Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (1715. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113.191
Cevap
487
Favori
3.850.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17131714171517161717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende LG G2 almaya karar verdim hatta demin turkcell iletişim merkezine gittim ellerinde yokmuş siyah, cuma gelecek cuma alıyorum telefonda tek hoşuma gitmeyen kısım arka tarafı gerçekten çok basit olmuş diğer her şey kusursuz duruyor,artık o sorunu da güzel bir kılıfla gidereceğim şık farklı kılıf önerisi olan varsa tavsiye alabilirim yurtdışı da olabilir.
  • Öncelikle aranıza hoşgeldim 32gb white almış bulunmaktayım teknosadan ilk olarak şunu söylemeliyim ki forumda ki arkadaşlar olmasa bu konuyu incelememiş olsam kesinlikle ölü pikselli bi telefon almış olucaktım. Aldığım cihazı kontrol ettirdim orada ve hemen hiç test bile yapmadan belli olan bariz bi ölü piksel vardı . Çalışan arkadaş gitti yenisini getirdi onda da ölü piksel vardı artık tr versiyonlarında bunları mı yamamaya çalışıyolar bilmiyorum ama sonuncusu yani üçüncüsünde çok şükür bişey yoktu sorunsuz değiştirdim eğer okumamış olsam arkadaşlar paylaşmamış olsa hat takardım kesin o andan itibarende zaten değişim değil servise yollanıyormuş orada çalışan arkadaşın söylediğine göre güncelleme direk geldi ama çekimserim şuan için biraz kullanırım 10b de olmadı 10c ye geçerim ama çok fazla olumsuz yorum var sanırım bekliyeceğim bu kore versiyonuna sahip arkadaşlar eğerki 4.4 video incelemesi hazırlayabilirlerse çok mutlu olurum internette arama taramama rağmen hiç bi yerde bulamadım belki bu forum içinde bi ilk olur hem saygılar sevgiler forumdakilere teşekkürler
  • beyler önceki sürümde varmıydı bilmiyorum ama çoklu fotoda flaş yok ve karanlıkta hiçbirşey görünmüyor.
    video modunda 3 mod var eskiden daha çok vardı gibi
    kamera genel olarak yine kötü yani mucize beklemeyin.

    %69 a gelmesi bende 4,5 saat sürmüştü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BèRuTTì

    kulaklikla sarki dinlerken bir onceki sonraki sarkiya nasil geciliyor acaba kulaklik ustunden?

    Kulakliktaki oynat/durdur butonuna iki kez hizlica basmalisiniz ama bunu sarki caldigi sirada yapmalisiniz. Sarki duraklatildiginda denerseniz olmaz. Ben ilk basta alisamamistim ama birkac seferdenedikten sonra suan rahatlikla kullanabiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrAstrum

    Valla Chrome hem çok ısındırıyor telefonu hem de pili sömürüyor maalesef. HD olanı tabletler için yapılmış bir versiyonu hocam. Bizimle bir alakası yok yani.

    Kendi tarayıcısı sorunlu değil mi? Sayfalarda takılıyor sonra kapatılsın mı diye uyarı çıkıp çıkıp duruyor bende. Onun için baştan beri crome kullanıyorum, başkada tarayıcı kullanmadım.
    Şimdi güncelleme gelmiş indiriyorum, bir deniceğim bakalım belki tarayıcısını da düzeltmişlerdir. Aslında ben beğenmiştim kullanımı kolay ve göze hoş gelen bir tarayıcı...

