. Kargo takip sayfasında hicbirsey yazmıyor. Telefonun nerede oldugu belli değil.

• arkadaşlar belki yazılmış çizilmiştir ama.. samsung galaxy s4 mü yoksa LG G2 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alarma

arkadaşlar belki yazılmış çizilmiştir ama.. samsung galaxy s4 mü yoksa LG G2 mi

tabiki g2 ustam samsung s4 sorunlu
  • Ş3 kullanıyorum. Bence LG G2 almalısın. Aradaki fiyat farkını vermeni gerektirecek bir performans yok s4'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

quote:

Orijinalden alıntı: gaming54

Beyler şimdi ikilemde kaldım acaba n11den şimdi sipariş mi versem (stok bitmeden) yoksa bayramda kampanya falan olabilir onu mu beklesem ? Sonuçta 2 side bayram sonu kargolanıcak.

Bence bir süre daha bekle. Lg kolay değer kaybediyor. Özellikle önümüzdeki bir ay içerisinde farklı firmalar bir çok kampanya yapacaktır.

Bende öyle düşünmüştüm hocam bekliyelim en iyisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kamera, ses, arttırılabilir hafıza, tak değiştir pil: s4

işlemci, gpu, fiyat/performans: g2

bence:g2

bu arada 32gb siyah/beyaz modeller kasım ayında gelecek, satıcılar öyle diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 13 Ekim 2013; 14:04:00 >
  • Harika bir telefon olmuş..

Birincisi üstüne kafa yorulmuş, emek verilmiş her haliyle belli oluyor..

İkincisi uygun fiyattan girdi ve LG sonuçta düşecektir fiyatı dahada

1 ay daha sabret 2 sene rahat et taktiğine yatmış durumdayım halihazırda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 13 Ekim 2013; 14:07:53 >
  • gittigidiyor da 1489 TL, 100 lira bonus %5 d.günü indirimi, %1.20 avantajix, 200 TL en para da olsaydı ne güzel olacaktı :)
    D.gününü de değiştirdik yahu, hemen geldi %5, 32 gb için bekliyordum oysa, ne yapsak bilemedim gitti.

GGdan pek alan olmamış sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

tabiki g2 ustam samsung s4 sorunlu

S4 ün sorunu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Harika bir telefon olmuş..

Birincisi üstüne kafa yorulmuş, emek verilmiş her haliyle belli oluyor..

İkincisi uygun fiyattan girdi ve LG sonuçta düşecektir fiyatı dahada

1 ay daha sabret 2 sene rahat et taktiğine yatmış durumdayım halihazırda

akıl var mantık var bu cihaz bir ay sonra indirime felan girmez örnek g pro aylardır aynı fiyat g2 çıktı yine düşmedi en az 6 ay ve 1 yıl arası biraz oynar.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.