Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (263. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113.144
Cevap
481
Favori
3.852.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aynı ülkelerden 2 tip rom var. Mesela Bir TURKEY var. Birde "TuRkey open 16G" yazan var. Geri dönüşte hangisini kuracaz bilemedim? Birde root için bu sayfadakileri mi yapacaz?

XDA Developers
    [ROOT] Root your G2 [ATT|VZW|TMO|KT|RGS|BELL|TELUS|OPEN] [Yay!]
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448887

Lütfen yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StackOverflow -- 5 Ekim 2013; 15:35:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: BASKANCIHAN

üstadım ilgine öncelikle çok teşekkür ederim ne lanet dosyaymış ya yok hocam indiremiyorum..hotfile vs...hotfile a kayıt ücretsiz kayıt olup giriş yaptıktan sonra dosya nerdeyse gösterip upload ediyorsunuz...

Denedim ama hotfile tek seferde en çok 400 mb. yükleniyor o zaman 5 parça oluyor ve bir part ı 100 dakika gösteriyor yani bir günde zor biter ben dropboxu halletmeye çalışayhım yada siz inndir comdan İDM indirip kurarsanız yarım saatte indirirsiniz ben sonunda o şekilde indirebildim.

usta dropbox sa yükledikten sonra en sağa doğru fareyi çek bi tane zincir resmi çıkıyor ona tıkla (share link) ufak bi kutucuk açılcak onada get link diyceksiniz bu kadar yapcağınız sonra üsttteki sayfanın adresini olduğu gibi kopyalayıp yapıştırcaksınız

Sağ taraftaki zincire tıklıyorum ama ufak bir kutucuk açılmıyor.Bazem beynim duruyor ve takılıp kalıyorum beceremiyorum.Dosyanın zipli yada açık olması farkedermi.
  • 16 GB beyaz ile araniza katilmis bulunmaktayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3g kullanan arkadaşlar ekran süresi ss si atsanızda bizde baksak

• quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Arkadaşlar aynı ülkelerden 2 tip rom var. Mesela Bir TURKEY var. Birde "TuRkey open 16G" yazan var. Geri dönüşte hangisini kuracaz bilemedim? Birde root için bu sayfadakileri mi yapacaz?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448887

Lütfen yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

LG OPTİMUS G2 ROOT OLMA REHBERİ

1. Arkadaşlar ilk olarak telefonumuzun tüm driverlarının yüklü olduğundan emin olmalıyız bunu da en basit
    telefonumuzun usb ile bağlanma yöntemlerinden lg yazılımı seçeneğini seçip lg pc suite i kurarak hallederiz.

2.Telefonda geliştirici modunu aktif etmemiz gerek bu işlemide ayarlar>genel>yazılım bilgileri>yapım numarası
    seçeneğinin üzerine 4-5 defa tıklayarak yapıyoruz ve ekranda yazı görünür artık geliştiricisiniz diye.

3.Şimdi de aktif ettiğimiz geliştirici kısmından usb hata ayıklama ve sahte konumlara izin ver şıkkını
    işaretliyoruz sonra yine genel>güvenlik>bilinmeyen kaynaklar şıkkını aktif ediyor ve uygulamaları doğrula
    açıksa onu da deaktif ediyoruz.

4.http://downloads.codefi.re/thecubed/lg_g2/root/ioroot6.zip linkteki dosyayı indiriyoruz bir klasöre
    çıkarıyoruz ve telefonu pc ye usb kablo ile bağlayıp bağlantı seçeneklerinden sadece şarj et i tıklıyoruz.
    Şimdi root.bat uzantılı dosyaya çift tıklıyoruz ve birkaç defa enter tuşuna basarak ilerliyoruz en son
    çıkan yazılarda success yazısını görüyoruz ve tamamdır.