    Olmadı siz bayağı aktif bir kullanıcısınız en beğendiğiniz tarayıcı nedir onu deneyeyim ?
  • Güncelleme geldi ama hiç bi değişiklik yok gibi 4.4 ne zaman gelecek bu cihazlara ??
  • Genel olarak ekranım %50 ve Otomatik parlaklık işaretli wifi açık batarya sürelerim bunlar ve şu an kullandığım sürüm 10b, 10c'ye geçip geçmemede kararsız kaldım biraz daha geçenleri beklemekte fayda var sanırım

    Ekran



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlaCKFOX -- 8 Ocak 2014; 21:10:06 >
  • koyar olm kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 2-3 saat sürüyor
  • Çok sık e-kitap okuyan biri olarak benim merak ettiğim note 3 deki gibi göz ile sayfaları aşağı-yukarı yapma videoları durdurma ve devam etme gibi birşey mümkün mü ekstra bir uygulama kurulup olması bile işimi görür sanırsam göz sensörü de var cihazda
  • Uçan Köfte U kullanıcısına yanıt
    Dostum bu duvar kağıdını nerden indirdin adı nedir nasıl bulabilirim
  • Çok teşekkür ederim hocam. Bir şey daha sorayım, bu hard reset yaptığımız zaman güncelleme gitmiyor değil mi? Bir de yedeklemekten kastınız ne tam olarak? Sadece telefon içindeki belgeleri, müzikleri falan yedekleme değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme gelmiş pc suite ile bakınca gördüm. yalnız yarım saatte yalnızca %2 sini indirebildi. 60 mblık bişi değil mi bu niye bu kadar yavaş?
  • freestyler7

    Siz dedikten sonra telefonu aldığımdan beri ilk defa kullandım uygulamayı (Daha önce açmıştım ama kullanmamıştım.). Hem yazıyı çevirdim hem de konuştum ve hata falan almadım. Türkiye 10C romunu kullanıyorum.

    poyraz_371

    Valla hocam bir sürü tarayıcı denedim ama hiç biri Chrome kadar stabil, kullanışlı ve sade gelmediğinde dolayı alışamadım. Kendi tarayıcısını da beğenmedim. Ama artık canıma tak etti bu şarj harcaması. İnanın 3D oyun oynasam bu kadar gitmez. Baidu Browser yükledim ben de. Şimdiye kadar bir problem çıkarmadı oldukça stabil. Yalnız daha ilk günüm o yüzden tam emin değilim. Ötekileri bir gün bile kullanamamıştım.

    Bu arada Firefox da fena gelmedi gözüme. Baidu veya Firefox'u deneyip karar vermenizi tavsiye ediyorum.
  • MrFinito kullanıcısına yanıt
    türkiye 10c yi indirirken öyle yaptım hocam :)
    ama şuan europa 10f deyim :)
  • Telofona pencereli kılıf almak istiyorum ama kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir nasıldır. Ben bugün bir tane denedim dükkanın birinde pek ısınamadım kapak tam kapanmıyor yarım açık kalıyor satıcı zamanla oturur dedi ama pek ianmadım.
    ayrıca kapağı tam arkasına çevrince ekran yine pencere boyutuna küçülüyor buda beni rahatsız etti telefona zarar ver mi diye acaba düşündüm orijinal lg pencerili kılıflardada böylemi bilgi verecek arkadaş varmı. orijinal olanlar 90-100 tl bu baktığım 25 tl idi.
    Bunun dışanda sizler nasıl kılıflar kullanıyorsunuz tavsiyeleriniz nedir nasıl duruyor arkadaşlar kılıf konusunda karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hellboy2299

    Dostum bu duvar kağıdını nerden indirdin adı nedir nasıl bulabilirim

    Dostum bu kilit ekranı:
    http://i.hizliresim.com/epYBWL.jpg

    Bu da ana ekran:
    http://i.hizliresim.com/KlzvOb.jpg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spigen slim armor kılıf alacağım beyaz telefonuma

    sizce siyah renkmi iyi olur yoksa beyazmı ? kullanan varsa bi resim atabilir mi çok makbule geçer
  • CrAstrum kullanıcısına yanıt
    Bendede çeviriyor ama çevirdikten sonra Sesli şekilde hoparlörden ses vermiyor hata uyarısı alıyorum.
    Yakında 10F ye geçmek farz oldu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçan Köfte U kullanıcısına yanıt
    evet hocam onları yedekleme guncelleme gıtmez son sürüm neyse o kalır
  • CrAstrum kullanıcısına yanıt
    Üstat maxtonhd denedinmi denediysen şuan kullandıgın Baidu Browser ile mukayese yapabilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 17131714171517161717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.