Şimdi Ara

[LG-G2][D802] TOT DOSYASI İLE STOCK ROM YÜKLEME (HARD BRİCK KURTARMA) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
19
Favori
83.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    248 nedir bilmiyorum ama twrp geliyorsa otg ile stock flashable rom kurup üzerine flash tool ile istediğiniz romu kurabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

248 nedir bilmiyorum ama twrp geliyorsa otg ile stock flashable rom kurup üzerine flash tool ile istediğiniz romu kurabilirsiniz

otg da kdz uzantısı ile olmuyor değil mi hocam illa zipli bütün dosya gerekiyor sanırım değil mi.? peki bu dosyayı nerden indirebilirim veya örneğin cloudy/stock 2,5 zip diye bir dosya indirdim. onu otg dan yükleyebilirim değil mi.? sonrasında tekrar flash toll ile kdz 10 c/f gibi romlar mı yüklemem gerekecek.? kusura bakma çok soru sordum ama anlamıyorum ve bu durumdan kurtulmak için çırpınıyorum. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzyuzy

quote:

otg da kdz uzantısı ile olmuyor değil mi hocam illa zipli bütün dosya gerekiyor sanırım değil mi.? peki bu dosyayı nerden indirebilirim veya örneğin cloudy/stock 2,5 zip diye bir dosya indirdim. onu otg dan yükleyebilirim değil mi.? sonrasında tekrar flash toll ile kdz 10 c/f gibi romlar mı yüklemem gerekecek.? kusura bakma çok soru sordum ama anlamıyorum ve bu durumdan kurtulmak için çırpınıyorum. teşekkürler.

flash tool ile ldd802at-00-v10f-eur-xx-dec-17-2013-32g+0 zip yüklemeye çalışıyorum bahsettiğim248 hatası veriyor. ama daha önce bunu yüklemiştim. aynen sizin dediğiniz gibi port 41 e alıp herşeyi yüklemiş telefon açılmıştı ama işte sensör hatasına kkbaseband yüklemek yerine (bilmediğimiz için tabi) tekrar ful wipe yaptım şimdi de aynı yolla yükleme hatası oluyor.

• uzyuzy U kullanıcısına yanıt
    Cloudy stock olur yada burada ben 20b yapmistim onu indirip flashlayabilirsiniz

• quote:

hocam bu cloudy stock 2.5 i u otg dan yükledim ma yine twrp de kaldı ne yapabilirim başka.?
  • quote:

quote:

hocam bu cloudy stock 2.5 i u otg dan yükledim ma yine twrp de kaldı ne yapabilirim başka.?

Sistem wipe yapıp tot yöntemini tekrar deneyin hocam

• @Blacktechtonix hocam benim lg g2 de şöyle bir durum var ..daha önce brick olmuştu sonradan yaptım cihazı uzun uğraşlar sonucu..şu an çalışıyor ama download mode da açılmıyor cihaz ..downloadmode yerine fastboot mod da açılıyor. twrp yüklü ..cihazın çalışmasında sorun yok ancak ben stock roma dönmek istiyorum bu custom rom işine ara vereyim dedim. temiz kurulum yapmak istiyorum.. eski falsh tool ile denedim(tot) dosyayı yüklenmedi..yeni offline download tool la da olmadı .cihaza dowload mode dosyayını nasıl yüklerim? tşkler..
  • nebula72 N kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu konudaki 20b kitkat flashable romu yükleyip ardından download moda girmeyi deneyin hala aynı sorun devam ederse başka yöntemler deneyelim
  • tşkler .. deneyip sonucu paylaşırım
  • quote:

quote:

quote:

hocam merhaba. türkiye 10c orjinal kdz uzantılı dosyasını flash tooldan yükledim bu sefer yükledi. demek ki önce stock romunu yüklemek gerekiyormuş.ben hep 20 d/20c falan yüklemeye çalıştığım için yükleme hatası alıyormuşum. şimdi tekrar root ve optimus v1.4.1 yükledim telefon canavar gibi oldu. çok uğraştım ama oldu. cehalet zor zanaant.!
    size de yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
    quote:

• quote:

quote:

quote:

hocam yalnız benim tel 32 gb şimdi oldu 16 gb :) daha önce bu tür durumları duymuştum. neden olduğunu merak ettim sadece bilginiz var mı.? forumda görmüştüm onuda vaktimin olduğu zamanda düzeltirim artık becerebildiğim kadar.?

• 16Gb sorunu çözümü de başka bir konumda forumda mevcut halledebilirsiniz geçmiş olsun
  • Günaydın

lg flash tool ile 10n atmak isterken bu hatayı alıyorum ne yapabilirim?
    konunada yazdım ama sılmıssın yardımcı olabılırmısın
    kdz yuklerken tlf caktı recovery olarak acmak ıstedıgımde otomatık download moda atıyor lg flash tool da baglantı kuramıyor

http://i.hizliresim.com/1nqR3Y.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsenx

Günaydın

lg flash tool ile 10n atmak isterken bu hatayı alıyorum ne yapabilirim?
    konunada yazdım ama sılmıssın yardımcı olabılırmısın
    kdz yuklerken tlf caktı recovery olarak acmak ıstedıgımde otomatık download moda atıyor lg flash tool da baglantı kuramıyor

http://i.hizliresim.com/1nqR3Y.jpg

10n nerenin romu? Siz g3 e mi rom yüklüyorsunuz? orjinal flash tool ile mi rom yuklemeye çalışıyorsunuz

• Arkadaşlar yelfona cloudy g3 2.1 yükledimm cihaz açılmıyor lg logosu geliyor ardından direk philz recovery e geçiyor ne yapmam lazım otg flash bellek alsam ordan cuatom rom atsam olur mu yardım edin askerde oldugumu icin çarşıda yapmam lazım telefon acilmiyor

• dahaka7741 D kullanıcısına yanıt
    Evet otg ile olur hafızada varsa onunla da olur hocam

• Arkadaşlar benim cihaz download mode'a giriyor. flash tool ile italya 20f attıktan sonra hareketli lg logosu gelmiyor bildirim ışığı yanıyor ama hiç tepki vermiyor cihaz. Hard reset attım tuş kombinasyonlarıyla yok hala aynı. 2014 flash toolla CSE flash yaptım yine olmadı. Bu tot yöntemi düzeltir mi? Bir de D802AT demişsiniz AT yazısı operatör olan mı benim international D802 de ondan sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi user05 -- 23 Kasım 2014; 19:51:11 >
  • quote:

Evet otg ile olur hafızada varsa onunla da olur hocam

Hocam sorun o zten indirdigimi yukledim acmiyovphilzz e donuyo galiba bozuktuvzip otg ye indirsem takip philzz le kursam olur mu sence yada bska bi cozum varmi askerdeyim o yuzden sikinti oluyo haliyle bilg. Olsa yaparim ama garanti en son dusunuyorum cnku cihaz rootlu para isticekler

• dahaka7741 D kullanıcısına yanıt
    Hocam varsa imkan bunu indirip kurun otg den forumber hocamızın düzenlemesi herşeyi silip yeniden kuruyor romu

https://docs.google.com/uc?authuser=0&id=0B3U72O5ZZ8z-MHJELUNPQTVMRkk&export=download

• user05 U kullanıcısına yanıt
    Tot dosyası uygun d802 için hocam inen dosya hasarlı olabilir yoksa stock romda logo da kalmaz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.