5.Şimdi telefonu pc den ayırıyoruz tarif ettiğim kısımdan usb hata ayıklamayı aktif durumdan geri deaktif
    edip hemen ardından geri aktif ediyor ve telefonu pc ye geri bağlıyoruz.4. işlemde anlattığım işlemi tekrar
    yapıyoruz yani root.bat a çift tıklayıp dos ekranı kaybolana kadar enter tuşuna basıyoruz ve artık
    telefonumuzda root yetkisine sahibi güle güle kullanalım inşallah.
    ___________________________________________________________________________________________________________________________________

Shunter adlı arkadaşımızın anlatımı ile ben defalarca root yaptım,ondan kopyalamıştım,arka sayfalarda gereken dosyaların linkinide vermişti,bulamazsan burdan veririm.
  • grolof kullanıcısına yanıt
    hocam dosya zipli değilde açık deneyin bir de bu İngiltere romu open europa diye mi geçiyor hocam...?
  • quote:

hocam dosya zipli değilde açık deneyin bir de bu İngiltere romu open europa diye mi geçiyor hocam...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 5 Ekim 2013; 16:18:28 >
  • quote:

Açıkda denedim olmadı ben biraz daha araştırayım ama niye önerdiğim şeyi yapmıyorsunuz burdan indireceğinizden daha hızlı indirebilirsiniz..sanırım İngiltere romu öyle geçiyor az bakayım linkine.
    error yazıyor hocam mutlaka bir yolu olmalı ama neyse hocam sizide yorduk...
  • quote:

error yazıyor hocam mutlaka bir yolu olmalı ama neyse hocam sizide yorduk...

storagecow.eu
    StorageCow.eu File Hosting | LG, KDZ, TOT Files //
    http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2FUnited+Kingdom%2FUK+Open+D802%2F

Burdan İngiltere romunu indirebilirsin problem olmaz sanıyorum.
  • :) bazı kavramlar goreelı tabı :gunde ort 2 saat ınternet kulaanımı,fazlsını zaten ofıste evde bulablyrsun,,60 -70 dk cıvarı konusmadır,,daha fazla kullanımda 1 gun yetyr-gunu tamamlayabılyr (ıhtyacım olmadıgı zamanlar 3gyı kapyrsun halı hazrda bekleyen bı guc iyidir-akıllı telfnlar batery uzun olsun beklentısı gunumuz teknolojısınde yersızıdr ama olmadık zamanda bıten sarj ıssız yolda arabanızın bozulmasından beterdır-cıldırtır )
    haa keza dger hattımda s3 gun boyu net acık ve daha fazla konusma yapamadan (gun bıtmeden) sarjı bıtyr...
  • Arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum memnunsunuz değil mi? Samsung'dan sıkıldığım için (s2) farklı alternatifler arıyordum iPhone 5s ve G2 arasında kaldım hem fiyat hem de kullanılabilirlik, android özgürlüğü nedeniyle G2 den yanayım her ne kadar iOs bir gömlek daha stabil olsa da.

Önemli olan kullanıcı yorumları olduğu için sizin de fikirlerinizi almak istedim.
  • yok farketmez sağdaki zincire tıklayınca ufak bi kutucuk geliyor meil adresine gönderiyimmi diyor get link veyada çarpıya bas çık sonrada üstteki linki seçin kopyalayın linke tıklayan direk indircek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 5 Ekim 2013; 19:22:43 >
  • dediğinizi aynen yaptım hocam bağlantı sunucu tarafından kapatıldı uyarısını alıyorum durmadan...
  • İngiltere romunda sıkıntı yok hocam tamamdır idm ile sorunsuz fakat turkey romu sorunlu ne yaptıysam olmuyor..!
  • Sonunda Turkcell kılıfı yolladı

• Şu kampanya bitip bizim de kılıflar gelseydi iyiydi
    Teşekkürler üstat, bu bilgiler ilk sayfaya eklenirse daha ulaşılır olacaktır.
    Hay Allah senden razı olsun. Cok teşekkürler. Birde bazı romlar iki tane. MEsela TURKEY var. Birde TURKEY OPEN 16G. Open olanları mı yükleyeyim?
  • Cihazda open gls 3.0 desteği var mı?

• 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.