Şimdi Ara

LG G2 ekran kırıldı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
10
Favori
84.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim de ekran kırıldı ilk mesajdaki fotoğrafın aynısı diyebilirim aynı noktadan aynı şekilde ve dokunmatik fala çalışmıyordu teknogarantiye gönderdim adamlar yan sanayi ürün takmış alelade tamir edip yollamışlar. Telefn geldiğinde ışık sızması vardı sonradan ön panel kasadan ayrıldı. Değişim veya iade kabul etmiyorlar. Batarya da ölmüş sanırım telefon kapandı bi daha açılmadı. Benim bi 5-6 sene belki de daha fazla telefon yenileme imkanım yok ki bu nedenle G2 aldım almışken iyisi olsun dedim. Pişmanım (!). 3 ay oldu alalı servise gidip gelmekten daha 1 ay ya kullandım ya kullanmadım.
    http://www.aliexpress.com/item/The-newest-optimus-g2-d802-d805-LCD-Screen-and-Digitizer-Assembly-white-for-LG-with-frame/1595647091.html
    bu parçayı veya siyahını almayı düşünüyorum,telefondan soğudum rengini falan değiştireyim yeni gibi olsun bari :S adıbelli vereyim kaç paraysa sıfır gibi kullanayım bıktım uğraşmaktan. Alan kullanan varsa bi sorun çıktımı veya sorun çıkarmı ? Bir de bunda herşeyi var sanırım sadece bendekinin beynini buna aktarcz,bu ürün de yan sanayidir heralde problem çıkarmı garantisi bozulurmu daha 1buçuk yıl garanti var servisinde veya kullanımında sıkıntı çıkar mı ? ?

• hakaniko kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3scamp3

benim de ekran kırıldı ilk mesajdaki fotoğrafın aynısı diyebilirim aynı noktadan aynı şekilde ve dokunmatik fala çalışmıyordu teknogarantiye gönderdim adamlar yan sanayi ürün takmış alelade tamir edip yollamışlar. Telefn geldiğinde ışık sızması vardı sonradan ön panel kasadan ayrıldı. Değişim veya iade kabul etmiyorlar. Batarya da ölmüş sanırım telefon kapandı bi daha açılmadı. Benim bi 5-6 sene belki de daha fazla telefon yenileme imkanım yok ki bu nedenle G2 aldım almışken iyisi olsun dedim. Pişmanım (!). 3 ay oldu alalı servise gidip gelmekten daha 1 ay ya kullandım ya kullanmadım.
    http://www.aliexpress.com/item/The-newest-optimus-g2-d802-d805-LCD-Screen-and-Digitizer-Assembly-white-for-LG-with-frame/1595647091.html
    bu parçayı veya siyahını almayı düşünüyorum,telefondan soğudum rengini falan değiştireyim yeni gibi olsun bari :S adıbelli vereyim kaç paraysa sıfır gibi kullanayım bıktım uğraşmaktan. Alan kullanan varsa bi sorun çıktımı veya sorun çıkarmı ? Bir de bunda herşeyi var sanırım sadece bendekinin beynini buna aktarcz,bu ürün de yan sanayidir heralde problem çıkarmı garantisi bozulurmu daha 1buçuk yıl garanti var servisinde veya kullanımında sıkıntı çıkar mı ? ?

Kargosu 45 dolar. Gördün değil mi? Yani toplam 211 dolar yapıyor.

yani ???
    benim sorularıma cevap olmadı pek :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3scamp3

yani ???
    benim sorularıma cevap olmadı pek :S

Bi kere sen rengini değiştirirsen serviste patlarsın. İmeiden - seri numarasından cihazın rengi zaten kayıtlar altında. Sen bunu servise verince direk baştan kaybedersin. Soruya gelirsek takılabilir.
  • mckarakaya kullanıcısına yanıt
    Durum ne oldu. Geldi mi ekran?
    en son istanbulda gümrükteydi şimdi baktım torbaya eklenmiş bi kaç güne gelir herhalde.

