Bildirim
LG G2 ekran kırıldı (13. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu başlıktakiler komedi gibi f/p ürünü diye gidip dandik malzemeli g2'yi aldınız ekranı kırılınca 1600+600 = 2200 liraya patladı hepinize. z2 alırdınız o fiyata geçmiş olsun. demekki neymiş sadece donanum özelliklerine bakılıp telefon alınmazmış -
Şimdi gidebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: revision
bu başlıktakiler komedi gibi f/p ürünü diye gidip dandik malzemeli g2'yi aldınız ekranı kırılınca 1600+600 = 2200 liraya patladı hepinize. z2 alırdınız o fiyata geçmiş olsun. demekki neymiş sadece donanum özelliklerine bakılıp telefon alınmazmış
Katılıyorum, telefon iyi ama dayanıksız simdi olsa note 2 yada xperia z alırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
bu başlıktakiler komedi gibi f/p ürünü diye gidip dandik malzemeli g2'yi aldınız ekranı kırılınca 1600+600 = 2200 liraya patladı hepinize. z2 alırdınız o fiyata geçmiş olsun. demekki neymiş sadece donanum özelliklerine bakılıp telefon alınmazmış
1300e aldım 50 tlyede bodyguarz tam gövde koruma fp tavan -
piyasaya bak dünya kadar note 2 var ekranı kırılan bu iş şans işi -
Z2 nin ekranı kırılmıyor mu? -
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama
ağzın fazla bozuk.
Ayrıca Z2 nin ekranın kırılmauacağına GARANTİ vermeyeceksen
LAF EBELİĞİ YAPMANA GEREK YOK..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 9 Nisan 2014; 14:00:53 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
LG forumlarına girip konuları trollemekten başka bi işe yaradığın yok. Telefonumdan memnunum. Günde 2 kere şarj etmiyorum. Mutluyum.
Şimdi git az ötede oyna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 9 Nisan 2014; 16:04:58 > -
Evet cok kolay kırılıyor 10-15 cm lik yerden dustu kırıldı, diger telefonlar oyle degil ama guzel olan zordur, telefon gercekten cok iyi telefona kılıf alamadıgım icin pismanım, kılıf olsaydı bu kadar kolay olmazdı
quote:
Orijinalden alıntı: doguknrakc1
quote:
Katılıyorum, telefon iyi ama dayanıksız simdi olsa note 2 yada xperia z alırdım.
200 tl ye nerden aldın? -
quote:
Orijinalden alıntı: turkeytv
quote:
Orijinalden alıntı: hckr_tr
200tl ye lg g2 cam değişimi yapmaktayız en ufak bir dokunmatik kaybı vs olmamaktadır
www.dokunmatikekrancamdegisimi.com
orjinalmi
hocam bende bayaz g2 var 32 gb ne kadara değişim olur bide acil olarak değişim olacak bide sizinle nasıi irtibat kurabilirim
ü -
Benim de ekran bugün kırıldı, yarın tahtakale yapıyorum sonucunu unutmazsam yazarım buraya da. Bakalım ne kadara kitlemeye çalışacaklar. -
en aşağı 120$ çekiyor tahtakaledekiler, sadece ekran için. Taktırmak 40 tl falan dediler. -
quote:
Orijinalden alıntı: genzo1wakabayashi
en aşağı 120$ çekiyor tahtakaledekiler, sadece ekran için. Taktırmak 40 tl falan dediler.
Çerçeveli mi yoksa çerçevesiz mi? -
quote:
La bi gidele
quote:
Orijinalden alıntı: hakaniko
Çerçeveli mi yoksa çerçevesiz mi?
Hiç bilmiyorum hocam, böyle bir ayrım olduğunu senden duydum. Biraz anlatır mısın? kazık yemeyelim. -
Kople kasa + ekran + cam veya sadece ekran + cam şeklinde ekranlar var. Kasa dahil ise gayet iyi bir fiyat. Kaçırmayın derim. -
revision'a malzeme yapısı konusunda katılıyorum. ancak sony de de ekran kırılabilir htcde de.bu g2 ye has bir durum değil.kimse kullandığı cihazı kötülemek istemez ama doğruları da söylemek lazım. bende 2 haftalık g2 kullanıcısıyım. cihaz her şeyiyle mükemmel ancak bu malzeme kalitesi beni de hayal kırıklığına uğrattı. bu arka taraf kapak çatur çutur oynuyor, sesler geliyor. bende daha fazla dayanamayıp kapağı açıp kağıt parçası koydum bataryanın üzerine. az da olsa işe yaradı. bu durum her g2 de yoktur belki bilemiyorum. gönül ister ki her şeyiyle mükemmel bir cihaz alalım ama durum ortada. fiyatları 2500 e kadar dayanan cihazlar varken g2 gerçekten f/p telefonu. zaten bu fiyata malzeme konusunda fazla bir şey de beklememek lazım. alacaklar ona göre almalı. -
Kırık ekranlı G2 ne kadar eder? Ana konuda cevap alamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X