Şimdi Ara

[LG-G2][D802] TOT DOSYASI İLE STOCK ROM YÜKLEME (HARD BRİCK KURTARMA) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
19
Favori
83.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vesbuci

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: welowis

Hard reseti denediniz mi kurulumdan sonra?

sorun hard reset değil. Uygun rom bulamamak 2 rom yükledim LG yazısında kalıyor öylece.

D802 olan bütün romlar uygun romdur.
    Buradanda defalarca yazıldı ama forumun arama sistemi şu anda çalışıyor mu bilmiyorum. Olmazsa Teknik konuda 1.sayfada IMEI numaranızı yazarak kendi romunuzu indirebileceğiniz bir link var. Oradan kendi romunuzu indirip yükleyin. O sayfadaki benim 2. Mesajımda çok daha ayrıntılı bilgi mevcuttur.

işte sıkıntıda orda. Çinden getirttim teli imei no çakma. Kendi imei değil. Sadece daha önceden ekran görüntüsü aldığım bu resim var.

IMEI no çakma olsa bile cihazınız D802, yani D802 için olan her ROM'u kurabilirsiniz.

LG Mobile Support Tool ile Yazılım Hatası Kurtarma'yı denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: welowis

Hard reseti denediniz mi kurulumdan sonra?

sorun hard reset değil. Uygun rom bulamamak 2 rom yükledim LG yazısında kalıyor öylece.

D802 olan bütün romlar uygun romdur.
    Buradanda defalarca yazıldı ama forumun arama sistemi şu anda çalışıyor mu bilmiyorum. Olmazsa Teknik konuda 1.sayfada IMEI numaranızı yazarak kendi romunuzu indirebileceğiniz bir link var. Oradan kendi romunuzu indirip yükleyin. O sayfadaki benim 2. Mesajımda çok daha ayrıntılı bilgi mevcuttur.

işte sıkıntıda orda. Çinden getirttim teli imei no çakma. Kendi imei değil. Sadece daha önceden ekran görüntüsü aldığım bu resim var.

IMEI no çakma olsa bile cihazınız D802, yani D802 için olan her ROM'u kurabilirsiniz.

LG Mobile Support Tool ile Yazılım Hatası Kurtarma'yı denediniz mi?

Olmuyor güzel kardeşlerim 100 'e yakın rom var. Bide şarzım biterse o zaman kötü. Her romuda deneyemiyorum ortalama 2 saatte iniyor.
    2 rom denedim Lg yazısında takılı kalıyor üstteki bildirim ışığıda yeşil mavi yanıp sönüyor. Sizden ricam ilk kurulum acaba çokmu uzun sürüyor. 5 -6 dk bekliyorum ilerleme yok geri kapatıyorum. Benmi sabırsızım acaba
    yazılım kurtarmada imei veya seri numarası istiyor. Bendeki uymadığı için olmuyor. Ancak benim telin modelinden elinde olan varsa seri numarasını Allah rızası için benimle paylaşırsa o zaman belki olabilir :)

Zaten yurt için kayıtlı tel olsa bu sıkıntılar olmayacak..

• Buda benim nacizane ( fastboot mode udc start ) takılı kalan telefonları download mode alma yöntemi. Kenarda bulunsun yapamayanlar için

öncelikle pc nin teli görmesi gerek. Teli pc ye taktığınız zaman Telefon ekranında Command diye bir uyarı gelecek. Veya aygıt yöneticisindende görülebilir. Ağ bağdaştırıcıları altından ( Bağlantı Noktaları COM LPT) bölümü gelecek. O görünmezse komut giremezsiniz. Çıkmıyorsa Usb kablosunu başka usb portuna takın daha önce takmadığınız yere. Ordan gerekli kurulumu yapacak. Sadece Android yazıyor ise sürücü yazılımını güncelleştiri çevrimiçi aratınız. Windows update sanırım.

bunu indir. Bilgisayarın D bölümüne atıp çıkarın
    https://docs.google.com/file/d/0B-JqjpaSt9xKcmdnc09EVFg4UTQ/edit

şifre: cms88168

http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G2

Burdan sizin tele uygun rom altındaki dosyaları tek tek indirin. Sadece en baştakini indirmeyin 0 olan. İndirdiğiniz dosyaların başındaki rakamları silin örneğin 1-modem.img yazan yerdeki rakamları siliyoruz modem.img yapıyoruz.

D bölümünde boş yere Shift tuşuna basılı kalıp farenin sağ tuşuna basarak Komut dosyasını burada aç tıklayın

sırasıyla bu komutları kopyala komut penceresinde yapıştır. enterle

telefonda ve komut dosyasında ilerlemeyi göreceksin

fastboot erase aboot
    fastboot flash aboot aboot.img
    fastboot erase boot
    fastboot flash boot boot.img
    fastboot erase dbi
    fastboot flash dbi dbi.img
    fastboot erase laf
    fastboot flash laf laf.img
    fastboot erase misc
    fastboot flash misc misc.img
    fastboot erase modem
    fastboot flash modem modem.img
    fastboot erase persist
    fastboot flash persist persist.img
    fastboot erase recovery
    fastboot flash recovery recovery.img
    fastboot erase rpm
    fastboot flash rpm rpm.img
    fastboot erase sbl1
    fastboot flash sbl1 sbl1.img
    fastboot erase tz
    fastboot flash tz tz.img

fastboot reboot

Bu yöntem sadece Download moduna alıp rom yüklemek için. Bizim amacımız fastboot mode bölümünü geçmek.

