Şimdi Ara

LG G2 ekran kırıldı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
841
Cevap
10
Favori
84.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya benimde ekran tamamen çatladı dokunmatiği çok az çalışıyor sizce banada 650 tl gibi bi fiyat mı söylerler?
  • merhabalar bende telefonu 2-3 saat önce düşürdüm sol alttan çatladı kırıldı dokunmatik kendi kendine çalışıyor garanti ne kadar ister ortalama acaba
  • Arkadaslar ekran isteyen varsa pm den ulasabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranı kırılan arkadaşlara bir sorum olacak.

Telefon kodu nedir acaba? 401, 402, 403 veya 404?

Belki 404 veya 403 serilerinde olmayabilir bu durum. Çünkü ilk çıkan telefonun kalitesiyle son çıkanın aynısı olacağı anlamına gelmiyor biliyorsunuz ki.

En azından belki bir seride vardır, bunu anlamış oluruz saçma gibi gelse de.

Yazarsanız sevinirim. Bende sırf bu yüzden almaktan vazgeçtiğimi söyleyebilirim. En azından belki seriye özelse, yeniden almayı düşünebilirim.
  • söylediğin şey imkansız çünki ekran camını lg üretmiyor olay şundan ibaret ekranı köşelerinden hızlıca düşürürsen veda edersin. düşürürüm diyorsan hiç niyetine girme.
  • klıfsız beton zemıne duserse kırılır klıfla olsa o da kırılabılır

klıfsız halı uzerıne ahsap uzerıne 1 m lık masadan kac defa dustu bı sıkıntı olmadı olmayacagı anlamına gelmıyor ama ..

ılk serılerden 310.

serıler arası farkın olabılmesı ıcın oncekı serının uretımde bı hata olması gerekıyor kı yenı surum farklı olsun..

demem o kı klıfsız kullanıcaksanız almayın. daha dogrusu amıral gemısı almayın z1 ı de kırılıyor s4 u de s5 ı de

olay dusurme acısı ve sıddetınde bıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

klıfsız beton zemıne duserse kırılır klıfla olsa o da kırılabılır

klıfsız halı uzerıne ahsap uzerıne 1 m lık masadan kac defa dustu bı sıkıntı olmadı olmayacagı anlamına gelmıyor ama ..

ılk serılerden 310.

serıler arası farkın olabılmesı ıcın oncekı serının uretımde bı hata olması gerekıyor kı yenı surum farklı olsun..

demem o kı klıfsız kullanıcaksanız almayın. daha dogrusu amıral gemısı almayın z1 ı de kırılıyor s4 u de s5 ı de

olay dusurme acısı ve sıddetınde bıtıyor.

hocam g2 nokia 925 yada ikici el iphone 5 5s 5c almayı düşünüyorum.
    Benim için özellikten cok saglamlık önemli.
    Hangisini önerirsin yada sıralama yapabilirmisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dadminatör kullanıcısına yanıt
    klıfla kullanıcaksanız

g2 yı onerırım yoksa

925 ı alın.

cunkı ıphone lar dustuklerınde kırılmasalar bıle ekranı dokunmatıgı sapıtıyor
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. Ben bide diğerlerinin ekranlarını araştırayım fiyat olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakaniko kullanıcısına yanıt
    maalesef orijinal olmadığına emin olabilirsiniz. aliexpress satıcıları satalım da ne olursa olsun modundalar.
  • Benimde g2 nin ekranı kırıldıhttp://www.aliexpress.com/item/100-New-Original-LCD-Screen-for-LG-Optimus-G2-D802-lcd-Digitizer-Touch-Screen-Assembly-with/1783614479.html buradaki ekranı satın aldım.SAtıcı orjinal dedi ama bilemiyorum gelince göreceğiz.Anlayanlar orjinalmidir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yepyepcool

Benimde g2 nin ekranı kırıldıhttp://www.aliexpress.com/item/100-New-Original-LCD-Screen-for-LG-Optimus-G2-D802-lcd-Digitizer-Touch-Screen-Assembly-with/1783614479.html buradaki ekranı satın aldım.SAtıcı orjinal dedi ama bilemiyorum gelince göreceğiz.Anlayanlar orjinalmidir acaba?

Hocam cevapları yaz bende de aynı sorun var telefonun üst kısmı pert oldu sen olumlu bir şey dersen bende alıcam aynısından. Geçmiş olsun.

• Slm benim cihazda dūştü dıştan çizik bile yok ama ekran renkleri bulandı sadece herşeyi çalışı yor garantili servis 275tl masraf istiyor bi akıl verin yaptırayım mı arkadaşlar

• Merhaba arkadaşlar dün itibariyle telefonumu minibüsten inerken düşürdüm tam sol üst taraftan kırılma meydana geldi ve sonucunda da dokunmatik büyük oranda çalışmıyor. Garantisi duruyor ama kullanıcı hatasını kapsamadığını biliyorum acaba yinede yetkili serviste yaptırsam daha ucuza kapatabilir miyim ? Ya da herhangi bir telefon tamircisi yetkili servise göre daha ucuz yapar mı ? Bildiğim kadarıyla 500-650 TL arasında bir onarım ücreti varmış. Acaba aranızda böyle bir şey başına gelen ya da duyan varsa ne kadara ve nerede yaptırdınız söyleyebilir misiniz. Tavsiyelerinizi de bekliyorum. Öğrenci olduğum için ne kadar ucuza yaptırabilirsem o kadar iyi ayrıca moralim bozuk olduğundan pek bir araştırma yapamadım kusura bakmayın.
  • nightmare1881 N kullanıcısına yanıt
    yurt dısından getırtıp kendınız takmadıktan sonra en az 400 u bayılırsınız.(teknık servıs te telefoncuda fark etmez)

yurt dısı getırtıp takarsanız 200 250 cıvarı olur.
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler şuanda yurtdışından getiremem gün içinde fiyat alıcam artık en uygunu neyse oraya vericem cevabınız için teşekkürler
  • nightmare1881 N kullanıcısına yanıt
    servısle 100 tl gıbı bır fark olursa servıse yaptırın.

telefoncuların neyudugu belırsız ekran kullanması ve telefona acarken zarar verme olasılıgını da goz onunde bulundurun
  • Varmı önerdiğiniz ekran Ankara'dayim 400 tl fiyat çekti bana telefoncu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejoo97

quote:

Orijinalden alıntı: yepyepcool

Benimde g2 nin ekranı kırıldıhttp://www.aliexpress.com/item/100-New-Original-LCD-Screen-for-LG-Optimus-G2-D802-lcd-Digitizer-Touch-Screen-Assembly-with/1783614479.html buradaki ekranı satın aldım.SAtıcı orjinal dedi ama bilemiyorum gelince göreceğiz.Anlayanlar orjinalmidir acaba?

Hocam cevapları yaz bende de aynı sorun var telefonun üst kısmı pert oldu sen olumlu bir şey dersen bende alıcam aynısından. Geçmiş olsun.

Ekranın görüntü kalitesi iyi fakat çabuk çizildi birde yanlarda hafif açıklık var.Anlıyacağın orjinal değil ama orjinale yakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam yaptırmam çok degil mi sizce

Gecmis olsun

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.