Şimdi Ara

Lg g2 ekranda sarı leke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekranımda bir anda sol üstte sarı bir leke oluştu. Ekranda temperli camda var çözümü servis mi sadece ne yapmalıyız başına gelen arkadaş var mıdır?
     Lg g2 ekranda sarı leke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek care servis.Sikinti cikarmadan degistiriyorlar.

• Bilgileri Silmezler dimi hocam simi çıkarıp yollasam sadece sıkıntı olur mu. Kargoya vereyim göndereyim bölgemde lg servisi yok.

• Geçmiş olsun muhtemelen verileri silerler.
    Hangi partiydi? Ne zaman almıştınız?
  • 408k hocam Ağustosta aldım telefonu. Backup alayım o zaman ben

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Ekran degisiminden sonra yazilim atacaklarini sanmiyorum muhtemelen silinmez.Yazilim atilma ihtimaline karsi yedek alirsaniz iyi olur. Servis icin sizin kargoya vermenize gerek yok aldiginiz yere verirseniz gonderirler ama internet uzerinden aldiysaniz kargolamaniz gerekir. Bu arada temperli cami cikarip arkasini bosluk kalmayacak sekilde bantlayin. Yeni ekranda kullanma sansiniz olur. Bir de sorum olacakti. Telefonunuz Lg resmi garantisi altinda degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanku42 -- 29 Ocak 2015; 20:39:29 >
  • Evet lg Türkiye garantisi altında. Geri yapışır mı hocam arkadaş yapışmaz demişti bana yahu. Telefonu N11den aldım hocam o yüzden kargoyla en yakın servise yollamam gerekiyormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG TV Siyah leke gölgelenme
    2 yıl önce açıldı
    g2 kamera leke
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Temperli cam hakkinda bir fikrim yok ama normal 5 tl lik jelatin sokup taktigimda yapismisti.(2 kere denedim ayni jelatini sikinti olmadi) Bence denemekten zarar gelmez.

• Denerim hocam problem değil ne yapalım. Kısa sürede gelir inşallah. Sizce direk adanadaki servise mi göndereyim yoksa istanbula mı göndereyim fark eder mi?

Servisten servise iscilik farki oldugunu okumustum forumda. O konuyu biraz arastirin hocam.Cok bilgim yok servis konusunda.

• Öyle bi durumda istanbula göndereyim ne fark eder hocam kargoya verdikten sonra yani.

• furkanku42 F kullanıcısına yanıt
    Ekranı bugün değiştirdiler batarya eskiymiş onu da yeni birtane taktık dedi sorun kalmadı hocam şuan. Tek ahizeden ses az cızırtılı gibi geliyor o kadar

o ses sorunu malesef kronik. Telefonu baya hizli yapmislar.

• Eğer telefonuz paralel ithalat delta garantili olsaydı ekraniniz değişir miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

Ekranı bugün değiştirdiler batarya eskiymiş onu da yeni birtane taktık dedi sorun kalmadı hocam şuan. Tek ahizeden ses az cızırtılı gibi geliyor o kadar

Bataryayi ucretsiz mi degistirdiler?

Hangi garantiye yolladiniz

• quote:

Ekleme yapamadim burdan yaziyim

Son kullanimlarinda ekran suresi ne kadardi? Ne kadar eskidigini merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Bataryayi ucretsiz mi degistirdiler?

Hangi garantiye yolladiniz

Kesin Yıldırım Elektronik değildir.

• Bugun LG G2'imdeki ekran sararması sorunu için Mecidiyeköydeki teknik servise saat 9'da gittim.Teknik servis calısanı toplam 28 dakika da ekranı değiştirip cihazı teslim etti :) Gerçekten takdir edilesi.
  • paradox_15 kullanıcısına yanıt
    cok yiyimis. ben 20sinde delta garantiye verdim sararmadan dolayı, halen ekran bekleniyor. böyle lanet bisey olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Ekleme yapamadim burdan yaziyim

Son kullanimlarinda ekran suresi ne kadardi? Ne kadar eskidigini merak ediyorum

hocam hiç şikayetim yoktu açıkçası. neden diye sordum üretim tarihi eskimiş yeni gelen bataryadan taktık dedi. servis adana lg türkiye servisi.

quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Eğer telefonuz paralel ithalat delta garantili olsaydı ekraniniz değişir miydi?

illaki değiştirirler ama ne zamana kadar değiştirirler bilmiyorum. delta ile lg türkiye arasındaki fiyat farkına saymak lazım..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.