Download Mode almak için güç düğmesine 15-20 saniye basılı kalıp teli kapatınız. Sonra ses açma tuşuna basılı kalıp usb kablosunu tele bağlayınız.

Risk size aittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vesbuci -- 6 Aralık 2014; 22:51:47 >

• vesbuci kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam arkadaşların işine yaratacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi derdime çare bulamadım hala ona yanıyorum :)))

şimdi arka kapağı açtımda D801/ D803 yazıyor. Ne indirecem bilmiyorum.
  • quote:

kendi derdime çare bulamadım hala ona yanıyorum :)))

Işte hocam şimdi oldu download mode girebiliyordunuz değil mi yanlış kdz yüklüyormuşsunz verdiğim Linkten indirip flash tool ile yukleyin açılacaktır telefon

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW474695432109876543213/D803T20H_00.kdz

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

kendi derdime çare bulamadım hala ona yanıyorum :)))

Işte hocam şimdi oldu download mode girebiliyordunuz değil mi yanlış kdz yüklüyormuşsunz verdiğim Linkten indirip flash tool ile yukleyin açılacaktır telefon

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW474695432109876543213/D803T20H_00.kdz

D803B20G_00.kdz

az önce bu romu indirdim hiç ilerlemedi bile. Benim anlamadığım ilk sağlamken ekran görüntüsü aldığım resimde d80220b yazıyor arka kapağı açtım ordada D801/D803 yazıyor

Kafayı yiyecem yemin ederim ya bu romuda deneyelim bakalım

[LG-G2][D802] TOT DOSYASI İLE STOCK ROM YÜKLEME (HARD BRİCK KURTARMA)

Hocam bende anlamadım nasıl yapmışlar onu bence yazılım kısmıyla oynamışlar
    Bu rom olmazsa 803 için tot Dosyası vereyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Hocam bende anlamadım nasıl yapmışlar onu bence yazılım kısmıyla oynamışlar
    Bu rom olmazsa 803 için tot Dosyası vereyim

senin verdiğin romu indiriyorum bide onu deneyecem.
    bu telefon yenilenmiş olarak geliyor refurbished mi ne diyorlar ondan işte. Ondan olabilir. Dikkat ettiysen sol taraftaki sarı film üzerinde D801 işaretlenmiş. Acaba d801 olabilirmi
    803 olmazsa 801 deneyelim hocam

• Senin verdiğin romuda denedim o da aynı ilerleme olmadı. Sabah iki tane daha denedim d80220b olandan yine aynı. Senden ricam 4.4.2 ve sadece d80220b yazan rom bulamazmıyız.
  • quote:

Senin verdiğin romuda denedim o da aynı ilerleme olmadı. Sabah iki tane daha denedim d80220b olandan yine aynı. Senden ricam 4.4.2 ve sadece d80220b yazan rom bulamazmıyız.

Hocam ben sadece d80220b yazan görmedim ama çinden geldi demiştiniz çin 20b deneyelim 801 kurdunuz mu hiç hocam
  • Çin romu d80220b yukledim. O da olmadi. Sanirim d801 rom yuklemem lazim. Hocam d801 kdz rom bulabilirmiyiz 32 gb olan. Yada genis lg rom listesi varmi.

http://?.ly/uRet2

Soru işareti yerine adf ekleyin

D80120g

• Wrong Dll File Hatası Alıyorum Dll Yüklerken Ne Yapmam Gerekiyor Yardım Edin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirbey65

Wrong Dll File Hatası Alıyorum Dll Yüklerken Ne Yapmam Gerekiyor Yardım Edin?

Driverlari ve lg mobile support u güncelleyin

• Hocam telefonu kurtarmasina kurtardikta bu sefer imei null ve baseband bilinmiyor yaziyor. Acil arama bile yapmiyor. Megersem benim tel d801' miş. Anlamadigim daha onceki romda oynamami yapmislar TMobil adina hic birsey yokken. T Mobile yaziyor acilista bazi tmobil uygulamalarida yuklu. İmei ve baseband sorununu nasil cozebiliriz.

• quote:

Hocam telefonu kurtarmasina kurtardikta bu sefer imei null ve baseband bilinmiyor yaziyor. Acil arama bile yapmiyor. Megersem benim tel d801' miş. Anlamadigim daha onceki romda oynamami yapmislar TMobil adina hic birsey yokken. T Mobile yaziyor acilista bazi tmobil uygulamalarida yuklu. İmei ve baseband sorununu nasil cozebiliriz.

Hocam rootlayip custom rom atin hem t-mobile dan kurtulursnuz hemde cekme problemi kalkabilir

Baseband içinde bu dosyayı recovery de flashlayabilirsiniz

https://www.androidfilehost.com/?fid=23487008491963149

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 12 Aralık 2014; 16:24:22 >

Mesela bu benim cihaz hocam şimdi d855(G3) yazdim ama cihazim hala g2

• çok teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.