1.
    Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    18/02/2014 20:44:38
    2.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    19/02/2014 08:41:10
    3.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM)
    26/02/2014 10:08:25
  • Arkadaslar en son yazdigim mesajdaki burayi taniyan varmi yaptiralimmi dedigim telefoncuya goturdum teli 400 tl ye yaptirdimeskisinden hicbir farki yok orjinal gibi oldu ve cok memnun kaldim hatta ilk yapildiginda begenmedim dedim sonra yenisiyle hemen degistirdiler tavsiye ederim sorunsuz durust bir yer haberiniz olsun.en azindan muhatap olucaginiz biri var karsinizda disardan neyi düyü belli olmayan ekran alip ugrasmaktansa burda yaptirayim dedim.
  • erkani E kullanıcısına yanıt
    Gorilla glas kaç ? Ekran orjınal mı yan sanayı mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diefor

Gorilla glas kaç ? Ekran orjınal mı yan sanayı mi ?

Gorilla 2 ve orjinal ekran
  • erkani E kullanıcısına yanıt
    G2de gg3 kullanılıyor ama fıyat dusuklugu bundan mı acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diefor

Yapmıyolar yapabılcegım bısey yokkı

hakkınızı arayın bencede, eğer ekran kırılmasınıda yapmıyorsa daha ne işe yarıyor bu kasko? bozulunca zaten servis bakıyor b u durumda kaska ne iş yapıor? adı üstünde kasko. hata seninde olsa yapmaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill_them_all -- 28 Şubat 2014; 11:20:41 >
  • içim bı cız etti valla
  • iyi akşamlar arkadaşlar az önce ayakkabımı bağlamak için eğildiğimde montumun cebinden düştü telefonum ve ekranı kırıldı yaklaşık 30 40 cmden düştü bu kdr kolay kırılır mı ya yuhh şuan ekran görüntüsünde bir sorun yok ancak camın köşesi kırık ve dokunmatik çalışmıyor çok zor algılıyor 20 30 kere basıyorum anca algılıyor ne yapmalıyım garantiye göndersem çok yüksek fiyat sölerler tahminimce bu forumda bir şeyler paylaşmışlar yurtdışından falan getirtip taktırsam sanırım bayağa uygun olacak ama işte ne şipariş vereceğimide bilmiyorum ekranda bir şey yok görntü iyi cam kırık ve dokunmatik bozuk ne öneririsiniz alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnsu123

iyi akşamlar arkadaşlar az önce ayakkabımı bağlamak için eğildiğimde montumun cebinden düştü telefonum ve ekranı kırıldı yaklaşık 30 40 cmden düştü bu kdr kolay kırılır mı ya yuhh şuan ekran görüntüsünde bir sorun yok ancak camın köşesi kırık ve dokunmatik çalışmıyor çok zor algılıyor 20 30 kere basıyorum anca algılıyor ne yapmalıyım garantiye göndersem çok yüksek fiyat sölerler tahminimce bu forumda bir şeyler paylaşmışlar yurtdışından falan getirtip taktırsam sanırım bayağa uygun olacak ama işte ne şipariş vereceğimide bilmiyorum ekranda bir şey yok görntü iyi cam kırık ve dokunmatik bozuk ne öneririsiniz alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Geçmiş olsun. Konunun yukarılarında link mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okudum yukarıdakileri ancak emin olamadım benim görüntü de problem yok sadece cam kırık ve dokunmatik zor algılıyor sanırım o üstteki cam dokunmatik oluyor sadece onu değiştirmem yereli olur mu ve paylaşılan linklerde çeşitli fiyatlar var 60 80 120 200 dolar arası değişiyor farkı nedir acaba genelde lcd ve dokunmatik beraber satılıyor sanırım tek dokunmatik olan yanlızca üstteki cam anladığım kadarıyla onu alsam sadece nasıl taktırabilirim ki mümkün müdür? bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
  • hocam sadece dokunmatik paneli değiştirenler pek sağlıklı sonuç alamamışlar bu yüzden dokunmatik panel ve lcd ekran birleşik hatta kasasıyla birlikte almanda fayda var.
  • Benim de dün arabadan inerken düştü ve ekran kırıldı parça parça dökülüyor. Lg birçok tele göre sistem bakımından üst seviyede ve kullanım şekli ile gerçekten memnun kaldığım bir telefondu fakat ilk düşüşte bu kadar büyük bi zarar be dayanıksızlığı üzücüüü..
  • ssunal S kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ince çerçeve o kadar risk demek. Yapacak birşey yok ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neoptolemos_

Telefonun siyahsa bende ekran+cam ünitesi var. Servisin verdiği fiyatın yarı fiyatına halledebilirsin.

Malzemeleri sattınızmı ? Bir yakınıma lazım siyah g2 cam ve çerçevesi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.