Şimdi Ara

LG G2 Ekran Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sabah talihsiz bir olayla telefonumun canımı kırdım. Telefonda sadece sag alt kösede çatlak oluştu, fakat dokunmatik tamamen gitti, tabi telefon kilitlenmedi çünkü hala Whatsapptan mesaj geliyordu o anda. Bende hemen teknosaya götürdüm verdim. Sizi arayıp bilgilendirirler falan dediler teknosadan. Sorum şu ki; Yakın zaman da teknosaya veripte ekranı değiştiren oldumu, olduysa ne kadara yaptırdınız ve sağlam yapıldımı. Bu arada vintek elektroniğe gönderilmiş cihazım.

• En başta 650 tldi, sonra 500-600 civarına yapıldığını söylemişlerdi galiba.

Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 12 Mart 2015; 21:57:04 >
  • Banada 650 tl demislerdi vakti zamaninda.

Allah yardimcin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiye vermedim. Telefoncudan 270 e yaptirdim ben memnunum

• Bilgi için teşekkürler heralde şimdi 500 falan isterler. İlgilenen herkese teşekkürler. Güzel güzel kullanın telefonlarınızı..:D
  • Forumda 230 TL'ye satan arkadaş vardı.

• Servisleri anlamak da zor. Telefonun fiyati ne kadar ki 600 lira ekran degisimine istiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene servisine arkadaşım 400 TL'ye yaptırmıştı.

• Hocam 600 lira derse yaptırma bence zaten çek ıvır zıvırla 850-900 tl'lere bulunur hale geldi. Aliexpresste ekranı uyguna bulabilirsin.
  • telefonculara yaptır, servis 2 katı para istiyor
  • İlginiz için teşekkürler. Servise yolladım sağlam olsun diye, bana 420 tl gibi bir ücret çıkardılar.(Vintek elektronik) Eğer yollayacak olursa, fiyat böyle bişey çıkar heralde.
  • bende lG G2 vardı ekranı kırıldı değiştirdim memnun kaldım hocam yanılmıyorsam 250 TL ye değiştirdiler. bi bakın isterseniz. siteleri buwww.acilceptelefonutamiri.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.