Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
113.144
Cevap
480
Favori
3.853.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gios

quote:

Orijinalden alıntı: batuhanmekiker

Evet geri tuşu ile menu tuşunun yeri değiştirilebiliyor hatta fazladan quick memo tusu yada bildirim ekranını açmak için bir tuş bile eklenebiliyor.

sanal tuşların kişiselleştirme videosuna denk geldim. iyiymiş. geri tuşunun sağa yakın olması işime gelir tek elle(sağ) kullandığım zaman.

http://youtu.be/891vPmhiGn8?t=2m4s

aynen katılıyorum. eğer elin bildirim çubuğuna yetişmiyorsa bildirim tuşunu da koy rahat et. adamlar onu da düşünmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeb2734

quote:

Orijinalden alıntı: albright

quote:

Orijinalden alıntı: labio

Yardımcı olabilir misin sizce Z1 mi G2 mi ?

arkadasim lg dogru tercih olur su anda.
    kuskun olmasin.

Aynen katılıyorum. Z1 de 4 çeşit ekran kullanmışlar. İps tft felan cins cins. Hepsi aynı kalitede değil ve sıfır alırken bunu anlamanın bir yolu yok ne yazıkki. Tamamen sans.

http://www.androidpit.com.tr/karsilastirma-lg-g2-sony-xperia-z1

Buradaki kıyaslama tam sizlik

4 çeşit ekran z de idi

z1de öyle bir şey olmaması lazım çünkü ekranı triluminos sundular ki bu sonye özel sadece
  • gios G kullanıcısına yanıt
    Ben beyaz kılıfı tercih ettim çünkü sade olmasını istedim tek renk beyaz iyidir. Siyah olunca kap biraz sırıtıyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandrake

Bende bir Lg fanatiği olarak acayip heyecan sardı yahu. Uzun yıllardır böyle bir heyecan yaşamamıştım telefon arenasında.. Keyfim yerine geldi. Ben de G Pro var. İkinci telefon olarak G2 alacaktım. Şimdi birince hattım G2 olacak. İkinci hattım G pro. Bende büyük ihtimal 32 gb siyah siparişi vereceğim.. Bakalım az biraz daha kendi kendimi gazlayayım. Öyle daha zevkli oluyor.. Telefon da normal de sanal tuşları sevmem. Ama Lg bu işi aşmış. Tamamen yerlerinin değiştirebilmesi, 3 veya 4 farklı tuş ekrana koyabilmesi, bildirim ışığının da üstte oluşu , arkasındakı power düğmesi ışıklı sanırım. Cihaz zaten yağ gibi. G pro ile gayet bir memnun hayat sürerken G2 ile yeni ufuklara yelken açacağım..

Siyah 32 gb nerde var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dediğiniz 4 çeşit ekran neler acaba , merak ettim , cevaplayabilir misiniz ?

• 4X HD kullanıcısı olarak telefonun incelemesini ve satışa çıkmasını heyecanla bekliyorum

artık sıkılmaya başladım 4X HD'den malesef son zamanlarda kasma sorunları takılmalar donmalar olmaya başlamıştı hele ki ana ekrandayken sanki pc'de "yenile" yapıyormuşum gibi simgelerin 5-10 saniye kaybolması deli ediyor

eğer uygun bir fiyata satabilirsem 4X HD'mi "note 3" almayı düşünüyordum ki bu telefonun fiyatı beni çok etkiledi özellikleri de ortada zaten ama biraz kararsız kaldım şu an için. Biraz saçma gelebilir bazen bana da oluyor çünkü 4X HD gibi özellikteki bir cihazı böyle sıkıntılar yapması ve yazılım desteğinin malumunuz olması beni;

"G2 mi? NOTE 3 mü?" sorusunu aklıma sokuyor... G2'de bu tür sorunlar olur mu? sanmıyorum ancak belli olmaz LG bu kaliteli, göze hitap eden, son teknoloji ürünleri üretiyor ve uygun da bir fiyata satıyor sağ olsun var olsun ama dediğim gibi G2, samsunglar gibi "yazılım desteği" alır mı? Benim için bu önemli artık

Ekim sonları en geç de Kasım başı gibi NOTE 3 ya da G2 almış olacağım (başka rakipler çıkmaz ise )

LG'den ümitliyim bu sefer bunu da söylemeden edemeyeceğim

Sipariş vermiş olanlara, kesin verecek olanlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun Türkiye piyasasına göre f/p ürünü aldılar ya da alacaklar. Benim gibi ince eleyip sık dokuyanlara da Allah kolaylık versin diyorum daha uzun günler geceler o mu? şu mu? bu mu? diye araştırma yapacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell line

O dediğiniz 4 çeşit ekran neler acaba , merak ettim , cevaplayabilir misiniz ?

xperia znin ekranı farklı farklı firmalar tarafından üretilmişti
    sharp,sony vs. vs.

bu yüzden bazı ekranlar diğerlerinden daha kötü görüntü veriyordu

ama xperia z1 de böyle bir şey olmaması lazım çünkü sony triluminos diye geçiyor
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    4 çeşit ekran yok , farklı farklı firma yorumunu hiç anlayamamıştım zaten.

Jdc ve sharp olmak üzere iki ekran paneli kullanılmıştır.

Görüntü farkları sondan bir önceki güncelleme de gelen beyaz dengesi ayarı (ekran kalibrasyonu) sayesinde bu fark kapanmıştır.

Farklı farklı firmalar diye birşey yok.

Bilip bilmeden konuşmayın , insanları da yanlış bilgilendirmeyin.

Söz konusu durum anlattığım gibidir.

Dikkat edelim lütfen.
  • Telefon alma arifesindeyim.

Hong Kong'tayım. Bugun telefonu inceledim, dışardan çok güzel duruyor. 32 gb modeli 1450 civarıydı.

Note 3, S4, Xperia, HTC ile karşılaştırırsak bu telefon ne seviyededir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeb2734

Aynen katılıyorum. Z1 de 4 çeşit ekran kullanmışlar. İps tft felan cins cins. Hepsi aynı kalitede değil ve sıfır alırken bunu anlamanın bir yolu yok ne yazıkki. Tamamen sans.

http://www.androidpit.com.tr/karsilastirma-lg-g2-sony-xperia-z1

Buradaki kıyaslama tam sizlik

Z1'de değil, Z'de 4 çeşit ekran kullanılmıştı.

Üstelik tek bir kıyaslama vermek de hatalı ve verdiğiniz kıyaslama da hatalı. Dizayn kısmında malzeme kalitesine dair hiçbir şey söylenmemiş. Kamera kısmında G2'nin daha iyi söylenmesini bir kenara bırakalım, Z1'e puan vermemeleri tamamen saçmalık. Kamera için özel yazılımların hiçbir değerlendirme yok. HDR lafı geçmiyor. Türkiye sitesi ama F/P yorumu da tamamen varsayımsal. Z1'in TR fiyatını bilmiyoruz. Puanı bolca kırılan Z1 SD kart desteği sebebiyle puan kazanamamış falan.

Z1 ya da Sony savunucusu olarak gelmedim bu konuya. Sadece insanları bu şekilde yanlış yönlendirmek doğru değil.
  • hell line kullanıcısına yanıt
    2yada 4 ne farkeder aynı şeyin lacivertini söyluyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dipsomaniac

Telefon alma arifesindeyim.

Hong Kong'tayım. Bugun telefonu inceledim, dışardan çok güzel duruyor. 32 gb modeli 1450 civarıydı.

htc ve s4u unut bi kere onlar artık eski nesil

xperia z1 ve note3 ile kıyaslanır bu telefon
  • quote:

usta madem ordasın ordan al bi kaç tane getir yav parası neyse verelim enazından burdaki firmalara kazandıracağımız parayıda sana vermiş oluruz
  • arkadaşlar bu telefonun mini sim kart çalıştırıp çalıştırmadığı hakkında bi bilginiz varmı
  • beyler kimse ram den bahsetmemis? acaba ram ddr3 mudur? bu konuda bilgisi olan varsa alinti yaparak cevaplayabilirmi?

• ZAViRA kullanıcısına yanıt
    - RAM: 2GB LPDDR3 800MHz
  • 32 gb'lik onsiparisimi verdim..bakalim..umarim lg beni hayalkirikligina ugratmaz.hedife kilifta reklamlarinda kilif merak etmeyin.
  • Kutu içindeki kulaklıklar orjinal mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

- RAM: 2GB LPDDR3 800MHz

vay anasını benim bilgisayarda 677 mhz dd2 rem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

usta madem ordasın ordan al bi kaç tane getir yav parası neyse verelim enazından burdaki firmalara kazandıracağımız parayıda sana vermiş oluruz

Hocam ben önce alacağım telefona karar vereyim de

Allah'a şükür boyle şeylerden para kazanma derdim yok, aldıgım fiyat neyse o'dur. Önümüzdeki ay TR ye gelme durumum var, kesinleşirse neden olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6017EB495 -- 15 Eylül 2013; 16:34:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.